san
|
ursi, luškan fantiček , mata z mojim urbanom enaki majčki punce, ker je ravno ursi pisala o glavici in njeni drži, a vaši so tudi že čisto mali glavo gor držal. naš jo skoz gor dviguje, sam da ga dam v položaj za kuška podirat, ali pa na trebuh pri preoblačenju. pa vem, da ne sme. patronažna se je samo smejala kako je močen, nič pa ni rekla, kako mu to preprečit. zdej mu pa kupček tko podiram, da je na mojmu trebuhu, jaz pa sedim, tko da je on prislonjen name, ampak pol pa skoz išče joško. kako se ve spopadate s tem. men se zdi, da jaz pri prvih dveh nisem komplicirala, zdej sem pa nekje prebrala - tukaj na forumu - da sploh ne smejo bit v pokončnem položaju . in že kompliciram . glede kg in trebuha imam pa jaz tudi tokrat srečo, ker sta mi ostali samo 2 kili in trebuha skoraj nič, za vzorec. tko, da hlače lahko stare že troje nosim, no edino postava, ta pa še nekaj mesecev ne bo ista kot prej, če sploh bo, ker kosti so se razmaknile in morjo prit počasi nazaj na svoje mesto. prsa so se mi pa po porodu zvečala za 2 številki, katastrofa in vedno komaj čakam, da lahko podojim, ker kot je že napisal andrej77, mam občutek, da mi jih bo razneslo. a si ve kaj mažete bradavičke? lona, držim pesti, da je s ščitnico vse v najlepšem redu in ravno tako s srčkom tvoje male princeske
|