TVN -> vesela (2.2.2005 14:18:34)
|
Živjo, Andrejka, da se še jaz vključim, ker vidim, da govorite na temo spermiograma. Nama, no, mojemu možeku, je spermiograme delal dr. Reš v Dravljah (Ljubljana). Izvid dobiš takoj oz. kar skupaj z doktorjem pogledate, kako pridni so plavalčki. Ponavadi spermiogram naredi vsaj še enkrat. Pri nama ga je še 2x. Vmes je naredil še test obstojnosti plavalčkov po odnosu, kar pomeni, da sva po odnosu zvečer (brez umivanja v nožnici!) naslednje jutro morala priti v ordinacijo in je dr. Reš pogledal, kako se plavalčki obnašajo pri meni na toplem. Torej, očitno so preživeli, le jajčeca zelo dolgo niso našli (slepci, neumni!). No, po 6 letih čakanja jim je decembra le uspelo. Ne obupaj, mejta se rada z dragim in čim manj premišljevanja o bebici, pa težavah. Saj vem, da je lažje reči kot storiti, pa vendar. Pa bodi svojemu dragemu v oporo, moški so ponavadi veliko bolj občutljivi na to temo, ker mislijo, da so zaradi težav manj "moški". Psiha pa tudi vpliva na kvaliteto semena.... Držim pesti zate!
|
|
|
|