|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako se ve rešite nadležnih verižnih emailov?
1.2.2005 23:23:47   
Anonimen
Danes mi je Mehurčica poslala en verižni email, ki mi je dal res misliti, ker je povedal vse tisto, kar si sama mislim o verižnih pismih. Hvala Mehurčica, sem poslala vsem tistim, ki mi redno pošiljajo takšne emaile.

Čeprav sem že marsikomu na lep način poskušala dopovedat, da takšnih pisem ne maram, se mi včasih zdi, kot da se jih ne prime.

Pa dobro, saj takšno pismo ni problem, jih lahko takoj zbrišeš. Problem nastane kasneje, ko mi pri yahoo-ju pokaže, da dobivam polno nekih emailov z virusi. Seveda, eden da moj naslov v naslovno vrstico med množico drugih (včasih tam piše tudi po 20 drugih naslovo!!!), drugi pa kar pošlje te naslove naprej dvajsetim drugim. In seveda tisti pošiljajo naprej.

Na koncu pa dobim potem razne emaile iz meni popolnoma nepoznanih ljudi z različnimi zadevami, kot so npr. LOVE YOU ali pa YOU'VE WIN A LOTTERY TICKET... in podobno.

Kako se vi rešite teh nadležnih pisem? Tistih oseb, ki mi jih pošiljajo, vseeno ne bi rada dala na SPAM, ker sem to poskusno naredila enemu na policijskem službenem naslovu, pa mi je kasneje povedal, da zmeraj dobi zavrnjeno pošto iz yahooja (seveda ne ve zakaj!).
  Neposredna povezava do sporočila: 1
1.2.2005 23:29:46   
Anonimen
Jaz jih niti ne gledam več...oz. zlo odvisno...če mi je mail všeč, ga pošljem naprej! Če so uni...po 10minutah ti bo zvonil telefon in bla bla...samo delete-am!

Pa še problem je pri mailih s priponkami. Moj pametni:grrr: outlook mi jih ne odpre, razen če dam forward in jo kliknem (prilogo jasno)...tko da včasih se mi ne da in samo brišem...mam pa spet več kot 100 mailov:ups: Povsod jih mam preveč...samo ne brišem redno...za nazaj se mi pa ne da:) Ker so vsi tkoooo pomembni:)

BTW, tvoj mail si moram še dat v adresar (no, ga sploh nimam), da lahko dobiš kdaj kakšno lepo(!!!) verižno pismo...

Aja, pa tisti maili...ko ma otroček raka itd...tisto je že zdavnja mimo! Ampak folk kar pošilja...pa so že povedali, da je že kul...:zmeden:

Grem spat, da še kej ne naložim:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2005 23:31:30   
india
Kar je simpatičnega, razpošljem naprej, kar je čudnega zavržem, zbrišem. Sem pa tisto molitev,ki je krožila pred kakšnim mesecem dobila sigurno 20x od različnih ljudi. In sem bila že resnično besna na koncu.
Ampak kaj moreš, včasih je pa res kaj prav simpatičnega!
:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2005 23:31:58   
Jančika_
To je resen problem, na žalost se pa kaj veliko ne da naredit.

Da se filtrirati glede na pošiljatelja in hkrati glede na vsebino (pač z raznimi programi in nastavitvami), ampak vedno obstaja možnost, da bo kaj spustilo skoz, po drugi strani pa da česa pomembnega ne bo.

Midva imava za mejle dol jemat The Bat, ki ima možnost, da že na serverju pogledaš, kaj si dobil. Napiše ti avtorja, naslov in velikost mejla, potem pa obkljukaš, katere mejle hočeš vzet dol.

Ima pa tudi opcijo, da ti avtomatsko blokira mejle od pošiljatelja, od katerega nočeš nič dobivat. Meni je The Bat zakon.

(Aja, pa še kar nisem šla spat:hudicek: )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2005 23:33:17   
Anonimen
Ja ja, vsi meni ljubi...lih včeri spet dobla:grrr:

Ampak en je pa lep...ga bom kr sem kopirala:

> > >Samo ce bos vprasal
> > >> > >> > > > >
> > >> > >> > > > >Ce me bos vprasal-a ali te
> > >> > >> > > > potrebujem,
> > >> > >> > > > >odgovor je vedno!
> > >> > >> > > > >
> > >> > >> > > > >Ce me bos vprasal ali te bom
> > >> > >> > > > zapustil-a,
> > >> > >> > > > >odgovor je nikoli!
> > >> > >> > > > >
> > >> > >> > > > >Ce me bos vprasal-a kaj cenim,
> > >> > >> > > > >odgovor je TEBE!
> > >> > >> > > > >
> > >> > >> > > > >Ce me bos vprasal-a ali te imam
> > >> > >> > > > rad,
> > >> > >> > > > >odgovor je DA!!
> > >> > >> > > > >
> > >> > >> > > > >To je preizkus dobrega
> > >> > >> > > > prijateljstva.
> > >> > >> > > > >Poslji to vsem tvojim prijateljem in ce
> > >> > >> > > > ti vrnejo sporocilo bos
> > >> > >> > > > >resnicno spoznal kdo so pravi
> > >> > >> > > > prijatelji-ce. Sedaj pojdi in
> > >> > >> > > > poslji..toda
> > >> > >> > > > >pred tem zazeli si nekaj..!
> > >> > >> > > > >*~Imas 30 sekund~*
> > >> > >> > > > >zacni
> > >> > >> > > > > > > > >
> > >> > >> > > > > > > > > *1
> > >> > >> > > > > > > > > *2
> > >> > >> > > > > > > > > *3
> > >> > >> > > > > > > > > *4
> > >> > >> > > > > > > > > *5
> > >> > >> > > > > > > > > *6
> > >> > >> > > > > > > > > *7
> > >> > >> > > > > > > > > *8
> > >> > >> > > > > > > > > *9
> > >> > >> > > > > > > > > *10
> > >> > >> > > > > > > > > *11
> > >> > >> > > > > > > > > *12
> > >> > >> > > > > > > > > *13
> > >> > >> > > > > > > > > *14
> > >> > >> > > > > > > > > *15
> > >> > >> > > > > > > > > *16
> > >> > >> > > > > > > > > *17
> > >> > >> > > > > > > > > *18
> > >> > >> > > > > > > > > *19
> > >> > >> > > > > > > > > *20
> > >> > >> > > > > > > > > *21
> > >> > >> > > > > > > > > *22
> > >> > >> > > > > > > > > *23
> > >> > >> > > > > > > > > *24
> > >> > >> > > > > > > > > *25
> > >> > >> > > > > > > > > *26
> > >> > >> > > > > > > > > *27
> > >> > >> > > > > > > > > *28
> > >> > >> > > > > > > > > *29
> > >> > >> > > > > > > > > *30
> > >> > >> > > > > cas je potekel!!!!
> > >> > >> > > > >
> > >> > >> > > > >~ce posljes to ...
> > >> > >> > > > >2 osebam - se ti bo izpolnila v 1
> > >> > >> > > > letu
> > >> > >> > > > >5 osebam - v 3 mesecih
> > >> > >> > > > >7 osebam- 1 mesec!
> > >> > >> > > > >10 osebam - v 1 tednu
> > >> > >> > > > >15 ali vec... - jutri
> > >> > >> >
> > >>

Ta je šel pa res samo naj naj prijateljem...:)9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2005 23:49:53   
vesnaRR
Jaz 98% takih stvari direktno brišem, sploh pa če vidim FW:FW:FW:FW:FW:FW:FW:FW:.........v nedogled.

Pa na živce mi gre, ker ljudje nič ne mislijo in mi neke ogromne brezvezne filmčke pošiljajo ki mi cel predal zapolnijo s svinjarijo, da ne govorim da jih pobiram eno tisočletje ker nisem vedno na hitri liniji.....

Druga zanimivost pa je, da moj mail, ki je namenjen resni komunikaciji, celo veselo vpišejo na kakšno levo spletno stran kot vabilo v nek levi klub:grrr::grrr::grrr: Za take primere imam jaz drugi mail naštiman, kjer me ne briga količina spama:grrr::grrr::grrr:

Včasih se resno sprašujem kaj sem komu nardila slabega:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2005 23:58:07   
polona2
Meni se je pa prav :zmeden: zdelo, ko so se zgodili tisti cunamiji, sem maile s tistimi ubogimi otroci, ki so iskali svoje družine, dobivala še lep čas po tistem:(, ko je bilo že povsod objavljeno, da so otroci že pri svojih družinah9nebesa, vseeno me je vsakič kar strrrreslo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2005 10:04:44   
puncica
Tudi jaz sovražim take maile in jih pridno delitam, ko vidim že takoj na začetku kaj bo evo delete pa je. Tiste filmčke pa imam rada, a kaj ko tud men včasih celo večnost dol pobira, ko mamo tako fajn linijo a kaj, pač počakam do večera pa je. Če je pa res velik, pa grem na siolovo stran pa jih dol pobrišem že prej pa je.

Tako da men ne več verižnih pism pošilat, sam če je kaka lepa zgodbcia noter.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2005 10:26:29   
Anonimen
Joj, da o filmih ne govorim!!! Itak imam tako staro kišto doma, da komaj slike odpiram, ne pa da bi še filme! Potem pa mi samo prostor zasedajo na emailu. :grrr:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2005 10:29:20   
mehurčica
Jaz jih ponavadi niti ne odprem. Samo odkljukam in zbrišem. Razen, če od koga dobim res samo 1x na 2 meseca, pač pogledam. Ampak ne pošiljam naprej-no ja, se je tud že zgodilo.:)-

Imam pa tako narejeno, da mi od neznanih kar pošlje v "bulk" in brez da sploh odprem mapo, dam kar "empty".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.2.2005 19:55:07   
Anonimen
Enostavno - povedala sem oz. napisala, nekaterim tudi večkrat, da naj mi nehajo pošiljati spam pošto, ker mi samo polni nabiralnik z neumnosti, potem pa nalaga in nalaga, jaz pa čakam, da se mail naloži.
Vse tiste, ki so me imeli na svoji listi, in moj naslov pošiljali naokoli s pošto tipa "pošlji vsem na svoji listi", pa sem prosila, da me dajo z liste, ker mi ni všeč, da moj naslov potuje naokoli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?