Dinki -> RE: zakladki marčevk (5.6.2008 10:22:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: perp prejšnji teden sve imele spet pediatra. Smo se cepili (ubistvu je cepivo v obliki sirupa) proti Rotavirusu. A ve ste jih cepile? najbrž ne, ker ni nobena še govorila o tem? Kakšna je pa kaj situacija pri vas glede varstva, ko se boste vrnile nazaj v službo? to bo res že tolk hitr .... Pa glede dopusta .... vi ki greste na Hrvašk (sicer sva midva fulll proti - baje po tanovem nesmemo nič hrane neti s sabo na hrvašk), ali boste v kampu v prikolici ali v apartmaju ali v hotelu? Midva še nimava pojma, kaj bomo naredili glede dopustovanja???? Imamo sicer v družini brako prikolico, ampak je postla bolj majhna, lih za dva. Kam bi pa dali Nejčico? Sam je pa ful fino, ker je ful miren kamp, pa veliko je sence ... Mah, bomo vidl. Perp, mi se še nismo cepili proti rotavirusu. Zaenkrat smo naročeni za tisto redno cepljenje, za rota virus bova še videla, sej je ša čas do 6. meseca. Kako glede varstva? Pojma nimam!!!!! Jaz sem oddala prošnje letos v kar nekaj vrtcev zato, da bom imela plus točke naslednje leto....kako bom "krpala" do septembra pa ne vem.....če ne drugega bom v službi zaprosila za 4 urni delavnik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].....jah kaj pa čem če ne bom dobila vrtca! Hrvaška....mi je žal, da se ta tema sploh odpira, ampak če si jo že ti....tudi midva sva totalno proti!!! ampak druge možnosti ne vidim za letos, drugače sva midva zmeraj hodila drugam, dlje. Letos bo pa konec avgusta Tit star dobre 4 mesece in sem zaradi tega vzela bližjo varianto....bi pa danes naredila drugače ko vidim, da se tudi z dojenčkom vse da, ampak zdej imam dopust že plačan. Greva pa v stanovanje v hiški s teraso.
|
|
|
|