|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 7:55:28   
puri
.......zdele sem šla v kopalnico, pa sem na tleh zagledala taaaaaazga veliiiiiizga pajka, da me je skoraj kap!!!! Zdej pa ne vem, kako naj GA ven spravim......sploh ne bom upala več noter, dokler ne bo moj domov prišel iz službe.......pa upam, da se ne bo kam skril, da ga bomo pol najdli, ker kar pleza po tleh...je pa res zelo velik:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:, tazga še nisem vidla:zmeden:

Jaz se pajkov tok bojim:((, najbolj od vseh živali:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 7:57:42   
Udb
Saj ti nič noče!! Bogi revež! Kako je šele njega strah!! ;)

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 8:00:58   
Taša
Pajek prinaša srečo!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 8:11:57   
TARA in MAJ
ja tud jaz pajkov ne maram če ga vidim ga kar posesam

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 8:16:30   
Anonimen
Ti imaš pa pajkofobijo?:)-Ja no Puri pokri ga z krpo lepo nežno poberi in ga ven nesi,bogi pajek,danes bo brez strehe nad glavo:((Nikar ga ne eliminiraj8)

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 8:23:01   
puri
Neva, tega pa sploh ne upam nardit,... da bi ga jaz prijela:zmeden:....pa tut, če je čez krpo:zmeden:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 8:29:56   
Anonimen
Zberi pogum..saj ti ne bo nič naredil.Meni tudi,pride kar kurja polt,ampak se opogumim in se ga na ta način rešim.Kaj bi pa šele naredila,če bi zagledala na steni škorpijona,pri nas jih je na pretek..brrrrr.

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 8:31:39   
kalimero
Daj no, en pajkec ti pa res ne bo nič naredil, a si že kdaj slišala, da bi pajek koga požrl ;)

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 8:59:24   
Bela
jast vse pajke po hiši pustim, nič me ne motijo...saj so tako diskretni:)-

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 9:06:00   
Lenny
Mi smo imeli enega za podnajemnika, skoraj kot domačo žival :)- :)- :)- Moj :love: ga je kar za Frančka imenoval :)-
Drugače pa jih odnesem ven na kakšnem papirju, pa je!
Kar pogumno!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 9:09:56   
Anonimen
Jaz se spomnim ene lepe male miše.Lani je rogovilila po hiši.Nisem pustila nastavit pasti.Nekega večera pa sem jo zagledala na stopnici vrgla nanjo brisačo in jo odnesla na njivo.Moj dragi pa se je trkal po glavi:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 9:17:03   
Seven*
Ej Puri. Ta pajek ima posebno poslanstvo. Prisel te je pojest!! Mljask mljask... Naaaajprej bo zacel pri desnem palcu na nogi. Hrsk mljaks hrsk..

Nic bat pajkov..

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 9:17:44   
Seven*
neva bravo! :bravo:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 9:27:07   
Anonimen
Mene bi tudi kap, imam namreč fobijo, čeprav se mi zdi, da gre na bolje. Ene štirinajst dni nazaj sem namreč prvič v življenju pajka prijela z golimi rokami. Pa ni bila tista navadna suha južna, malo večji je bil, ampak tak kot tvoj, puri, mislim da ne. Si prav v živo predstavljam tole tvojo črno mrcino.

Veš kaj, naj rečejo kar čjo. Jaz bi na tvojem mestu vzela kar pips in ga počakala, pa fajn napipsala. Menda ne boš čakala do popoldne, da pride mož. Kaj pa če bo treba lulat?

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 9:35:34   
lutka
Tudi mene je blazno strah pajkov:((:((.Na bolkonu si je vedno en veeeeeeeeeelik pajek delal mrežo in ko sem jaz to videla niti pod razno nisem obešala perila.Obesila sem ga samo po eni strani,čim dlje od te"mercine";tako,da ko je moj prišel iz službe je točno vedel zakaj je tako.

In kaj se mi zgodi zadnjič.Katastrofa:(.V otroški sobici,kjer spita mala dva je bil, vsaj v mojih očeh en veeeeeeeeeeeeeeelik pajek. Ni mi preostalo drugega kot da ga počim".Ampak kako me je bilo pa strah,se mi je zdelo,da mi bo začel kar po rokh lazit.BRRRRRRRRRR
Hudo je to,kdor ne razume tega straha,moj se mi vedno samo smeji:hudicek:
Se strinjam z al bino-pips
lp
lp

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 10:14:32   
Anonimen
No, puri, si ga lifrala???

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 10:15:17   
Anonimen
Drgač pa pazi, ker ti v kakšne cunje lahko zaleze...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 10:20:20   
Nogavička
Puri,

en kozarc od kumarc ali kaj podobnega vzemi, ga povezni na pajka, počaki, da not zleze, hitro zapri s pokrovčkom in ga nesi ven.

Čez steklo te ne bo ugriznu:)-:)-

L.p.
Tea

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 10:41:50   
mehurčica
Joooj, brrrrr....

Moja sestra ima tudi fobijo. Čisto vsak večer pregleda vse kote, preden gre spat! In Pips ima vedno v sobi pripravljen.:)-

No, tudi jaz se jih bojim. Ampak če sem sama doma, ga bom sama pokončala, drugače pa seveda pokličem pomoč. Predvčerajšnjim je bil pajek pri koritu v kuhinji. Pa je tako zgledalo, kot da mi je zlezel pod pižamo. V 2 stotinkah sem jo imela slečeno!:)-No, pol sem pa videla, da je zlezel pod omaro. Me je prišel dragi rešit.

Drugače pa jaz Pipsa ne maram. Mi je ful grozno, ko se še tak muči in majavo hodi, če ga pošpricaš. To sem enkrat videla, ko ga je moja sestra pošpricala.:(

Daj, poročaj! Kako je?

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 10:45:19   
Anonimen
Mehurčica, napjrej popipsaš, pol pa pohodiš, ko se začne majat.

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 10:46:58   
Anonimen
Al ste:hudicek:

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 10:48:44   
Anonimen
Kaj pa češ, ne more golazen po bajt dirkat...

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 10:50:08   
Anonimen
Maš prav ala pejmo vsi ven iz bajte:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 10:53:48   
Anonimen
Dobra, Neva, dobra, ha, ha...

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   pajek!!!!!!!!!
2.2.2005 11:08:09   
Anonimen
Ej, kaj pa če je puri pajek požru, k se nč ne oglas??????

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?