Anonimen -> Kako se ve rešite nadležnih verižnih emailov? (1.2.2005 23:23:47)
|
Danes mi je Mehurčica poslala en verižni email, ki mi je dal res misliti, ker je povedal vse tisto, kar si sama mislim o verižnih pismih. Hvala Mehurčica, sem poslala vsem tistim, ki mi redno pošiljajo takšne emaile. Čeprav sem že marsikomu na lep način poskušala dopovedat, da takšnih pisem ne maram, se mi včasih zdi, kot da se jih ne prime. Pa dobro, saj takšno pismo ni problem, jih lahko takoj zbrišeš. Problem nastane kasneje, ko mi pri yahoo-ju pokaže, da dobivam polno nekih emailov z virusi. Seveda, eden da moj naslov v naslovno vrstico med množico drugih (včasih tam piše tudi po 20 drugih naslovo!!!), drugi pa kar pošlje te naslove naprej dvajsetim drugim. In seveda tisti pošiljajo naprej. Na koncu pa dobim potem razne emaile iz meni popolnoma nepoznanih ljudi z različnimi zadevami, kot so npr. LOVE YOU ali pa YOU'VE WIN A LOTTERY TICKET... in podobno. Kako se vi rešite teh nadležnih pisem? Tistih oseb, ki mi jih pošiljajo, vseeno ne bi rada dala na SPAM, ker sem to poskusno naredila enemu na policijskem službenem naslovu, pa mi je kasneje povedal, da zmeraj dobi zavrnjeno pošto iz yahooja (seveda ne ve zakaj!).
|
|
|
|