|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   višja temp-je to znak nosečke?
12.3.2008 8:17:36   
Anonimen
Oj!
Punce zanima me- imela sem že ovulacijo, ki sem jo komaj da zaznala. Danes po malo več kot tednu dni od tega- pa se mi je povišala tempetarura iz 35.9 na 36.3- že dva dni opažam to. Je to mogoče znak da sem noseča. Test je bil včeraj negativen, seveda preklamu je še-saj moram M dobiti šele v soboto oz. nedeljo.
Hvala vam.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: višja temp-je to znak nosečke?
12.3.2008 8:19:24   
becky
višja temperatura se pojavi ob ovulaciji in če zanosiš, ostane višja. tak da je možno, da si noseča. za test pa še mogoče malo počakaj. pa držim pesti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2008 9:47:18   
Anonimen
Ja saj ob O je bila višja pa je potem padla, sedaj že 3 dni pa je spet višja- sem že teden dni po OV.

(odgovor članu becky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2008 9:53:31   
aqua77
Znake imaš ta prave!!! user posted image  za srečo pa mirne živce! user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2008 10:28:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: katalina

Znake imaš ta prave!!! user posted image  za srečo pa mirne živce! user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2008 10:32:14   
Anonimen
ja sam drugih znakov pa ni.Temparetauro si merim zjutraj ko še ležim tako da joj čakam vikend da bom delala test. Sicer sem ga včeraj pa je bil -  !!

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2008 10:35:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ja sam drugih znakov pa ni.Temparetauro si merim zjutraj ko še ležim tako da joj čakam vikend da bom delala test. Sicer sem ga včeraj pa je bil -  !!
s testom najboljš,da počakaš da ti zamuja vsaj en dan,da n e boš razočarana po nepotrebnemuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2008 10:37:52   
aqua77
Se pridružujem!!! Najbolše delat na dan zamude, pa user posted image .

P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2008 10:38:49   
rija
jesus kakšna neučakanost user posted image  

po moje si pa živa....ker to je čist normalna temperatura.....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2008 11:04:45   
Anonimen
ja samo vedno jo imam zjutraj 35.8 ali 35.9. Tako da.
Menstruacije imam pa zelo neredne.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2008 11:09:13   
spps

ja samo vedno jo imam zjutraj 35.8 ali 35.9. Tako da.
Menstruacije imam pa zelo neredne.
kolk ti pa manjka do najdaljšega cikla?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2008 11:19:31   
Anonimen
hm ja do najdaljšega kr veliko-tudi okoli celga meseca dni. Tko da se jaz zanaš kr na zadnji cikel ki je trajal 31 dni.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.3.2008 11:45:48   
spps

hm ja do najdaljšega kr veliko-tudi okoli celga meseca dni. Tko da se jaz zanaš kr na zadnji cikel ki je trajal 31 dni.
v vsakem primeru srečno,da čimprej ugledašuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.3.2008 11:51:17   
Anonimen
joj hvala tudi jaz že komaj čakam soboto zjutraj

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
12.3.2008 11:52:52   
aqua77
Ne pozabi na nas in nam pridi povedat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  7 jih je pa za srečo.

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.3.2008 11:59:35   
Anonimen
jaja sigurno.vse delim z vami. Tudi pred kratkim ko sem mogla iti na abrazijo, zato me je sedaj kar strah malo kako bo spet.....ko bom user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
12.3.2008 12:15:42   
spps

jaja sigurno.vse delim z vami. Tudi pred kratkim ko sem mogla iti na abrazijo, zato me je sedaj kar strah malo kako bo spet.....ko bom user posted image
čimmanj razmišljaj na slabe stvari.bodi pozitivna kljub slabim izkušnjamuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.3.2008 12:50:36   
Tiara123
Po ovulaciji mora biti BT višja najmanj 18 dni, da lahko govorimo o nosečnosti. Je pa normalno, da je BT visoka v drugi polovici ciklusa od O naprej. Če ne dobiš M in je BT še vedno visoka, potem lahko računaš na user posted image , oziroma če te prej ne preseneti user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.3.2008 15:34:39   
vita80
Jaz imam od O dalje pa do user posted image skoz povišano 37C, drugi dan user posted image mi pa začne padat temperatura. Tako, da upam da je v tvojem primeru user posted image .

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.3.2008 16:38:56   
Athina

Oj!
Punce zanima me- imela sem že ovulacijo, ki sem jo komaj da zaznala. Danes po malo več kot tednu dni od tega- pa se mi je povišala tempetarura iz 35.9 na 36.3- že dva dni opažam to. Je to mogoče znak da sem noseča. Test je bil včeraj negativen, seveda preklamu je še-saj moram M dobiti šele v soboto oz. nedeljo.
Hvala vam.

T ostane povišana od O do M, kolikor sem jaz gledala razne članke o BT, tako da po moje to ne more biti znak za user posted image pri meni pa merjenje BT itak ne deluje ... sem obupala nad tem merjenjem. Vseeno srečno! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.3.2008 8:52:12   
Anonimen
Punce hvala vam lepa. Upam, da je to to in da sem user posted image .Čeprav znakov drugih kot to da je temp.višja ni. Tako da čakam do nedlje s testom!

(odgovor članu Athina)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
20.3.2008 9:54:28   
Anonimen
Oj!
Drage prijateljice,dva dni nazaj sem delala BC in začuda sta se pokazali dve črtici, res da je bila prva zelo svetla, ampak to je to- TKO DA SEM FUL HAPPY!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
20.3.2008 9:56:54   
becky
user posted image user posted image user posted image  ful sem vesela zate!!!!! čim lepšo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.3.2008 10:00:16   
aqua77

Oj!
Drage prijateljice,dva dni nazaj sem delala BC in začuda sta se pokazali dve črtici, res da je bila prva zelo svetla, ampak to je to- TKO DA SEM FUL HAPPY!!!

Čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bodi vesela in zdrava srečka user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.3.2008 10:05:28   
pike
jaz sem pa nekje slošala, da ob jemanju Klomifena BT ni najboljši pokazatelj O itd.. Zdaj pa ne vem.
Jaz sem si jo merila en dan po tistem vodenem izcedku in sem imela 36,2. Danes zjutraj pa sem sicer vstala, šla v kuhinjo se vsedla in izmerila na istem mestu pa je bila 35,9. user posted image Sem pa prvi ciklus na Klomifenu in danes je 17. dan od zadnje tabletke. Sem pa po dolgih mesecih imela ta beljakast izcedek, ki je za O značilen. Pri G sem pa zaradi ciste bila na UZ 3. dan jemanja K in je rekel, da O bo od 10 -15 dne ciklusa. Upam, da bo kaj uspeha po 7mesecih truda.

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.