gaya24 -> RE: zakladki marčevk (21.5.2008 1:07:17)
|
Dober večer oz. je že jutro. No, danes je pa mel Maj svoj dan. Sva ga z mojim od 21h-24h nosla izmenično v jajčki gor pa dol (na rokah itak noče bit več kot 5min skup). Ponavadi v jajčki zaspi v roku 20min, ko se naje ampak danes pa nevem kaj mu je blo. Je gledal ko čuk. Pa sej bi blo vse ok, če bi hotel sam not sedet, ampak ga je treba nosit, ker točno ve kdaj obstojim in pol se začne dret. Je pa težko že počasi vse skupa tk da si bomo mogli nekaj novega namislit... Kengurujčka :)) IZVIRNO SPOROČILO: Katy13 V SG-ju sem bila jaz zadovoljna s sestrami in babicami. Le ena na porodnem oddelku je bila bolj tako tako, vendar so bile ostale toliko boljše. Js sem bla tud ful zadovoljna. Sem mela ravno tisto babico, ko je že par let naj babica (Marija Mavrič) in je bla res fajn. Pa dr. Lužnik je bil tud fajn, on mi je delal carski rez in me je ful lepo zašil s tistimi šivi, ki se sami razgradijo in se mi nič ne bo poznalo. Če bi pa imela koga drugega, bi pa dobla tiste klanfe, ki jih zdaj dajejo, ker se jim ne da šivat. Drugač pa je na porodnem oddelku tud men bla ena ful sitna in mi je šla ful na živce. Je zadnji dan kar zavijala z očmi, ker se je dr. Lužnik odločil, da lahko grem en dan prej domov. Kot, da je ona dohtarca... Ostale so pa ble ful fajn in sem bla ful zadovoljna. Nič, grem spat, sem ful zmatrana danes. Lepo spite, nočko
|
|
|
|