|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   živčnega doživljam
11.3.2008 10:11:53   
Blejka26
men se bo zmešal en dan..res sem na robu živčnega zloma..v 24ih urah nimam 10minut zase,ampak samo zase..sem hotla it v miru pod tuš,ker je ta mlajša fajn zaspala,moj bi pa mel starejšo,da grem enkrat v miru se spedenat,ker mam ponavad zmeram eno s  sabo...ampak ne..desc tud tolk ne more pomerkat,po....nih 10minut in  kar pusti otroka da mi razbija po vratih pa ne vem še kaj..to ni prvič..tko da se mi bo res zmešal

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: živčnega doživljam
11.3.2008 10:17:15   
Marogica
Kaj ti naj rečem? Kje si ga pobrala...pa mogoče bi ga lahko vprašala, če so otroci samo tvoji ali kako si to on predstavlja...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2008 10:17:59   
Šarki
jooj, jest te čist razumem. pri nas je isto, al pa mi pride v kopalnico pa mi reče : a boš kmal??
HALO!!!! on je zjutrej eno uro s kufetom na wc, pa eno uro da se stušira , pa da ne govorim kako je če se še brije , pa nohte striže, ga ni celo dopoldne.... aja, pa čez vikend rad mal poleži k je zmatran. A JEST PA NISEM???? pol pa če kej tacga delam, da obe on merka, pa pridem v sobo, tamala kuj k men pršiba pa se me prime za nogo, mi pa stari reče: OOO KO BI ŠE K MEN TKOLE Z VESELJEM PRŠLA.... da se ti strga. aja, pa tašče ni v sloveniji, moja mami si pa zdej rada čas zase vzame k sva s sestrro končno spokale od doma, tko da nimam glih nevemkakšnega varstva, edino če je res nujno. men se tud na cajte strga, se morm za 5min umaknt da se mal k seb spravim.

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2008 10:19:38   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Kaj ti naj rečem? Kje si ga pobrala...pa mogoče bi ga lahko vprašala, če so otroci samo tvoji ali kako si to on predstavlja...

marogica ima prav.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2008 10:25:41   
Anonimen
Jaz res ne vem kje jih pobirate....

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2008 10:29:44   
Blink1
Mah... kje jih pobiramo... Piz** kak bi lahko prej vedla, da bo tak???

No... moj ni nič boljšiuser posted image Včasih je OK, dostikrat pa lahko popizdim... Npr. danes ponoči... mala kašlja, nič nisem spala, sva šle v dnevno gledat TV, on je spal. Sva prišli nazaj spat in naju natuli, če že misliva zaspat al ne, ker on mora it delat. user posted image user posted image A jaz pa v luft gledam??????????? Popizdiš!!!

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2008 10:32:57   
Šarki
ja bejbe lah bi mal podpore pokazale za tiste k nismo glih vedeževalke pa nismo vedle kako bo poj. sej drugač druge stvari so super, sam to je, da si ne morš nič oddahnit od otrok in te to včasih čist na konc sprav

wanted cash.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2008 10:33:00   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: N&N

No... moj ni nič boljšiuser posted image Včasih je OK, dostikrat pa lahko popizdim... Npr. danes ponoči... mala kašlja, nič nisem spala, sva šle v dnevno gledat TV, on je spal. Sva prišli nazaj spat in naju natuli, če že misliva zaspat al ne, ker on mora it delat. user posted image user posted image A jaz pa v luft gledam??????????? Popizdiš!!!

Ja, žal je večina moških taka user posted image  

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2008 10:33:00   
Anonimen

Ma dejte mi razložit. Resno, k ne štekam. Preden ste rodile so bili ustrežljivi, so vam ustregli če ste kaj rabile, so vam bili na razpolago, so bili prijazni, kulturni, človeški...? Ko so prišli otroci je to vse izpuhtelo?
Al se prej niste dobro poznal? Al ste se pa so se res tako spremenili? A ste živele prej z njimi, preden ste zanosile?

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.3.2008 10:40:50   
Šarki
preden smo rodile ni blo treba 24h na dan otroke merkat

wanted cash.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.3.2008 10:42:03   
nora
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ma dejte mi razložit. Resno, k ne štekam. Preden ste rodile so bili ustrežljivi, so vam ustregli če ste kaj rabile, so vam bili na razpolago, so bili prijazni, kulturni, človeški...? Ko so prišli otroci je to vse izpuhtelo?
Al se prej niste dobro poznal? Al ste se pa so se res tako spremenili? A ste živele prej z njimi, preden ste zanosile?

Mene tudi to zanimauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.3.2008 10:44:08   
BlackyMouse
Meni gre kar na jok, ko tole berem.. Namesto da bi uživali z otrokom, ... user posted image user posted image user posted image

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.3.2008 10:45:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

Ja to razumem. Ampak zihr ste kej rable kdaj, ste ble kdaj bolne, je vidu da ste zmatrane, je sodeloval v gospodinjstvu, je bil ustrežljiv, je na prvo mesto sebe al vas postavljal, kako si je predstavljal starševstvo....?

(odgovor članu Šarki)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.3.2008 10:45:57   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

Ja to razumem. Ampak zihr ste kej rable kdaj, ste ble kdaj bolne, je vidu da ste zmatrane, je sodeloval v gospodinjstvu, je bil ustrežljiv, je na prvo mesto sebe al vas postavljal, kako si je predstavljal starševstvo....?

...se je zavestno odločil za ortoka? Pa ne mi rečt, da ni vedel, kaj vse otrok prinese s sabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.3.2008 10:46:22   
taška30
No, punce! Saj se strinjam z 'kje jih najdete', ampak v temle momentu Blejka tega ne rabi poslušat, ker ne bo prav nič pomagalo, ampak rabi malo tolažbe ali nasvet.
Torej, jaz mislim, da je čas za 'šok terapijo'. Za tvojga seveda. Jaz bi mu kar malo zagrozila (ker očitno na lep način ne gre pa ne gre), da si že čist na koncu z živci, da ne moreš več, da boš kar šla in vse pustila...tko! Mal bi pretiravala. Če ne bi bilo bolje, bi to res naredila. Obe bi mu pustila doma za dve urci (tamalo najbrž še dojiš) ali pa tavečjo za cel dan. Vem, da bi ti bilo hudo to naredit, ampak če pomaga za naprej...se splača.

Pa globoko zadihaj in si govori: saj bo bolje, saj bo bolje...z vsakim tednom, z vsakim mesecem...user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.3.2008 10:48:51   
Volga
No, punce! Saj se strinjam z 'kje jih najdete', ampak v temle momentu Blejka tega ne rabi poslušat, ker ne bo prav nič pomagalo, ampak rabi malo tolažbe ali nasvet.

Aja, potem dajmo pa tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A tole bo bolj pomagalo user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.3.2008 10:49:46   
mika
a boš kmal??

men je to samo enkrat rekel, na začetku, ko je hčerka bila še dojenček in se je bal bit sam z njo...

sem zarogovilila, da je edina sprostitev, ki jo imam, tuš in da hočem 10 min miru.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.3.2008 10:51:21   
taja27

karin24 zate imam občutek, da itak veš kaj imaš ... in ti rečem le tole ... volk dlako menja, narave nikoli ... sej zastopiš ne ...

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.3.2008 10:53:26   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: Volga
Aja, potem dajmo pa tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A tole bo bolj pomagalo user posted image

Saj jaz sem dala tudi nasvet!user posted image user posted image  Zelo konkreten. In ja, v trenutku ko se ti meša, user posted image najbrž bolj pomaga. To ni vprašanje na DIPO za razpredanje, ampak klic v sili.user posted image
Si predstavljaš, da pokličeš na SOS telefon, pa te napizdijo: kje si ga pa pobrala?!?

OK, mogoče sem pa le jaz preresno vzela. Ampak Blejka ne jamra prvič...user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.3.2008 10:53:49   
Maleal
Aja, potem dajmo pa tako . A tole bo bolj pomagalo

joj ,joj, Volga ga ti pihnešuser posted image .
Sicer pa kako si ga na začetku "vzgojiš" tako ga imaš.

< Sporočilo je popravil MarcelAlina -- 11.3.2008 10:54:16 >

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.3.2008 10:54:26   
mika
Pa ne mi rečt, da ni vedel, kaj vse otrok prinese s sabo.

saj vsi vemo kaj otrok prinese, slišimo in vidimo od drugih. kaj pa dejansko to pomeni, pa ne moremo vedet.

jaz sem vedela, da bo veliko neprespanih noči, pa me je kljub temu šokirala nespečnost, da sem se vprašla ' v kaj sem se jaz to spustila'.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.3.2008 10:57:13   
Šarki
to je blo drugač. valda da se je meni posvetil če sm bla bolna. tisto ni nič. sej naš tud ustane pa zrihta ta večjo če je bolna pa če ponoči kaj rabi. sam to je enkrat na sto let. tukaj se pogovarjamo o stvareh ki so vsak dan na urniku. jest bi rada kakšno sekundo več časa kot pa za osnovno osebno higieno. pa mal živčke spočit. jest bi raj vidla da ta mlajšo merka ker s starejšo se lah vse zmeniva in zrihtava, tamala pa rabi več pozornosti in potrebuje druge stvari.

wanted cash.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.3.2008 10:58:45   
Volga
saj vsi vemo kaj otrok prinese, slišimo in vidimo od drugih. kaj pa dejansko to pomeni, pa ne moremo vedet.

ne, samo mama vseeno porihta otroka, ker je treba eni deci pa ne. še zbudijo se ne, kot lahko beremo. Aja ne, oni so deci, oni morajo biti naspani, da potem lahko služijo, ženske pa v luft gledamo al kako user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.3.2008 11:07:33   
mika
Aja ne, oni so deci, oni morajo biti naspani, da potem lahko služijo, ženske pa v luft gledamo al kako

hjooooooooj si me še na to spomnilauser posted image ...moj mož je hotel it spat v drugo sobo, da se bo naspal za službo, jaz jo pa naj cel dan in noč nosimuser posted image , ampak si je 
dal dopovedat

prvi mesec je bla kriza...jaz sem se morala (kot vse mame) takoj prilagodit, zraven pa še njega potiskat. sam pol, ko je videl, da mu gre, pa lahko rečem, da sem hčerki izbrala najboljšega očeta....enim moškim je treba pač povedat in pokazat - na lep ali na grd način

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.3.2008 11:10:52   
Anonimen
No evo jst pa ne razumem še zmeri, kako hudiča ne more met 10 min otroka da se v miru stuširate. Mislm ne vem al sm jst tku žleht al kaj ampk da se jst tuširam pa mi pride če bom hmal k ne more več otroka mirkat.....ma pomoje bi resno kej v bučo dubu. Mislm pa fak no, kakšnih 10 min? Tolk njegov otrok k vaš. K pride domov je njegovo delo ukvarjat se z vami in otroki. In pika. In ni mi jasno kaj sploh odstopate od tega. Valda da se ti spipa če maš 24ur na dan otroke za rihtat gospoda pa sedi. Ampk jst ga neb gledala da sedi, niti približno ne. Ne znam požirat pa spregledvat stvari. Jst povem kaj hočem in pika. Ne prosim. Povem.
Pa sploh mi ni jasno kako se nočejo ukvarjat z otroki. Pa kakšn človek si to da ti je odveč za lastnega otroka skrbetuser posted image  Matr no, moj še mačkoma več časa posveti kot eni kle gor svojim otrokom očitnouser posted image
Pa očitno mam jst res izjeme okol sebe, ampak vsi moji prijatelji k majo otroke so čist obsedeni z njimi. Komej čakajo da pridejo domov da so z njimi, hodijo na igrišča z njimi, na sprehode, na izlete, jih previjajo, oblačjo, v vrtce vozjo......mislm men je to vse čist logično in normalno in večini ljudi s katerimi se družim isto. Zato mi res ni jasno kje jih najdete.

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?