|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: živčnega doživljam
11.3.2008 11:10:53   
Lunc_a
mene to ne moti,pri meni v kopalnici je obvezno eden če ne obauser posted image ,starejši mi pa vedno kao nekaj pomaga.
kar izkašljaj se bo boljšeuser posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.3.2008 11:11:06   
Blejka26
taška30 jaz mu že zagrozim,da mam vsega dost,pa da mu jih bom za en dan pustila..sam boli njega..on bi jih dal svoji mtki..ja kje sem ga pobrala-prej ni bil tak,tud k sem bila bolna je pomagal..zej pa že 2leti in pol tko vse v izi,kot da te otrok ne utrudi..že eden te,kaj šele dva

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.3.2008 11:11:33   
kristinaj
jaz se za spremembo ne bi odpravila v kopalnico ampak kar ven.... s kolegicami na kavico, drink, pico.... pa naj jih ima doma dve urci sam.... izberi termin ko sta obe budni in potrebni hranjenja....... naj se malo znajde in vidi kako to zgleda......

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.3.2008 11:13:30   
Blejka26
aja sej pravim da ponavadi oz.skoraj vsakič mam obedve zraven..ampak včasih paše 10minut minut zase,pa če koj na wcju meditiram

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.3.2008 11:20:15   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26

taška30 jaz mu že zagrozim,da mam vsega dost,pa da mu jih bom za en dan pustila..sam boli njega..on bi jih dal svoji mtki..

Ojoj.user posted image
No, jaz bi bila vseeno žleht, pa šla 1x ko njegove matke ni. Ali se pa zmeniš z njegovo mami, da takrat ravno ne bo utegnila. Pa ne grozit 3 dni vnaprej. Kar tako...v vmomentu...ne morem več, grem! In greš.
No, jaz osebno najbrž sploh ne bi ostala z njim, ampak če govorim teoretično, je definitivno zrel za šok terapijo. Mislim, da so vse besede odveč. Ker tole je pa višek vseh viškov.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.3.2008 11:20:26   
Marogica
Ne vem, zakaj bi pisala, da je BLejka uboga in ji pošiljala razne user posted image user posted image user posted image , saj to že sama ve in s tem se ji pa res nič ne pomaga. Kakšna tolažba, neki??? Kaj bo zaradi mojih smajlijev jutri drugače? Sama je kriva, če moža v rit ne nabrca, da bo svojo leno rit malo premaknil. In v takšnih primerih je včasih potrebno odpreti oči  ženski, ne pa lenuhu ob njej.

SE pa mi to zdi prekleto neodogovorno od moških, ki se tako obnašajao, predvsem pa ponižujoče do svojih partnerk...pa saj partnerka v tem primeru sploh ni prava beseda...bolj prikladno je skoraj sužnja....

In res, še enkrat, kje jih pobirate...tudi jaz imam občutek, da se moški ne more spremeniti za 360 stopinj. VEčja verjetnost je, da ste jih na začatku slabo precenile, ali pa ste bile slepe od ljubezni.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 31
11.3.2008 11:24:49   
taja27
Pa očitno mam jst res izjeme okol sebe, ampak vsi moji prijatelji k majo otroke so čist obsedeni z njimi. Komej čakajo da pridejo domov da so z njimi, hodijo na igrišča z njimi, na sprehode, na izlete, jih previjajo, oblačjo, v vrtce vozjo......mislm men je to vse čist logično in normalno in večini ljudi s katerimi se družim isto. Zato mi res ni jasno kje jih najdete.

ja tole je verjetno res odvisno od tega, v kakšnem krogu ljudi se giblješ ... kakšnega partnerja imaš in kaj so tvoje potrebe, želje, zahteve. in ne, nimaš izjem okoli sebe. je pa res, da smo takšni, kot si ti in da so tudi drugačni ... in oboji živimo. in vsak ima svoje meje ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.3.2008 11:28:09   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: N&N

Mah... kje jih pobiramo... Piz** kak bi lahko prej vedla, da bo tak???

Ja, se strinjam. Saj ni rečeno, da bodo vaši sedanji tako "popolni očki", kot sedaj govorijo. Ali jih boste ob prvem takem pripetljaju postavile pred vrata? 

Mene v bistvu ni motilo, če se je kdaj jokal za mano, ko sem bila pod tušem, sem mu odprla vrata, me je videl nago, pa kaj, in sem še njemu naštimala, da se je umival, medtem ko sem se jaz oblačila. Pravga dreka.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 33
11.3.2008 11:29:41   
srki
Jaz nimam mojega niti pod razno za lenuha, če si je pač zaželel mene in neutolažljivo jokal za mano. Drugače pa se zelo rad ukvarja z njim, mogoče še bolj kvalitetno kot jaz. Torej, mogoče bi morla on mene v rit brcnituser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 34
11.3.2008 11:29:43   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

..tudi jaz imam občutek, da se moški ne more spremeniti za 360 stopinj.

To je res, ampak življenje samo se ti pa lahko obrne za 360° s prihodom otroka. No, kakor komu, meni se je. In sem bila prve par mesecev pri taprvi kar zelo v šoku. In ja, ženske prej 'pademo' noter, ker pač smo na porodniški, večino dnevo same z otroci. In si prisiljen. tudi moški bi, če bi bili prisiljeni. Če mu pa še poopoldne, ko je doma rit odnašaš in samo ti previjaš in kopaš in hraniš...seveda potem tako tudi ostane.
Torej ga prisili, če ne na lep način, pa na grd.
To SO tudi njegove dolžnosti, pa če se strinja ali pa ne.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
11.3.2008 11:33:09   
srki
Aja, to se je do sedaj mogoče 3-krat zgodilo, tako da, ne dramatiziram zaradi tega preveč. SEdaj je pa itak to minili, ker se mu da marsikaj dopovedat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
11.3.2008 11:34:50   
jakaracman
Mene pa fascinira to, da mate take 2 otroka.Pa ne mi rečt, da jih še nikoli nisi pustila za par ur samih (a nikoli ne greš nikamor sama?).Mislim kr neki tako kot si postelješ tako ležiš.In nikoli ne pljuvaj tam ker ležiš.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 37
11.3.2008 11:41:06   
mika
karin, tud najini prijatelji večinoma zelo lepo skrbijo za otroke. je pa eden, ki jih še nima. lani avgusta, je naša pupa dobila angino zraven pa drisko, da karkoli je pojedla ali popila, je naslednjo sekundo šlo pri ritki ven. z možem sva jo izmenično čuvala, ker si je želela malo enega malo drugega. v tistih dneh, ga kliče ta prijatelj in ga povabi na pijačo, mož mu pove, da ne more, ker je pupa bolana. on pa mu je rekel, da se ne rabi izgovarjat na otroka, da lahko direkt pove, če noče z njim na pijačouser posted image ....

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 38
11.3.2008 11:45:07   
mika
To je res, ampak življenje samo se ti pa lahko obrne za 360° s prihodom otroka

če bi se obrnilo za 360st, se ne bi nič spremenilo in bi ostalo isto. rečemo da se obrne za 180st, to pomeni iz pozitivne x osi, na negetativno stran osi.

sej vem da ni umesno, pa sem vseeno napisala
brez zamereuser posted image

drugače se strinjam s tvojim postom. veliko moških je treba vpeljat v novo življenje, vključit v vse dejavnosti, ki se tičejo novega člana, ker niso prisiljeni, kot me.

< Sporočilo je popravil mika -- 11.3.2008 11:48:13 >

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 39
11.3.2008 11:45:48   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

To je res, ampak življenje samo se ti pa lahko obrne za 360° s prihodom otroka. No, kakor komu, meni se je.

Lahko se ti obrne samo, če to dopustiš. Dejstvo je, da se življenje krepko spremeni, spremeniti se morajo tvoje navade, tvoj ritem....abosulutno...da pa bi se človek obrnil za 360 stopinj??? S tem pa se ne strinjam.

R. Tagore

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 40
11.3.2008 11:47:50   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: mika

To je res, ampak življenje samo se ti pa lahko obrne za 360° s prihodom otroka

če bi se obrnilo za 360st, se ne bi nič spremenilo in bi ostalo isto. rečemo da se obrne za 180st, to pomeni iz pozitivne x osi, na negetativno stran osi.

sej vem da ni umesno, pa sem vseeno napisala
brez zamereuser posted image

Se strinjam z matematično razlago. Je pa tukaj to mišljeno kot prispodoba, da se nekaj čisto spremeni, čeprav matematično ni točno. No, nekaterim pa se spremeni samo za 90 stopinj.user posted image

R. Tagore

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 41
11.3.2008 11:48:53   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Mene pa fascinira to, da mate take 2 otroka.Pa ne mi rečt, da jih še nikoli nisi pustila za par ur samih (a nikoli ne greš nikamor sama?).Mislim kr neki tako kot si postelješ tako ležiš.In nikoli ne pljuvaj tam ker ležiš.

To tudi mene preseneča. Pa zakj se odločate še za enega, če ste že pri prvem same za vse? Tega pa res ne razumem. user posted image  Aja, nemara je počil kondom user posted image

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 42
11.3.2008 11:53:31   
mika
Se strinjam z matematično razlago. Je pa tukaj to mišljeno kot prispodoba, da se nekaj čisto spremeni, čeprav matematično ni točno. No, nekaterim pa se spremeni samo za 90 stopinj.

user posted image  ja, seveda, sam če si na 90st, še ni tako slabo, ker si na meji med dobrim in slabim.

če se spremeni za 360 je v bistvu dobro, ker si dal boga pa pol skoz, da si pristal spet tam kjer si bil. blejka pa je med 90imi in 270st. ko bo šla čez 270 proti 360, bo življenje šlo na bolje...

ojoj, bluzimuser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 43
11.3.2008 11:55:09   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Se strinjam z matematično razlago. Je pa tukaj to mišljeno kot prispodoba, da se nekaj čisto spremeni, čeprav matematično ni točno. No, nekaterim pa se spremeni samo za 90 stopinj.

user posted image  ja, seveda, sam če si na 90st, še ni tako slabo, ker si na meji med dobrim in slabim.

če se spremeni za 360 je v bistvu dobro, ker si dal boga pa pol skoz, da si pristal spet tam kjer si bil. blejka pa je med 90imi in 270st. ko bo šla čez 270 proti 360, bo življenje šlo na bolje...

ojoj, bluzimuser posted image

Mater si me našla s to matematiko....najbolj osovražen predmet v gimanziji..vsaj zame....Bejž stran...user posted image

R. Tagore

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 44
11.3.2008 11:55:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

IZVIRNO SPOROČILO: Volga
Aja, potem dajmo pa tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A tole bo bolj pomagalo user posted image

Saj jaz sem dala tudi nasvet!user posted image user posted image  Zelo konkreten. In ja, v trenutku ko se ti meša, user posted image najbrž bolj pomaga. To ni vprašanje na DIPO za razpredanje, ampak klic v sili.user posted image
Si predstavljaš, da pokličeš na SOS telefon, pa te napizdijo: kje si ga pa pobrala?!?

OK, mogoče sem pa le jaz preresno vzela. Ampak Blejka ne jamra prvič...user posted image

Se strinjam s taško. Brez veze nekomu solit pamet, dokler sam ne vidi, da nekaj ni prav, mu nihče ne more "oči odpret". Vsaka odločitev rabi čas, da dozori. Pač nekatere ne dozorijo nikoli. Tu nihče ne more nič.
Lahko ponudi samo ramo za ta čas.

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
11.3.2008 12:00:33   
Anonimen
Aja, pri dedcih je pa tako. Dokler nimaš otrok, ne opaziš toliko, koliko je v bistvu sploh odgovoren. Ker mu ni treba biti kaj preveč. V bistvu če hodi v službo, se zadržuje popoldne več ali manj doma, pač včasih skoči kam na kakšen šport ali klepet ob šanku, pa včasih kaj postori, se čisto dobro fura.
Ko pa pridejo otroci, pa mora človek biti odgovoren. In tu je bistvena razlika. Takrat ni več tistega, če in ko se ti da.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
11.3.2008 12:04:13   
fricka
Včasih so tudi otroci težavni. Naša ta<mala je nora na očija, ampak mene ne sme spustiti izpred oči. Tudi sedi pred tušem in me čaka. Pa kaj morem. Saj se moj mož trudi, pa ga enostavno odžene stran. Res pa je, da so moški veliko manj vzdržljivi in tako utrujeni,.... Ampak so momenti, ko pa morajo oni priti na svoj račun. Npr. pri urejanju okolice hiše in ostalih fizičnih dejavnostih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
11.3.2008 12:05:31   
srki
To je pa res ja. Vzgajat ga, pa ne vem no. Vsak mora sam dojet kaj in kako-moram reč, da glede na odnose, kakršne je moj imel doma, je zlata vreden.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
11.3.2008 12:25:30   
Tiamo
Aja, pri dedcih je pa tako. Dokler nimaš otrok, ne opaziš toliko, koliko je v bistvu sploh odgovoren. Ker mu ni treba biti kaj preveč. V bistvu če hodi v službo, se zadržuje popoldne več ali manj doma, pač včasih skoči kam na kakšen šport ali klepet ob šanku, pa včasih kaj postori, se čisto dobro fura.
Ko pa pridejo otroci, pa mora človek biti odgovoren. In tu je bistvena razlika. Takrat ni več tistega, če in ko se ti da.

user posted image user posted image user posted image  super si tole napisala...

Tudi moj je skoz zmatran, tudi mojemu se ne da riti dvignit...sem popizdevala zaradi tega in kaj je bil rezultat, da sem ratala skor živčna razvalina, pa sem si rekla stop in začela delati kot dela on.. zaželim si cigaret in grem na balkon, pa mu pustim tamalo, jo kdaj slišim kako se dere mami in kako se moj dec ne znajde, ampak po enem mesecu je že viden napredek, jo zna zamotiti in dretja ni več.

Predlagam ti, da ko si vzameš čas, greš pod tuš, se zakleneš v kopalnico, si naviješ muziko, da ne slišiš trkanja in dretja....ne bi ti predlagala, da ga pustiš samega s tamalim dvema, ker se boš bolj sekirala kot pa sproščala...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
11.3.2008 12:26:07   
Tiamo
Vzgajat ga, pa ne vem no
vzgajajo mame, in me nimamo nič pri tem, saj jaz tako mislim

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?