pajek!!!!!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

puri -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 7:55:28)

.......zdele sem šla v kopalnico, pa sem na tleh zagledala taaaaaazga veliiiiiizga pajka, da me je skoraj kap!!!! Zdej pa ne vem, kako naj GA ven spravim......sploh ne bom upala več noter, dokler ne bo moj domov prišel iz službe.......pa upam, da se ne bo kam skril, da ga bomo pol najdli, ker kar pleza po tleh...je pa res zelo velik:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:, tazga še nisem vidla:zmeden:

Jaz se pajkov tok bojim:((, najbolj od vseh živali:zmeden:

Udb -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 7:57:42)

Saj ti nič noče!! Bogi revež! Kako je šele njega strah!! ;)

Taša -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 8:00:58)

Pajek prinaša srečo!

TARA in MAJ -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 8:11:57)

ja tud jaz pajkov ne maram če ga vidim ga kar posesam

Anonimen -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 8:16:30)

Ti imaš pa pajkofobijo?:)-Ja no Puri pokri ga z krpo lepo nežno poberi in ga ven nesi,bogi pajek,danes bo brez strehe nad glavo:((Nikar ga ne eliminiraj8)

puri -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 8:23:01)

Neva, tega pa sploh ne upam nardit,... da bi ga jaz prijela:zmeden:....pa tut, če je čez krpo:zmeden:

Anonimen -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 8:29:56)

Zberi pogum..saj ti ne bo nič naredil.Meni tudi,pride kar kurja polt,ampak se opogumim in se ga na ta način rešim.Kaj bi pa šele naredila,če bi zagledala na steni škorpijona,pri nas jih je na pretek..brrrrr.

kalimero -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 8:31:39)

Daj no, en pajkec ti pa res ne bo nič naredil, a si že kdaj slišala, da bi pajek koga požrl ;)

Bela -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 8:59:24)

jast vse pajke po hiši pustim, nič me ne motijo...saj so tako diskretni:)-

Lenny -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 9:06:00)

Mi smo imeli enega za podnajemnika, skoraj kot domačo žival :)- :)- :)- Moj :love: ga je kar za Frančka imenoval :)-
Drugače pa jih odnesem ven na kakšnem papirju, pa je!
Kar pogumno!

Anonimen -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 9:09:56)

Jaz se spomnim ene lepe male miše.Lani je rogovilila po hiši.Nisem pustila nastavit pasti.Nekega večera pa sem jo zagledala na stopnici vrgla nanjo brisačo in jo odnesla na njivo.Moj dragi pa se je trkal po glavi:)-:)-:)-:)-

Seven* -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 9:17:03)

Ej Puri. Ta pajek ima posebno poslanstvo. Prisel te je pojest!! Mljask mljask... Naaaajprej bo zacel pri desnem palcu na nogi. Hrsk mljaks hrsk..

Nic bat pajkov..

Seven* -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 9:17:44)

neva bravo! :bravo:

Anonimen -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 9:27:07)

Mene bi tudi kap, imam namreč fobijo, čeprav se mi zdi, da gre na bolje. Ene štirinajst dni nazaj sem namreč prvič v življenju pajka prijela z golimi rokami. Pa ni bila tista navadna suha južna, malo večji je bil, ampak tak kot tvoj, puri, mislim da ne. Si prav v živo predstavljam tole tvojo črno mrcino.

Veš kaj, naj rečejo kar čjo. Jaz bi na tvojem mestu vzela kar pips in ga počakala, pa fajn napipsala. Menda ne boš čakala do popoldne, da pride mož. Kaj pa če bo treba lulat?

lutka -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 9:35:34)

Tudi mene je blazno strah pajkov:((:((.Na bolkonu si je vedno en veeeeeeeeeelik pajek delal mrežo in ko sem jaz to videla niti pod razno nisem obešala perila.Obesila sem ga samo po eni strani,čim dlje od te"mercine";tako,da ko je moj prišel iz službe je točno vedel zakaj je tako.

In kaj se mi zgodi zadnjič.Katastrofa:(.V otroški sobici,kjer spita mala dva je bil, vsaj v mojih očeh en veeeeeeeeeeeeeeelik pajek. Ni mi preostalo drugega kot da ga počim".Ampak kako me je bilo pa strah,se mi je zdelo,da mi bo začel kar po rokh lazit.BRRRRRRRRRR
Hudo je to,kdor ne razume tega straha,moj se mi vedno samo smeji:hudicek:
Se strinjam z al bino-pips
lp
lp

Anonimen -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 10:14:32)

No, puri, si ga lifrala???

Anonimen -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 10:15:17)

Drgač pa pazi, ker ti v kakšne cunje lahko zaleze...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nogavička -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 10:20:20)

Puri,

en kozarc od kumarc ali kaj podobnega vzemi, ga povezni na pajka, počaki, da not zleze, hitro zapri s pokrovčkom in ga nesi ven.

Čez steklo te ne bo ugriznu:)-:)-

L.p.
Tea

mehurčica -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 10:41:50)

Joooj, brrrrr....

Moja sestra ima tudi fobijo. Čisto vsak večer pregleda vse kote, preden gre spat! In Pips ima vedno v sobi pripravljen.:)-

No, tudi jaz se jih bojim. Ampak če sem sama doma, ga bom sama pokončala, drugače pa seveda pokličem pomoč. Predvčerajšnjim je bil pajek pri koritu v kuhinji. Pa je tako zgledalo, kot da mi je zlezel pod pižamo. V 2 stotinkah sem jo imela slečeno!:)-No, pol sem pa videla, da je zlezel pod omaro. Me je prišel dragi rešit.

Drugače pa jaz Pipsa ne maram. Mi je ful grozno, ko se še tak muči in majavo hodi, če ga pošpricaš. To sem enkrat videla, ko ga je moja sestra pošpricala.:(

Daj, poročaj! Kako je?

Anonimen -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 10:45:19)

Mehurčica, napjrej popipsaš, pol pa pohodiš, ko se začne majat.

Anonimen -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 10:46:58)

Al ste:hudicek:

Anonimen -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 10:48:44)

Kaj pa češ, ne more golazen po bajt dirkat...

Anonimen -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 10:50:08)

Maš prav ala pejmo vsi ven iz bajte:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Anonimen -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 10:53:48)

Dobra, Neva, dobra, ha, ha...

Anonimen -> pajek!!!!!!!!! (2.2.2005 11:08:09)

Ej, kaj pa če je puri pajek požru, k se nč ne oglas??????

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>