|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ko si prehiter..
10.3.2008 21:17:09   
Anonimen
Se samo meni zdi ali je res, da si z njim samo iz koristi?

Ne, ne zdi se sam tebi.

Tole zna biti res.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
10.3.2008 21:17:40   
Anonimen
Naredi si tako, da bo tebi dobro - boš zadovoljna sama s seboj- in boš vidla, da ti tudi partner (njegovo obnašanje) ne bo šel več na živce.

Tole pa se bolj :).

(odgovor članu srursa)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
10.3.2008 21:24:43   
lelaval
Spoznala sma se v službi bila skup 1 mesec in sem že bila pri njem, čez eno leto sma začela graditi hišo in se je vse dogajalo okrog hiše potem sem jas bila noseča in zdaj komaj živima

Tole se je vse odvijalo malo hitro - ma kaj hitro - brzinsko - ampak dobro - v določenih zvezah štima tudi po tako hitrem štartu.
Jaz pa mislim, da sta ravno v fazi največje zaljubljenosti začela skupaj živet in gradila skupaj. Ko pa bi lahko uživala - pa spoznaš, da te ne privlači user posted image  A te je zaljubljenost minila, ali pa je sploh nikoli ni bilo - si se ves čas sprenevedala tudi pri sexu?
Če je narobe le to, da nič ne naredi - madonca a se nič ne pogovarjata, da bi mu to omenila?

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.3.2008 21:45:25   
vesel
Lelaval se popolnoma strinjam s tabo!!!user posted image user posted image

druzina je zame vse!!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.3.2008 21:50:50   
mami_miki
hm...iz koristi zveni malo hudobno...

jaz bi rekla da iz strahu, ker sama ne ve, če bo s 600 eur zmogla, pa je raje z njim, ko pa finančno znese...ah ta denar...

če si res ne želiš biz z njim, pač zaradi česarkoli že, pretuhtaj, kako bi se lahko te finančne odvisnosti rešila od njega...če ti lahko kdo pomaga, če se lahko h komu preseliš začasno-k strašem,...

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.3.2008 21:59:01   
Anonimen
če se lahko h komu preseliš začasno

Tko se je začelo.....

Mogoče je pa čas da se punca nauči sama skrbet zase. Za moje pojme bi to moral itak znat vsak sam preden gre s kom živet, ma ta vlak smo že zamudili. Pač enkrat se je treba na svoje noge postavit.

(odgovor članu mami_miki)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
10.3.2008 22:01:24   
lelčy

Ne vem kaj nej ti svetujem, ker pač ne štekam. Ne štekam kako se preseliš k dedcu tko hitr, ne štekam kako greš z dedcom s katerim se sam kregaš zidad hišo, ne štekam kako greš z dedcom s katerim se sam kregaš nardit otroka, še manj pa razumem tvoj odpor do svojega partnerja oz. s čem si ga je zaslužu. In ne štekam tvojih trditev da ga ljubiš, da ga imaš rada......kot prijatelja. Pa nikol ti ni seksualno potegnu. Kako za hudiča sta nardila otroka in še hišo in pet let skupej živela če ti seksualno ni potegnuuser posted image

se strinjam, men tud nič ni jasno-se mi zdi da se je vse odvijalo malo prehitro. ampak še zmir mi pa ni jasno kako ga ljubiš, rada pa ga nimašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.3.2008 22:05:03   
mojamura
probajta se pogovorit o delu in sexu....mogoče vsaj vama rata, da te bo poslušal in tudi slišal.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 33
10.3.2008 22:07:42   
Anonimen
hm...iz koristi zveni malo hudobno...

A mislis, da ni mogoce? Da nihce ni koristoljuben?

(odgovor članu mami_miki)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 23:41:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
11.3.2008 0:24:40   
Marogica
STarlet, na žalost si sama kriva za to situacijo. Vse skupaj mi deluje kot nepremišljen skok v neznano, in za le-tega si kriva resnično sama. Noben te ni silil, da se tako hitro preseliš k njemu in da si ustvariš družino.

Čimprej odidi od partnerja..bi bilo najbolj pošteno do njega, tebe in otroka. 

Včasih pa res ne vem, kjer imate srce in glavo oz. za kaj ju uporabljate. user posted image

Še en otrok ločenih staršev na vidiku....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 36
11.3.2008 7:42:45   
vesel
Včasih pa res ne vem, kjer imate srce in glavo oz. za kaj ju uporabljate.

Še en otrok ločenih staršev na vidiku....

SE STRINJAMuser posted image user posted image user posted image  BOGIuser posted image

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
11.3.2008 12:41:37   
VERONICA
Mene pa zanima zakaj misliš da bi ti bilo boljše če bi bila sama. Zaradi denarja sigurno ne. Ali misliš da bi potem imela manj dela? Več pomoči? Možnost srečanja nove osebe? Misliš da bi v novega pa bila za vedno zaljubljena? 

Ne vem, meni se zdi prijateljstvo s partnerjem kar dobra podlaga za naprej. Pozabi pravljice. Nisi se poročila s princem (niti on s princeso). Ti še nobeden ni povedal da je za srečo v zakonu treba delat?

Meni se zdi da cel čas bežiš od nečega. In da je nezadovoljstvo v tebi. Moj nasvet je preden se za karkoli odločiš podelaj malo na sebi. Ker kamor koli boš šla, sebe boš morala uzeti s sabo.

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 38
11.3.2008 16:21:40   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: starlet
ja....če bi na lotu zadela bi ziher šla.....še vrata nebi sfolglala zaprti....

Res si si ustvarila lepo življenje.

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 39
11.3.2008 16:27:21   
Markova
OMG. Bom samo to napisala, ker so ti že ostale vse povedale. Pa zakaj toliko ljudi ne uporablja niti minimuma možganov? In spet ga bo kot ponavadi najeb.. nič kriv otrok.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 40
12.3.2008 7:18:40   
srki
Si že v štartu vse zaj*****. Žal. Rajši tvojemu možu ali partnerju povej, kaj te teži in mori, mogoče pa najdeta rešitev.

(odgovor članu Markova)
Neposredna povezava do sporočila: 41
12.3.2008 9:25:14   
Jutra
Zakaj imam občutek, da se ena spet dela norca z namišljeno temouser posted image
Včasih so takšne teme odpirali kot anonimni uporabniki, zdaj si pa omislijo nov nick, pa en lep avanterček si prilepijo poleg... Beda.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 42
12.3.2008 9:41:54   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: starlet

Zdravo!!!
Z našim sma skupaj 5 let imama 2 letno hčerkico..
Spoznala sma se v službi bila skup 1 mesec in sem že bila pri njem, čez eno leto sma začela graditi hišo in se je vse dogajalo okrog hiše potem sem jas bila noseča in zdaj komaj živima samo to ni življenje jas njega nimam rada (spoštujem ga in ljubim) samo bi najraje spakirala in šla če bi imela kam it.....
.....jas bi tak rada sama živela brez deda ...pa kaj če nisem financijski sposobna živet sama z otrokom ....
kakšno je vaše mnjenje o tem????

V bistvu se mi ne zdi, da sta bila tolk prehitra kot pa, da sta pozabila spoznavati en drugega. Ali pa je ljubezen pač minila, ne vem. Bistvo je, da sta kjer sta. In če si poštena do sebe, otroka in dedca - boš iskreno povedala kaj čutiš (oziroma česa ne čustiš). Če se ne bosta več našla pojdita svojo pot. Ti pa nehaj preračunavati kako ugodno ti bo z 600€.... preživela sigurno boš - več kot pa ne rabiš vedet vnaprej.

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 43
12.3.2008 11:35:57   
Dadi
Nisem vsega brala....Pejdi še enkrat od začetka vajine zveze...zakaj si se vanj zaljubila, kaj te je privlačilo, kako je bilo med nosečnostjo, kako sta skupaj načrtovala vajin dom (in ne hiše)..Pogovori se z njim in mu povej svoje strahove, tvoje želje...On ne more vedeti če mu tega ne poveš...Potem boš videla njegovo reakcijo..

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 44
12.3.2008 13:54:07   
Anonimen
Prehiter ali ne prehiter, nekaj se je dogajalo; kreg, zidanje hiše itd. Sedaj pa sta si ustvarila domek, službo verjetno imata, ustavil se je čas. Dolgčas......Ni popestritve. Mogoče je to.
Ali pa sta si res neprivlačna, ne za skupaj.
To moraš sama ugotovit.
Kaj pa hiša, jo nista delala obadva, a ni potem pol pol? LP

(odgovor članu Dadi)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
13.3.2008 20:05:55   
starlet
hvala za vse odgovore.-..

ne nisem ena ki si je namislila en hec za temo ......in avatar ???user posted image hmmmm.....

ja krizo sma imela že večkrat in sma se o tem tudi pogovarjala , samo je minilo čez čas zdaj pa se zopet dogaja to...(kaj se dogaja še sama nevem  in če bi hotela razožit vse kaj se je dogajalo v najinem skupnem življenju bi rabila malce več časa ))..lahko pa rečem da sma se vedno kregala prvo zaradi njegovih staršov ko sma še živela pri njih potem sma se kregala tudi o hiši ( vedno je bilo po njegovem ker sem jas vedno popustila (ok pa naj bo tak))) ...samo zdaj pa mam tega dosti..včeraj sem naprimer šla po nakupih z prijateljico pridem domu mala v spalni, brez bodija.....vprašam kaj je bilo ja polulala se prek pa nisem najšo bodija..halllooo ki pa so bodiji???user posted image moj dragi neve ki so bodiji...posoda je ostala na mizi ,in kaj reče ko pridem domu (kaj pa hodiš okrog )
včasih sem obupana rajši bi sama živela kod da me nehče vedno zajebava tudi ko hočem ven it z prijateljico se kregama  (sicer grem 3 krat na leto pa vseeno v soboto nisem dobila propustnice) z mano pa tudi noče it.....

nemorem več pisat mala me rabi....
čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
14.3.2008 6:43:40   
Lepotica
Sam si rahlo zmedena, po tvojih postih sodeč. Sam ni mi jasno kako se lahko tako hitro preseliš k njemu in ko prvo leto zveze že delaš hišo, se še kregaš. Se ti ne zdi d že na začetku neki ni blo v redu? Predvsem pa se zamisli, če je problem samo v njemu ali pa v obeh in se pač ne znata pogovorit o tem kar se vama dogaja? 600 eur res ni veliko ampk nekateri morajo preživet še mnogo manj denarja.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 47
14.3.2008 8:58:24   
mateyka
matr bi mu jest napela, če bi mi take delal.. čist nesprejemljivo user posted image vsaj sebe in otroka za pa ur pa mora znat sam popedenat. kaj pa če si npr. zlomiš nogo?
sam, a to nisi že prej opazila? te prej to ni motilo? ziher se ni kr naenkrat pojavilo..
a je mamin sinko mogoče? ker pol boš morala kr dost delat na tem, da se osamosvoji - na žalost.

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 48
14.3.2008 9:38:06   
Mala_princeska
Starlet - pogovor, pogovor in še enkrat pogovor.........

Tudi jaz misli, da si malo zmedena, po vsem tem kar pišeš.
Prehitro??? Prehitro??? Zakaj si pa rinila k njegovim??? Pa potem na hitro hiša?? In veliko kapitala je bilo potrebno??? Te je k njem vlekel denar???
Po tem, ko pišeš da imaš 600 eur plače, si se za hišo zakreditirala?
Močno upam, da ne.
Če hočeš naprej furat vajin odnos, poišči pomoč pri kakšni psihoterapevtki (to ni noben zločin - ampak je kvečjemu dobro za vse - najprej lahko sama - potzem se ti lahko pridruži tudi partner).
Uredi svoje misli, preberi kakšno knjigo o samozavesti............

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 49
14.3.2008 15:00:04   
Azzurra
Če sta hišo gradila skupaj, ti pripada polovica. To pomeni, da če se odseliš ti, te mora on izplačat. Hiše ne stanejo 1000 eur, stanejo dosti več. Zato imaš začetni kapital za najemnino ali nakup manjšega stanovanja. Torej imaš 600 eur na mesec in preživnino za otroka. Skupaj recimo 800 eur. To je enako kot včerajšnja družina na oddaji Trenja, so pa oni 4 članska družina in preživijo.
Verjamem, da ni lahko, priznam, da sama nisem tega izkusila, sem pa izkusila kaj pomeni bit v zvezi, ki nima prihodnosti.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

varstvo otrok
marta82

Kaj vam je najpomembneje?

prijazna, prijetna vzgojiteljica /varuška (68%)

veliko dejavnosti in animacije (9%)

zdrava prehrana (5%)

dosleden urnik (3%)

veliko učenja skozi igro (12%)

drugo (prosim napišite kaj) (4%)

Število vseh glasov: 147

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!