Arabela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy Mi smo se včeraj kopali in kot vedno do sedaj, smo podrli vse argumente patronažne-je rekla, da kako bo mala uživala-drla se je ko zmaj, smo komaj potolažili, je napovedala, kako bo spala, naša dojenčica pa cel dan oči k zajc Se prav bojim naslednjega kopanja, vsekakor pa bova oba morala biti, sama ni šans, da jo uspem zrihtat. Dojiva se ampak, ni mi jasno, je možno, da imam včasih več, včasih manj mleka? Ker včeraj je pojedla ful dodatka, danes ji je moj tudi naštimal, ker joka in išče, pri meni pa ni. Poskušam jo čimveč dojit ampak pri nas očitno proizvodnja mleka ne steče glih najbolj?! No, morda je to dedno, mene in sestro mama tudi ni uspela dojit. Pa tko se trudim Jo pa mučijo krčki, zaspi in jo krček zbudi-iz mirno spečega angelskega obrazka se zbudi v krčevit jok. No, malo jo pomirijo kapljice, jih dobi kr na dudico in z veseljem poliže. Včasih se mi zdi, da jo celo uspavajo. Pa tudi pokakanih plenic ni ene 3 dni, baje je to normalno? Nasy ko pa tvoje poste berem kot da bi pisala jaz leto in pol nazaj... isto isto isto je bilo meni pri Katarini... Kopanje... ti bodi sproščena, nič se ne živciraj če se mala joka, lepo jo božaj, masiraj, ji zraven poj.... boš videla da se bo navadila Dojenje... ja včasih je mleka manj.. pri meni se je včeraj prav videlo ker je mali kar skoz gor visel.. ampak ti jo samo čim več pristavljaj... kar se tiče dednosti dojenja, mene in moje sestre mama tudi ni dojila, pa meni zdaj gre.. sem pa v prvo bila tudi skeptična al mala dosti poje pa sem ji na začetku filala dodatek pa sem jo preveč zredila... ti predlagam da se za en dan namestita v postelji pa se samo dojita dojita dojita.. meni je pomagalo.. Kar se kakanja tiče mislim da nekako od 4-7dni če ne kakajo da ni nič narobe... mogoče jo dodatek zapira?