RE: Vlom pred vrtcem Sežana (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

smotka lonib -> RE: Vlom pred vrtcem Sežana (10.3.2008 19:48:30)

IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca

Ma dejte no in zdaj sproščaš negativno energijo s tem, da punci napišeš, da si je sama kriva, da so ji torbico ukradl? Halo????

Pač če nekaj pustiš v avtu na razstavi potem se ne tep pol po glavi, da so ti to ukradl. Drugič si vzam tisto s več pa vzam torbico ven iz avta.

To da se krade pred vrtci, trgovinami, pokopališči je splošno znano. To se počne že leta in leta.

Nam so pred trgovino v avto udrl. Ponoči, ko so v naselju urejal kanalizacijo in nismo mogl do doma. Pač so udrl kaj čmo. Sam mi pa niti na misel ni pršlo tist čas puščat karkoli v avtu. Večina je ploščice od avtoradia le pod zic metalo in vsi so ostali brez, nam niso odnesli nič, le ključavnice uničili in šipo razbili. Ostali so sami rekli, da so si sami krivi, kaj so pustili radio pod stolom.

je pa res, da se v Ljubljani to dogaja vsakih 5 minut. Ljudje v manjših krajih in na podeželju pa tega niso še doživeli in je za njih to šok. Ko jim poveš, da je v Ljubljani nekaj normalnega, da kradejo in vlamljajo kot srake,  se pa samo križajo.

Naja30 -> RE: Vlom pred vrtcem Sežana (10.3.2008 21:37:09)

Meni že tako ali tako ne pade na pamet, da bi pustila torbico v avtu, ko grem ven. Je pač ena taka stvar, ki jo imam vedno pri sebi, tudi če samo skočim za minutko ven.

Pred našim vrtcem je tudi ogromno kraj v avtomobile. Na začetku je bila še vsakič panika zagnana in smo starše obveščali na sestankih, s sporočili... da naj ne puščajo osebnih stvari v avtu. Ampak ni dosti zaleglo, skoraj tedensko se je dogajalo, da so komu vlomili v avto. In to v urah, ko je bilo okoli vrtca največ ljudi.
Sej se grdo sliši, ampak kot je ena napisala, vsaka šola nekaj stane. Če imaš torbico na sedežu, da je vsem na očem, si sama kriva. Če pustiš avto odklenjen, sem pa brez besed.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

TiaSara -> RE: Vlom pred vrtcem Sežana (11.3.2008 10:20:01)

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Če imaš torbico na sedežu, da je vsem na očem, si sama kriva.

Ja, pa tista deklica v minici je tudi sama prosila, da jo posilijo...

Saj je res neprevidno puščati stvari v avtu, ampak ne reči, da so si ljudje sami krivi, če drugi kradejo, no.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]