|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Islamski svet vs. Krščanski svet
14.3.2008 20:48:45   
nasmejani
Berem vaše teme in nemorem verjet da posedujete toliko znanje,
i pozivate se na prave i neprave muslimane.
Na postavleno temo članice ste že pozabli.
Zdele pa si dopovedujete kir več ve, o veri ovoj ili onoj.
Neuporabljajte neke zakone šerijeta jer vaše vedenje o tem je preslabo.
Nemore bit noben musliman po šerijetskom pravu jer to pravo se spreminja kot in vsa druga prava.
Eni priznaju olakšice eni učenjaki pa ne.
Da bom kratek in nebom pisal o tem kolk jaz vem jer to sploh niti ni važno.
Edino ak hočete da veste kaj je šerijat preberte zapise i odloke kire je donesla Akademija islamskog prava pri organizaciji islamske koference na svoji 8. seji održanoj v Bruneju-Darusselam1993g.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 101
14.3.2008 23:42:35   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: nasmejani

Berem vaše teme in nemorem verjet da posedujete toliko znanje,
i pozivate se na prave i neprave muslimane.....

Daj nasmijani, ajmo malo praviti razliku izmedju zezanja i ozbiljnih prica. Nekad se radi i o cistoj ironiji user posted image

Na postavleno temo članice ste že pozabli.

Koliko se dalo shvatiti, clanica je posve zadovoljna tokom rasprave. Duboko se ispricavam, ako sam/smo skrenuli s teme. Samo ti "nas" po prstima klepi, svasta si od bezobrazluka dozvolim/-o, pa cak i da skrenem/-o s teme. To se ne smije n-i-k-a-k-o ! Ni rijec van postavljene teme ! Tako, da se zna ! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Misek -- 14.3.2008 23:45:53 >

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu nasmejani)
Neposredna povezava do sporočila: 102
14.3.2008 23:44:44   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_
Konec me bo res  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako slatko sem se nasmejala

Meni je bilo tudi na zacetku smesno. Ko sem pa slisala razlage in argumentacijo... mi je bilo ze malo manj smesno. Ob priliki ti razlozim vso zgodbo, vendar samo ce obljubis, da se ne bos polulala od smeha user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 103
15.3.2008 20:10:33   
mary1
Nisem mogla, da se ne bi oglasila na to sporočilo. Prepotovala sem več kot polovico sveta, ni kontinenta, na katerem nisem bila, in najlepše od vsega je bilo to, da sem videla, koliko različnosti je na svetu. V globini in v jedru smo vsi enaki - smo ljudje. Toda na površini je ta različnost tista, ki dela lep ta svet 8seveda za bistre ljudi, neumni bodo to izkoristili za spore in vojne). Srečala sem muslimane, hinduse, budiste, ateiste, kristjane... In ko sem rodila, sem se odločila, da otroku pokažem to pisanost. Moji hčerki so normalne vse religije, seznajena je z njimi, nobenih ovir ni, da bi ne šla na bajram k znancem, nobenih ovir, da ne bi praznovala božiča, res pa je, da sem jo vzpodbudila, da ima bistro in jasno svojo lastno presojo, celo več... da se umakne tam, kjer se začne dogma.

Res pa je tudi, da nobeni religiji ne dovolim vstopa v svoj miselni sistem. Do tja, kjer nauk govori o povezovanju in enosti stopim, če pa samo zaslutim, da na direkten ali prefinjen način hoče ločevati, potem me ni tam...

Skratka - ne kompliciraj... Naj spozna bajram, čudovit je!!! Zame je praznik sedeti med muslimani in slišati vse tiste arabske besede, pa jesti njihove dobrote, kakor tudi mi je v veselje v miru in tišini praznovati božič, ali pa kričeč divali, ali kaj drugega. kar pa zadeva ikonografijo, slike in simbole... ja, super... hčerki vse razložim, če pa ne vem, pa vprašam koga, ki ve... pa je tako postala človek, ki se suvereno giblje med vsemi... A ni to fino? Kaj bi skrivala pred njo?

Drži se, pa še vesela bodi, da sta iz različnih kulturnih okolij.. Tako ali tako je še preveč enoumja na tem svetu.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 104
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?