BRINA J. -> Vlom pred vrtcem Sežana (9.3.2008 14:46:28)
|
Vem da nisem edina, vendar se to prevečkrat dogaja. V torek 4.3.2008 ob 16.05 so mi pred vrtcem v 3 minutah, kar sem šla po malo , jo obula in oblekla vlomili v avto, bil je zaklenjen in iz njega odnesli nahrptnik v katerem sem imela čisto vse od osebne, oba potna lista, moj in hčerkin, vse bančne kartice, zdravstvene kartice od obeh, telefon ,denarnico s celimi 30 Euri...skratka vse. Vlomili so skozi ključavnico na sovoznikovi strani, tko da sem to opazila takrat ko sem videla da nimam nahrptnika več-nisem mogla verjeti svojim očem. Želim vas samo opozoriti da se to nebi zgodilo tudi vam da raje vzemite svoje stvari s sabo in glejte malo okrog sebe, ker dokler se mi to ni zgodilo o tem sploh nisem toliko razmišljala, ko se ti pa to zgodi je žal prepozno in samo razmišljam zakaj prav jaz!? Kje je zdaj tisti moj nahrptnik in vse kar je bilo v njem? Saj nimam nevem kaj, ampak le toliko da se prebijeva iz meseca v mesec. Minuto pred tem so pa še eni mami ukradli torbico , ki sva se srečale na vratih, ona je šla ven jaz pa v vrtec.En teden prej pa so ženski ukradli avto ki ga je pustila užganega- mislim da BMV,isto pred vrtcem. Pa še vedno opažam da veliko staršev pusti avto kar vžgan brez nadzora ko peljejo malčke v vrtec. To začneš malo gledati ko se ti kaj takega zgodi, prej pa nisem nikoli gledala tolko okrog in opazovala. Pazite nase, svoje stvari n malčke, če pa bi kdo karkoli vedel prosim naj mi sporoči.Hvala.
|
|
|
|