|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko si prehiter..
10.3.2008 19:23:48   
starlet
Zdravo!!!
Z našim sma skupaj 5 let imama 2 letno hčerkico..
Spoznala sma se v službi bila skup 1 mesec in sem že bila pri njem, čez eno leto sma začela graditi hišo in se je vse dogajalo okrog hiše potem sem jas bila noseča in zdaj komaj živima samo to ni življenje jas njega nimam rada (spoštujem ga in ljubim) samo bi najraje spakirala in šla če bi imela kam it.....
.....jas bi tak rada sama živela brez deda ...pa kaj če nisem financijski sposobna živet sama z otrokom ....
kakšno je vaše mnjenje o tem????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ko si prehiter..
10.3.2008 19:24:58   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: starlet

Zdravo!!!
Spoznala sma se v službi bila skup 1 mesec in sem že bila pri njem, čez eno leto sma začela graditi hišo in se je vse dogajalo okrog hiše potem sem jas bila noseča in zdaj komaj živima samo to ni življenje jas njega nimam rada (spoštujem ga in ljubim) samo bi najraje spakirala in šla če bi imela kam it.....
.....jas bi tak rada sama živela brez deda ...pa kaj če nisem financijski sposobna živet sama z otrokom ....

Zakaj komaj živita? Sta brez denarja, je kdo bolan....povej kaj več. Ker ne vem, kakšno je moje "mnenje o tem"? O čem user posted image

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2008 19:25:05   
Anonimen
jas njega nimam rada (spoštujem ga in ljubim) samo bi najraje spakirala in šla

Daj nam ti najprej tole razloži.

(odgovor članu starlet)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2008 19:27:22   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007

jas njega nimam rada (spoštujem ga in ljubim) samo bi najraje spakirala in šla

Daj nam ti najprej tole razloži.

men tud nč jasn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2008 19:30:57   
bumerang
Bi napisala, da meni pa je jasno, ker je to uporabničin tretji post, pa si danes ne upam.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2008 19:34:43   
starlet
ja komaj živima ...pomeni da sma zdaj komaj začela doživljati  en drugega..ker do zdja nisma imela časa( prvo leto sma se kregala ko sma živela pri njegovih strših potem sam 2 leti gradila hišo  zdaj  pa sma končno za sebe in doživljama drug drugega..

to da ga ljubim...imam ga rada samo se mi zdi da bolj tak kod prijatelja...... v spolnem živlejnju nisem nikoli bila srečna z njim, sploh me ne privlači ( ne trzam nanj)...včasih bi ga najraje že zjutraj poslala v pm....in tako naprej na živce mi gre.....(tudi zato ker mi ne pomaga dosti po hiši samo televizijo gleda in me sploh nič ne posluša) če je potrebno malega previti sem jas , kopanje, sprehod vse mamica...ko pa čem iti na kavico z prijatelji pa moram 3 dni prositi če bo malo dao spat..halo!!

nevem kaj naj rečem še....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2008 19:36:22   
Anonimen
ja res ....zakaj komaj živita???in zakaj misliš da ne bi zmogla sama? v sili še hudič - kola-  lomi.......

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2008 19:36:47   
Anonimen
Če prav razumem... ljubiš moškega, ki ti je partner in oče otroka, ni ti pa spolno privlačen? user posted image  Očitno ti je nekoč moral biti, če si pa zanosila z njim in šla zidat hišo? Tega nekako ne počneš s prijatelji, a? user posted image  Torej je vprašanje (najbrž), zakaj ti NI VEČ privlačen?

(odgovor članu starlet)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.3.2008 19:41:37   
starlet
nevem če bi zmogla sama z 600 evri na mesec...

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.3.2008 19:42:27   
Anonimen
Jaz sem preživela. Z enim otrokom in z bivšimi 50.000 SIT (sedaj dobrih 200€). Vse se da, če hočeš.

(odgovor članu starlet)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.3.2008 19:42:39   
Anonimen

A v tem je glavna tezava?

(odgovor članu starlet)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.3.2008 19:48:48   
starlet
ja....če bi na lotu zadela bi ziher šla.....še vrata nebi sfolglala zaprti....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.3.2008 19:52:56   
uršika***

Mislim halouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Med ljubiti in imeti rad je velika razlika. Ti pa praviš da ga ljubiš in rada ga imaš? V čem je potem problem? Te spolno ne zna zadovoljit ali kaj? Če je problem v tem, se da pomagat. Povej mu, kaj bi rada. Preberita si kakšno Kamasutro ali pa kaj podobnega. Da boš pa vrgla stran celo življenje, otroku odvzela očeta, pustila hišo, za katero si trdno delala in še mnogo drugih stvari, se mi zdi pa nepremišljeno. In to samo zaradi tega, ker te kar naenkrat ne privlači spolno???Premisli kaj delašuser posted image user posted image user posted image  Tako je z vsakim moškim. Zaljubljenost je žal minljiva in tudi trzanjeuser posted image  Potem lahko menjaš moškega na vsake 2 leti ali pa še manj, če želiš non stop trzati ob njem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.3.2008 19:57:22   
karmy

definitivno se da preživeti. greš v garsonjero, najemnina je 250€ + stroški tukaj je še hrana, vendar upam da boš dovolj pametna da boš določila preživnino, ki za malčka ponavadi še najbolje 150-200€ odvisno od njegove plače, pa si že takoj na bolšem. tukaj je potem še otroški dodatek, vlogo za znižanje vrtca lahko oddaš na svoji občini,... a še nadaljujem? Če pa si navajena na luksuz potem ga na tej poti pod nobenim pogojem ne pričakuj ker je težko, vendar se navadiš

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.3.2008 20:20:41   
Anonimen

Zdravo!!!

al te klofnem da se strezniš? Prej bi mislila - zdaj pa jej, kar si si skuhala. Ne razumem (nas) žensk - tiste ki jih mož tepe vztrajajo doma, tiste, ki jim je pa samo dolgčas pa bežijo od doma....user posted image Ah jaaa....

Mogoče bo pa ljubimec rešil vse težave?user posted image To je tudi moderna oblika "bežanja".user posted image

(odgovor članu starlet)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
10.3.2008 20:34:16   
Anonimen
Z nekom si en mesec, se preseliš k njemu, se kregaš eno letouser posted image , delaš hišo dve leti(predvidevam da se vmes tud kregašuser posted image ), končno zaživiš v miru.....pa gospe rata dolgčasuser posted image
Ne vem kaj nej ti svetujem, ker pač ne štekam. Ne štekam kako se preseliš k dedcu tko hitr, ne štekam kako greš z dedcom s katerim se sam kregaš zidad hišo, ne štekam kako greš z dedcom s katerim se sam kregaš nardit otroka, še manj pa razumem tvoj odpor do svojega partnerja oz. s čem si ga je zaslužu. In ne štekam tvojih trditev da ga ljubiš, da ga imaš rada......kot prijatelja. Pa nikol ti ni seksualno potegnu. Kako za hudiča sta nardila otroka in še hišo in pet let skupej živela če ti seksualno ni potegnuuser posted image
Predvidevam da on tega ne ve da ti seksualno ne sede a?
Kej tacga.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
10.3.2008 20:35:40   
helloKitty
Pomoje si se preveč hitro spustila v tako resno vezo. Po 1 mescu se že preseliš, gradiš hišo... Sej se ti nikamor ne mudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.3.2008 20:40:23   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty

Pomoje si se preveč hitro spustila v tako resno vezo. Po 1 mescu se že preseliš, gradiš hišo... Sej se ti nikamor ne mudi.

kaj pa mi vemo, kdaj je prehitro in kdaj ni...tako je kot pač je, odločimo se tako, kot smo takrat nabolje znali...sedaj se je treba odločit, kako naprej...ne zdaj za nazaj iskat:ja, pa je bilo prehitro in je bilo to in ono....zdaj je kot je, in skušajmo pač najti najboljšo rešitev...

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.3.2008 20:41:52   
vesel
Če ti kj pomaga,midva z mozem sva narazn 14 let,poročena(letos bova) 6 let in imava 3 leta staro hči.
Na začetku najina spolnost tud ni bla bohvej kaj ampak sva si sposodila v knjiznici eno knjigo v zvezi s spolnostjo in se s tem dopolnjevala in zdj,da ti ne rečem SEM srečna in najina ljubezen je še hvala bogu velika tako kot takrat.
Samo času je treba dati in v tistih rečeh,ko vama ne gredo dobro iz rok dopoljnjevat in se bo poštimalo.
Seveda je pa potrebna velika mera potrpežljivosti.

Pa še nekaj? Zakaj pa mi trije lahko živimo s 600 eur/mesec kljub temu,ker jaz ne dobim službe in naša mala ne vrtca??!

Tudi skromno se da lepo živet pa smo glih tako srečni!! LP

druzina je zame vse!!

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.3.2008 20:48:59   
mama54
Jaz pa mislim, da pri njej ni problem  spolnost, ampak to, da je za vso delo sama. Da nima pomoči od partnerja.Težko je svetovati, ker je premalo podatkov zakaj se gre.Kar se pa tiče denarja, so družine, ki s 600eur živijo.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.3.2008 20:52:34   
vesel
Jaz pa mislim, da pri njej ni problem spolnost, ampak to, da je za vso delo sama. Da nima pomoči od partnerja.Težko je svetovati, ker je premalo podatkov zakaj se gre.Kar se pa tiče denarja, so družine, ki s 600eur živijo.

NO to bi se tud jaz strinjala.

druzina je zame vse!!

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.3.2008 20:56:19   
Rubin.
...pa kaj če nisem financijski sposobna živet sama z otrokom ....

ja....če bi na lotu zadela bi ziher šla.....še vrata nebi sfolglala zaprti....

Se samo meni zdi ali je res, da si z njim samo iz koristi?

(odgovor članu starlet)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.3.2008 21:01:55   
Anonimen
...sedaj se je treba odločit, kako naprej...ne zdaj za nazaj iskat:ja, pa je bilo prehitro in je bilo to in ono....zdaj je kot je, in skušajmo pač najti najboljšo rešitev...

Ja, to je res.

Ce prav razumem, je tezava v denarju? Razpolagas s 600€ dohodka (?), nerazdeljenim premozenjem in nedoloceno prezivnino? Ali se kje motim?

(odgovor članu mami_miki)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
10.3.2008 21:06:15   
Anonimen
Se samo meni zdi ali je res, da si z njim samo iz koristi?

Ne, ne zdi se sam tebi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
10.3.2008 21:16:31   
srursa
Naredi si tako, da bo tebi dobro - boš zadovoljna sama s seboj- in boš vidla, da ti tudi partner (njegovo obnašanje) ne bo šel več na živce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Voda za otroke.
пеперутка16

Mamice, koliko mesecev ste prekuhavale vodo za dojenčke?

6 (82%)

9 (0%)

12 (12%)

Več kot 12 mesecev. (6%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!