|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vesela
2.2.2005 12:54:39   
buškica
Punce moram z vami delit.
Včeraj sem bila na pregledu pri dr. Medvedu.
Full prijazen gospod, ki si vzame čas za posameznico. Vse kar nisem vedela mi je razložil. Zadnjič sem imela povišan prolaktin pa sem mogla iti na ponovno merjenje na 15 minut. Rezultati so Ok. Stresni hormon(prolaktin) je bil v mejah normale.
Tako da sem dobila napotnico za iVF postopek. Zdaj čakam samo da mi na konziliju odobrijo mojo prošnjo.
Pravi da kakšen mesec čakaš na odgovor potem pa naj bi nekje tri mesece čakal da se mi uredi cikel in nato :duda:. Čist se mi meša, pa sem komaj na pol poti. ampak zdaj sem že bližje. Komaj čakam. Upam da bo vse ok. Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vesela
2.2.2005 13:01:10   
anadejka
Bravo Buškica:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:naj ti čimbolj hitro minejo teji meseci:bravo::bravo::bravo::bravo:pa kmalu prideš do svoje:duda:

Srečno!!!:angel:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vesela
2.2.2005 13:30:08   
anadejka
Goja69 to je zunajtelesna oploditev,združitev jajčeca in semena zunaj telesa.

LP:rozica:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vesela
2.2.2005 13:59:48   
buškica
Hvala andrejka76
eno :rozica: zate

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vesela
2.2.2005 14:02:26   
anadejka
Uffff Goja žal mi je.
Veš zdaj v soboto ima tudi moj dragi spermiogram v Postojni.Kar strah me je.Se mi zdi da bi raje vidla da bi mi zdravnik rekel da je z mano kej narobe pa bi me pol že porihtal,k bom imela tut laparo in histero.Ampak če so težave pri moškem se pa baje kar ustavi in tut medicina težko pomaga.
Full bi te rada vprašala,ker sta spermiogram že dala skozi.Koliko časa sta morala čakati na izvide?
Ali doktor Reš dela v Postojni?
A je še mogoče priti k njemu?Moj G je namreč Tašev,pa nisem glih zadovoljna z njim.Naredil mi je HSG in je bil kot mesar,pa še nesramen povrhu.Da bi mi razložu izvide si niti 5 min ni vzel.Rekel je samo da je uredu,ampak bom morala še na laparo...
Ko sem ga vprašala kdaj izvemo rezultate ko bomo šli na spermiogram,je rekel da izvide dobi on.Potem sem rekla,če lahko kar njega pokličem,pa je reku da to prvi spermiogram sploh ni važen.Haloooo ITAK da me zanimajo izvidi!!!

Mah mal sem zabluzila zdej,ampak to me mori in upam da mi bo kdo znal pomagati.

Pa Pa...........andrejka76:rozica:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vesela
2.2.2005 14:18:32   
nena m
Goja, lahko si predstavljam, kako se počutiš, saj sva bila tudi midva pred leti na istem (oz. sva še vedno). Tudi midva že nekaj let hodiva k dr. Rešu in lahko ti povem, da je on zelo dober zdravnik, ki pa vedno pove vse najslabše možnosti. Kar se pa tiče procentov, nama ja napovedal 0,0000001% možnosti oz. da imava več možnosti zadeti na lotu, pa imava zdaj enega krasnega fantka in se pripravljava, da greva naslednji mesec v nov postopek. Boš videla, da bosta tudi vidva kmalu ponosna starša krasnega :duda:. Veš pravijo, da so ti otroci sploh nekaj posebnega. ;)

Pa srečno! :miska:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vesela
2.2.2005 14:18:34   
TVN
Živjo, Andrejka, da se še jaz vključim, ker vidim, da govorite na temo spermiograma. Nama, no, mojemu možeku, je spermiograme delal dr. Reš v Dravljah (Ljubljana). Izvid dobiš takoj oz. kar skupaj z doktorjem pogledate, kako pridni so plavalčki. Ponavadi spermiogram naredi vsaj še enkrat. Pri nama ga je še 2x. Vmes je naredil še test obstojnosti plavalčkov po odnosu, kar pomeni, da sva po odnosu zvečer (brez umivanja v nožnici!) naslednje jutro morala priti v ordinacijo in je dr. Reš pogledal, kako se plavalčki obnašajo pri meni na toplem. Torej, očitno so preživeli, le jajčeca zelo dolgo niso našli (slepci, neumni!). No, po 6 letih čakanja jim je decembra le uspelo.
Ne obupaj, mejta se rada z dragim in čim manj premišljevanja o bebici, pa težavah. Saj vem, da je lažje reči kot storiti, pa vendar. Pa bodi svojemu dragemu v oporo, moški so ponavadi veliko bolj občutljivi na to temo, ker mislijo, da so zaradi težav manj "moški". Psiha pa tudi vpliva na kvaliteto semena.... Držim pesti zate!

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vesela
2.2.2005 14:24:01   
anadejka
:bravo:Nika full hvala!!!:bravo::bravo::bravo:

Pa želim ti najlepšo in najbolj zdravo bebico:duda:,saj si si jo po 6 letih že pošteno zaslužila!!!Pa mirno nosečnost9nebesa.
Uživaj!!!!:angel::miska::angel::miska::angel::miska:

Ejjj sam si paful dobr napisala:"slepci neumni":)-:)-:)-...sej po moje ima tut moj dragi take lene,pol se pa potepajo tam po jajcevodih,namest da bi se v jajčka vgnezdili,bemti pol pa jest vsak mesec jokam k pride teta:hudicek:....:)-:)-:)-:)-

Lepe pozdravčke..............andrejka76

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   vesela
2.2.2005 14:30:47   
billa
podravljen,
moj ima tudi ta teden 1. spermiogram in tudi jaz močno upam, da bo vse uredu.
Zakaj pa naj 1. spermiogram ne bi bil pomemben, nama je namreč ginekolog tudi to rekel, ampak ko sva že odhajala, tako, da nisem vprašala za obrazložitev.

Lep dan

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   vesela
2.2.2005 14:35:18   
anadejka
Billa ne vem sam jest jezna ker mi je moj G to rekel.
Ampak nekaj sem že tukaj o tem brala,baje da spermiji so vsakič drugačni.Mislm lahko da bo prvič full dober rezultat,drugič pa ful slab.Ali pa obratno.Zato raje plavalčke večkrat pregledajo.
Upam da se bo našla kaka druga punca,ki bo tole znala bolje razložiti.

pa pa.........andrejka76:rozica:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   vesela
2.2.2005 14:38:24   
TVN
Kot rečeno, tudi nama ga je delal 3x, pa je vsakič bil malce drugačen rezultat (nikoli sicer prav slab, to je res!). Enkrat so bili bolj leni, drugič živahnejši, tretjič nekoliko gosto... Odvisno je od mnogih dejavnikov - počutja, števila odnosov pred spermiogramom (če je imel daljšo abstinenco - 3, 4 dni ali več npr. - potem spermiogram pokaže bolj goščo in plavalčki so bolj leni... Človek bi pričakoval obratno (da bodo veseli, ker so končno prosti!), ampak tako je to. :)

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   vesela
2.2.2005 14:45:30   
anadejka
Uuuuuuu Nika tega pa nisem vedela,da so plavalčki po 3-4 dneh bolj leni.Tut jest bi prej rekla da je obratno.Huuuu potem pa od zdaj naprej res vsaaaaj na vsake dva dni.Jest imam že tako bolj tanke in vijugaste jajcevode,nč čudnga pol.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   vesela
2.2.2005 16:34:00   
Anitka
Buskica se veselim skupaj s tabo.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   vesela
2.2.2005 16:50:58   
Mirna
Drzim pesti, da bo uspelo! :bravo:Moja prijateljica ravno te dni hodi v Lj na UZ, kjer opazujejo njena jajceca, pa injekcije dobiva... Vceraj mi je vsa navdusena povedala, da jih ima kar 9 :bravo::bravo:. Potem pa naprej. No, saj ne vem niti, kaj vse je potrebno, pred finalom, upam pa, da bo uspesen zanjo in za vse vas, ki cakate in upate!!

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   vesela
2.2.2005 18:56:30   
miska2004
Buškica, držim pesti da boš čimprej na vrsti, da ti konzilij seveda odobri tvojo prošnjo in da ti ta čas čimhitreje mine! Ter seveda da bosta potem čimprej nagrajena z :duda:

Lepo se imej, pa pozitivno glej v svet še naprej! :angel:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   vesela
2.2.2005 19:24:57   
tinkamiška
Tudi jst se veselim s tabo:bravo::bravo::bravo:
In da boš čimprej dočakala:duda:!

Tinka

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Siol ali T2?
cv3rklic4

Katerega od omenjenih ponudnikov internetnih storitev ste/bi izbrali?

Siol (55%)

T2 (27%)

Drugo (18%)

Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!