|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
19.9.2008 23:17:46   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: san
dinki, terida in margetka, to ste se pa nauživaleuser posted image user posted image user posted image

Se bojim, da sem jaz kriva, da je toliko časa trajalo - prišla sem pozneje kot ostale, pa se mi kar ni dalo domov in sem še druge zvlekla z mano na horsa user posted image

Sicer pa - super srečanje. Škoda le, da se na koncu največ pogovarjaš le s tistimi, ki sedijo levo in desno od tebe. Bomo morale za naslednjič naštudirat en sistem rotiranja user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
19.9.2008 23:35:53   
Ursi2
Živjo, punce!
Kako ste kaj? Aže vse spite? Ma, sej imate prav, bi ne blo slabo, če bi tudi jaz šla, že tri noči skoraj nič ne spima,ker ima mišek zadelan nosek in kašlja, pa mislim da bi znal še kak zobek za piko na i ven rinat. Tako da malo zaspi, pa začne v spanju jokat in ponavadi se ne umiri sam.  Sma bla pa sama, ker je bil dragi na službenem. Pa sej bo že, enkrat se bomo že naspale,al!

Dans je pa Luka že sedem mesecev star. Sploh ne vem, kdaj je minlo že tolko. Pa tk je smešen, ko se on odloči, bo tako govoril in to vse mogoče od : a daj, daj, daj, pa dej, dej in gbhm, pa vse do tatata. No, pa jaz sem skor ziher, da je včeri reku kašica!user posted image user posted image user posted image  Sem ga vprašala, kaj je mišek, a bi zdejle ti kašico jedu, pa on nazaj neki, kar se je slišalo skor tk, ko kašica. Sem ga sam gledla. Eh, kaj vse si že domišljam,adijo. Morem še kaj drugega začet študirat, al!

Sem prebrala tisto o postavljanju na noge in držanju pri hoji in to. Sem glih včeri razmišljala, da sploh ne vem, koliko lahko pustim našmu, da hopsa pa se postavla, ker meni se zdi to ful prehitro. Mi tašča včasih reče, joj poglej kk je močen, čisto sam stoji. Postanem kr zelena in ji govorim, da ne sme tega, da je prehitro, da tudi, če sam hoče in je res kr močen, še kosti niso dost močne in da vse rabi svoj čas. Pa upam, da vsaj malo zastopi, kaj ji hočem povedat. Sma pa včeri s sestro ble v Citiyu, ona s svojim 11 mesecem starim, ki se že plazi, vstaja in hodi ob opori predmetov, sam pa še e in jaz z našim 7 mesecem starim, ki bi malo skakal in to je to, ker več mu ne pustim. Pa vidima tam eno malo punčko in pride mamica z njo tja k nam in malo lepo za rokice drži in mala pride lepo sama tja do nas. Pa se menimo, koliko j ekdo star in sem bla prepričana, da bo rekla, da je tista punčka stara tud kakih 11 mesecv, pa izjavi 8 mesecev je bla. Jz sem sam pobulila. Pa res ne vem, a se sam meni zdi to prehitro, da bi jo že teral oz jo, držal da sama hodi, al je res še mal hitro. Mislim, sej mi je vseen, vsak naj svojega poštima, tako kot se mi zdi. Ampak prav nisem vedla pol več, a jz preveč kompliciram pa paniko zganjam,al kaj. Ma, ko bo hotu it, bo tk šel, a ne!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
19.9.2008 23:40:37   
Ursi2
Ah, ja sem se spomnila še nekaj.

Dans sem skuhala suhe marelice in češplje v vodi, potem pa sem mu dala tisto vodo za pit, marelice in slive pa sem pretlačla in dodala banano in je mel fula rad.
To je dobil popoldan za malco. Za kosilo je pa danes jedu krompir z bučkami in malo purana pečenega. Sam morem pa priznat, da sem meso pa malo solilo, ker mi je čist neužitno meso brez soli. krompirja in bučk pa nisem solila, tako da ni bilo preveč.  Je mel kr rad.

Zanima me pa, če kaj mažete vašim user posted image  lička, preden grete ven sedaj, ko je tak veter. Naš ima čisto suha lička, pa mu jih mažem preden, da grema ven in ko pridema not s Hippovo kremico, ki je za obraz.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
19.9.2008 23:48:35   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Živjo, punce!
Kako ste kaj? Aže vse spite? Ma, sej imate prav, bi ne blo slabo, če bi tudi jaz šla, že tri noči skoraj nič ne spima,ker ima mišek zadelan nosek in kašlja, pa mislim da bi znal še kak zobek za piko na i ven rinat. Tako da malo zaspi, pa začne v spanju jokat in ponavadi se ne umiri sam.  Sma bla pa sama, ker je bil dragi na službenem. Pa sej bo že, enkrat se bomo že naspale,al!

Dans je pa Luka že sedem mesecev star. Sploh ne vem, kdaj je minlo že tolko. Pa tk je smešen, ko se on odloči, bo tako govoril in to vse mogoče od : a daj, daj, daj, pa dej, dej in gbhm, pa vse do tatata. No, pa jaz sem skor ziher, da je včeri reku kašica!user posted image user posted image user posted image  Sem ga vprašala, kaj je mišek, a bi zdejle ti kašico jedu, pa on nazaj neki, kar se je slišalo skor tk, ko kašica. Sem ga sam gledla. Eh, kaj vse si že domišljam,adijo. Morem še kaj drugega začet študirat, al!

Sem prebrala tisto o postavljanju na noge in držanju pri hoji in to. Sem glih včeri razmišljala, da sploh ne vem, koliko lahko pustim našmu, da hopsa pa se postavla, ker meni se zdi to ful prehitro. Mi tašča včasih reče, joj poglej kk je močen, čisto sam stoji. Postanem kr zelena in ji govorim, da ne sme tega, da je prehitro, da tudi, če sam hoče in je res kr močen, še kosti niso dost močne in da vse rabi svoj čas. Pa upam, da vsaj malo zastopi, kaj ji hočem povedat. Sma pa včeri s sestro ble v Citiyu, ona s svojim 11 mesecem starim, ki se že plazi, vstaja in hodi ob opori predmetov, sam pa še e in jaz z našim 7 mesecem starim, ki bi malo skakal in to je to, ker več mu ne pustim. Pa vidima tam eno malo punčko in pride mamica z njo tja k nam in malo lepo za rokice drži in mala pride lepo sama tja do nas. Pa se menimo, koliko j ekdo star in sem bla prepričana, da bo rekla, da je tista punčka stara tud kakih 11 mesecv, pa izjavi 8 mesecev je bla. Jz sem sam pobulila. Pa res ne vem, a se sam meni zdi to prehitro, da bi jo že teral oz jo, držal da sama hodi, al je res še mal hitro. Mislim, sej mi je vseen, vsak naj svojega poštima, tako kot se mi zdi. Ampak prav nisem vedla pol več, a jz preveč kompliciram pa paniko zganjam,al kaj. Ma, ko bo hotu it, bo tk šel, a ne!

Glede noska, kašljanja in spanja smo na istem Ursi2,pa tudi glede dragih, sam da je moj na jadranju user posted image .Jaz pa po internetu strašim ob tej uri.
Čestitke za 7 mesecev, a že...pol sta vidva februarska al kaj...jaz in moja hčerka smo tud februarki user posted image . Ribice.

Ja glede pravilnega handlinga se čist strinjam, saj otrok sam pokaže, da je dovolj zrel. Čeprav moja hčerka je bila ful hitra, ni nič plazila in je shodila že pri 10m in 5 dni. Ful hitro. Verjetno sem pa tudi jaz delala kakšne napake glede handlinga, saj takrat ni bilo interneta in se sploh ni o tem govorilo. Moram pa povedat, da je vse ok. Čeprav ko je bila majhna je bila pa ful nerodna, je sama sebe spotikala. Šele s plesom je pridobila koordinacijo.

Lona76 hvala za nasvete. Noska mu pucam s fiziološko, zdaj sem mu pa že dvakrat zavrela vodo in dodala rožmarinovo olje, original s Hvara in dala lonc zraven postelje. Tako, da celo stanovanje diši. Upam, da mu bo kaj pomagalo. Zdaj spi že skoraj 4 uri brez zbujanja, 5 x boljš kot včeraj. Tole s tušem pa se nisem spomnila.

Še enkrat hvala.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
20.9.2008 8:27:34   
san
Ja glede pravilnega handlinga se čist strinjam, saj otrok sam pokaže, da je dovolj zrel. Čeprav moja hčerka je bila ful hitra, ni nič plazila in je shodila že pri 10m in 5 dni. Ful hitro. Verjetno sem pa tudi jaz delala kakšne napake glede handlinga, saj takrat ni bilo interneta in se sploh ni o tem govorilo. Moram pa povedat, da je vse ok. Čeprav ko je bila majhna je bila pa ful nerodna, je sama sebe spotikala. Šele s plesom je pridobila koordinacijo.

sej se sploh ni vedelo takrat, no vsaj jaz sem šla do pediatra, ker je izabela že pri 6. m sama šla ob opori, pa je rekel, da vse kar otrok sam hoče, mu morš pustit in jaz sem se pri obeh tega držala. no, sej pravim, na srečo nista imela nobenih težav.

terida, sej prov da ste podaljšale, če ste imele časuser posted image

ursi, jaz mu bom začela, še nisem do zdej. s tistim ribjim mazilom al pa welwdino kremo - to mam doma že za tavečja.

uh, lona, a vse to moraš že s tajo počet? revćka mala

alarmuser posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
20.9.2008 9:45:44   
mergetka
Dobro jutro džezeri, dobro jutro majstoriuser posted image !

Moja dva še spita in mam čas za ringarajanje.

Ja, včeraj je blo tud men zelo fajn. Vesela sem, da sem vas spoznala user posted image user posted image user posted image . Dojenčki so vsi tko lušni in še vreme smo imele!

Upam, da se kmalu spet kaj vidimo. Če bo lepa jesen, se lahko probamo zmenit zunaj, sam mal je treba vreme spremljat. Kasneje je pa tudi men čist ok kaka Supernova Rudnik, ker dopoldne najbrž ni gužve. Pa še prostorna je in bi se lahko nekam ugnezdile z vozički...

Horse je naredu svoje user posted image in mi je ziza popoldne "spustila", kar se že dolgo ni zgodilo. Ponavadi mi zjutraj, če se Matic ne zbudi velikrat (razen od začetka, ko sem morala skoz nosit blazinice).

Siike sem probala dat gor, sam neki prenavljajo albume. Bom probala še, da jih čimprej vidite.

Pucanje noska: Matic se je že tko užaljeno drl, ampak poskušam kr vztrajat. Se mi zdi, da mu je počasi, počasi že lažje prenašat. Najprej mu dam par kapljic fiziološke, pol pa s tistim na baterije probam dobit kaj ven. Ampak k sreči še ni bil preveč prehlajen.
Sem se pa menila s friendico, ki ma že mal starejšo punčko in s tem tudi vrtec in seveda velikokrat poln nos. Ona pa da v tisto ročno pumpico fiziološko in mali stisne kr veliko v eno nosnico in pol pride pri drugi ful vsega ven.

Lep vikend vsem!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
20.9.2008 10:22:31   
san
Sem se pa menila s friendico, ki ma že mal starejšo punčko in s tem tudi vrtec in seveda velikokrat poln nos. Ona pa da v tisto ročno pumpico fiziološko in mali stisne kr veliko v eno nosnico in pol pride pri drugi ful vsega ven.

tkole tudi jaz delam tavečjima. urbanu pa kar stisnem pol tiste male niveine pumpive in potem vse ven sčiha čez par minutk.

zdej pa letim pospravljat naprejuser posted image

aja, danes se je mali dvignu na kolenčkauser posted image . no, jaz sem veselo po tleh pomivala in sem ga dala v mojo bližino, da se ne bi drl, da je ležal na tleh na dekici na hrbtu in kar naenkrat je bil na trebuhu, naslednji trenutek pa je že šel na kolenčka in se odrinil naprej proti igrači. jupi, morda pa ta le bo plezalecuser posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
20.9.2008 10:24:56   
san
sam še to...

margetka ful luštne fotke si dodala od matica, kakšen lepotecuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
20.9.2008 12:08:13   
Dinki
Uf, ura je poldne jaz pa že zmatrana. Zjutraj sem vstala in sem kmalu za tem hotela priti na forum in sem se udarila po prstih. Sem si rekla najprej posesaj celotno stanovanje, malo pospravi, potem pa za nagrado RR in tako je tudi bilo user posted image .
Vam povem, da pali, sem imela celo stanovanje tko hitr posesano, kuhinjo prebrisano po tleh, prav tako kopalnico in WC školjki user posted image ....zdej pa ne morem nič več. Titek na srečo spi, je pa imel včeraj neke govorne vaje od 11h zvečer do 12.30 ponoči. Ampak je bilo potem spanje OK. Tudi Kakali smo danes toliko, da lahko kakanje napišem z velikim K user posted image .

Horse in količina mleka....kaj pa vem, očitno imam prevelikega jedota doma in nisem opazila razlike, čeprav mogoče so malce bolj kompaktne, no vsaj ena jeuser posted image .

Bravo Urbanček za kolena user posted image user posted image user posted image ....ne vem zakaj mi zmeraj Lenderova pride na pamet ko zasledim besedo kolena. Mogoče se bo še moj Tit malce spravil na kolena, sedaj ko ni več tako umazano po tleh user posted image .

NČK....tudi Titek se bo učil angleščine, je njegova tetica anglistka in predavateljica v jezikovni šoli...mu že zdaj skoz neki v nagleščini govori user posted image .

Toliko zaenkrat....
Uživajte v prelepi soboti user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
20.9.2008 13:58:13   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka
Siike sem probala dat gor, sam neki prenavljajo albume. Bom probala še, da jih čimprej vidite.

Jaz sem tudi hotela dat že včeaj slike gor, pa piše, da prenavljajo albume...

Vas žal nisem utegnila prebrat, ker sem v polni pripravi oz. nizkem štartu za dekliščino. Upam, da bo ati sfolgal, ker sem si uspela načrpat le 2,5 dcl mleka. Upam, da jima rata poštukat s kašico zvečer in popoldne s hippovo kašico od viljamovke, saj jo je zadnjič Julija CELO zmazala, pa ni nikoli toliko pojedla.

Aja, bravo Urbanček za koelnauser posted image . Julija se tudi še nekaj časa na kolena postavlja in se pol gunca naprej in nazaj. Jaz ji pa vztrajno kažem, da mora nogico naprej dat, pa pol še naslednjo... Mah, kam se mi mudi, sa je komaj 6m stara....

Lep vikend vsem, javim jutri kako se je danes ati obneseluser posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
20.9.2008 14:00:02   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Sicer pa - super srečanje. Škoda le, da se na koncu največ pogovarjaš le s tistimi, ki sedijo levo in desno od tebe. Bomo morale za naslednjič naštudirat en sistem rotiranja user posted image

Se popolnoma strinjam. Meni je žal, da sem mogla tako hitro domov, ma je prišel lastnik in smo podaljšali pogodbo. Sva zbarantala in znižala za 40€user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
20.9.2008 14:03:28   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Aja, glede PLAVALNEGA TRENINGA ZA DOJENČKE: enkrat smo se menile nekaj o tem ... no, js sem se odločila, da z anjo LEtos NE greva v ta tečaj.

jaz sem Julijo vpisala in sicer bova hodili ob torkih ob 12h. Če bi še katera šla, naj se pridruži (upam, da je še kaj prostora ta termin, saj se nas je prijavilo 6 naenkrat, skupine pa so ne vem ali po 10 ali po 15).

Uf, zdaj pa res šibam...

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
20.9.2008 14:21:26   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Se popolnoma strinjam. Meni je žal, da sem mogla tako hitro domov, ma je prišel lastnik in smo podaljšali pogodbo. Sva zbarantala in znižala za 40€user posted image

jap, to je pa res... bomo morale na pol ure menjat sedežni reduser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
20.9.2008 14:23:21   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Jaz sem tudi hotela dat že včeaj slike gor, pa piše, da prenavljajo albume...

Vas žal nisem utegnila prebrat, ker sem v polni pripravi oz. nizkem štartu za dekliščino. Upam, da bo ati sfolgal, ker sem si uspela načrpat le 2,5 dcl mleka. Upam, da jima rata poštukat s kašico zvečer in popoldne s hippovo kašico od viljamovke, saj jo je zadnjič Julija CELO zmazala, pa ni nikoli toliko pojedla.

Aja, bravo Urbanček za koelnauser posted image . Julija se tudi še nekaj časa na kolena postavlja in se pol gunca naprej in nazaj. Jaz ji pa vztrajno kažem, da mora nogico naprej dat, pa pol še naslednjo... Mah, kam se mi mudi, sa je komaj 6m stara....

Lep vikend vsem, javim jutri kako se je danes ati obneseluser posted image

maksimalno uživaj in držim pesti, da bo julči pridkana pupika in bo ubogala očka, če pa ne se bo pa že znašeluser posted image

mi pa letimo na rožnik

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
20.9.2008 14:29:19   
san
anis, jaka, kaja vse najboljše ob polletnicism=bravo.gif]user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
20.9.2008 14:31:11   
san
Luka, tebi pa VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S.pa oprosti za zamudouser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 20.9.2008 14:32:00 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
20.9.2008 14:36:55   
Lona76
Dober dan!

Najprej user posted image  Urbanu za kolena. San ja to vse počnem s Tajo po novem pa ji v usta tlačim še Calpol, ker ma ta revež danes vročino!!!! Zjutraj se je zbudila z 37.4 in potem sva s Tilnom letela v shoping za čevlje. No nisva jih kupila, ker sva bila na Rudniku (mogla sem it zamenjat srajco). Tisti k so mi bli pa ušeč so bli pa 65 eur pa mi je mal velik za tazga mulčka. No in ko pridem domov je mala zakuhala. Vročina 38,7. Sem letela v lekarno po Calpol. Sem ji ga prej dala in mislim da je vročina padla. Je pa bila zjutraj pokakna. Je mela čisto redko blato in posledično ima sedaj čisto uneto luliko user posted image . Upam, da so to znaki da pride zob ven, ker če je pa viroza se mi bo pa kr snel. Res ne vem, kje bi kaj fasala. Noben bolan ni bil zraven nje. Tko zdej ji kuham kompot da ga bo pila, ker čaja noče.
Nč jo grem crkljat.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
20.9.2008 14:37:44   
Lona76
Aja pa še vsem vse naj naj za polletnice.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
20.9.2008 17:33:29   
miska_32
Pozdravljene,
pa da se še jaz javim takole interaktivno... Hvala za čestitke za henlanje, ampak drage moje, to je tko kt ve hendlate svoje, sam da je pr men bolj podobno delavki za tekočim trakom. Srečanje je blo super, pa vreme ok, drgač se mi zdaj malo bolj svita kera je kera. Glede goste hrane, sem jo jaz uvedla že pri njunih 4m, ampak postopoma. Riževi kašici od Milupe vedno dodam stlačkano banano, ker je sicer ne jesta. Drgač pa, na dan pojesta 250g sadne kašice, pa kosilo(kuhana zeljenjava+piščanec oz. rumenjak), skuto, pa dojenje. To je trenutno naša prehrana. Mam pa en dober recept za kosilo, ga mata zelo rada, t.j. krompir, korenje, rdeča pesa pa zelena koleraba. Ko to zmiksaš, pride ven "obogaten" pire krompir. Drgač pa ta mala skor že puza. Nazaj obvlada, pa raznoško tud, sam še naprej ne gre. Mali - debeli - njemu pa je najbolj ležat na hrbtu, pa tu pa tam se zvalit na trebuh. no ja pa rit tud že dvigne, ampak to je pa tud vse. Zato pa mnogo več govori, kot ta mala. Noske čistim dnevno s fiziološko, ki jo tudi sama kuham (na 1/2 litra prekuhane vode gre 1 čajna žlička soli), s pomočjo 10 ml injekcije. Sta se že tako navadla, da tud ne bevskneta več. Evo to bi blo to. Obljubim, da se bom nadaljne mal več javljala. Vedite pa, da vas berem.

Lepo se mejte in uživajte s tamalimi, ker bodo še prehitro zrasli. Se tipkamo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
20.9.2008 18:31:53   
perp
živjo punce,
mi smo nazaj iz Bovca. Imeli smo se super, ful smo pohajkovali, se mrtinčkali na sončku in občudovali ta raj na zemlji, malo smo čofotali v bazenčku in veeeliko smo se cartali. Res dopust, da ga vikaš. Tamala je pa itak tolk uživala, čist je bila navdušena na vodo - Soča, potočki, slapovi, v bazeni .... Res tak dobrovoljček, nevem če je sploh enkrat zajokala. Ne, ni user posted image  Vrnili smo se danes popoldne, tko da sve žal zamudile srečanje. Najbrž ste se imele ful fajn. Škoda. Bom jutri ko bo čas, malo za nazaj prebrala. pa kakšne slikice pogledala, moram pa še iz dopusta jih gor dat. Samo bo treba malo selekcije narest, ker jih imava več kot 250.

uživajte

(odgovor članu miska_32)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
20.9.2008 19:43:52   
Azzurra
me veseli, da ste se imele lepo. no, kot vidite, je bilo iz primorskega konca nemogoče pripeljati v ljubljano, je potrdila aleži, mi pa smo itak ostali doma z liamovo angino (da ne rečem "vagino" user posted image user posted image user posted image ). in pa daša...v sredo je dobila vročino, v četrtek je ful jokala in ker ona res reeeeedko, ma res reeeedko joka, poleg tega je bil to en tak obilen jok, sem vedla da nekaj ne štima, sem pa mislila, da jo boli grlo. in sem jo peljala k zdr in ji je v ustih našla AFTE! boga reva.
tako da čakam naslednje srečanje, dejmo to uresničit predno gremo v službo!!!!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
20.9.2008 22:02:20   
Katiandi
Ojla!
Me ni 2 dni na forumu pa se mi zdi da ste ful natipkale, vas sploh nimam cajta vse prebrat. Sem sam mal preletela - vaši zakladki so ful napredni user posted image ! Bravo za takšne migece, da že plazijo in se na kolena postaljajo.
Naš Jaka je danes star pol leta, smo šli mal v šoping in ima spet nekaj nove garderobe. Jutri pa bom spekla tortico (ježeka), da mal proslavimo s starimi starši. Zdaj pa grem direkt v posteljo, da bom jutri vse sfolgala naredit.
Lahko noč!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
20.9.2008 23:14:51   
mergetka

IZVIRNO SPOROČILO: san

aja, danes se je mali dvignu na kolenčkauser posted image . no, jaz sem veselo po tleh pomivala in sem ga dala v mojo bližino, da se ne bi drl, da je ležal na tleh na dekici na hrbtu in kar naenkrat je bil na trebuhu, naslednji trenutek pa je že šel na kolenčka in se odrinil naprej proti igrači. jupi, morda pa ta le bo plezalecuser posted image

user posted image user posted image Urbanu za podvig! A ni lepo opazovati, kako naši user posted image pozorno raziskujejo svet? Naš še vedno ne mara najbolj pasenja kravic. Se pa kr obrača in rotira, sam ni še tko napreden kot nekateri zakladki marčevk. Ampak ma še cajt...

San, hvala user posted image . Tiste slikice sem dala pa gor že kr neki cajta nazaj, ko smo prišli z julijskega morja. Zdaj se mi zdi že kr drugačen.

Zofy, kje si se pa prijavila za plavalni tečaj? In kolk časa traja? Neki smo se zadnjič menile, da je mal smotano iti v mrzel avto kmalu po kopanju. Sam, če bo zdaj kmalu in ne predolgo (pa še od kaki fajni uri), mogoče še ni premrzlo, kaj pa vem.

Miška, super si! Moj user posted image je tudi dvojček, sam da je njegova mami to izvedela šele na poroduuser posted image . Naporno je imeti dvojčke, ampak je pa to dvojna sreča! Veliko energije ti želim user posted image .

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
21.9.2008 10:01:05   
aleži
Dobro jutro,

lepo vas je brati kako že pridno napredujejo vaše kokice.

Miška32- čestitke za user posted image user posted image . A imaš kakšno slikico za pogledat?

Azzurra: čestitke Dašici za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mesecev in Lukcu od Urši2

ojej, morem it. Sara tuliiiiii!!!!!!!

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
21.9.2008 10:34:40   
Dinki

user posted image user posted image user posted image   SONČKI MAREVČKI  user posted image user posted image

Ursi2: Luka - 19.2.2008                              
ob rojstvu:   2380g, 45,5 cm
2. mesec:    5240g, 52 cm
4. mesec:    7200g, 63 cm

Azzurra: Daša - 21.2.2008
Rojstvo: 53cm, 3.430
1. mesec: 56 cm, 4.370
2. meseca: 61 cm, 5750
3. mesece:66 cm, 6.750
4. meseci: 7.400
4,5 mesecev: 7800g, 72 cm

Arabela: Sergej - 25.2.2008
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm
3.mesec: 7460g, 62,5cm 

Aleži: Sara - 27.2.2008
Ob rojstvu  3490,50 cm
5 tednov    4500, 55 cm
9 tednov    5560, ?
13 tednov 6450, 63 cm
17 tednov 7200, ?
25 tednov 8350, 72 cm

Ursi84: Nejc - 28.02.2008
Ob rojstvu: 3450 g, 52 cm
1. mesec: 4.520 g, 53,5 cm
2 mesec: 5.470 g, 57,5 cm
3. mesec: 6.210 g, 60,5 cm
4. mesec: 6.580 g, 62 cm
5.mesec: 7.430 g, 65,5 cm
6,5 mesec: 8.055 g, 67,5 cm

katj: Rok - 2. 3. 2008 
rojstvo: 3620g,53 cm
1.mesec: 4450g, 55,5 cm
2.mesec: 5600g, 61 cm
3. mesec: 6100g, 61 cm
6. mesec: 7900g, 70 cm 

lucalu: Tai - 3. 3. 2008
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm
3,5 meseci: 5840g, 63cm
5 mesecev: 6840g, 65cm

Nasy : Maša - 4.3.2008
rojstvo : 4420, 54cm
1.mesec: 5100g, 56 cm
2.mesec: 5800g, 59 cm
3.mesec : 6900g, 60 cm

Lona 76: Taja - 4.3.2008
Ob rojstvu: 3900g, 53 cm
1. mesec: 4170g, 54 cm
2. mesec: 5210g, 57 cm
3. mesec: 5640g, 60 cm
4. mesec: 6240g, 62,5 cm

jagoga: Tomaž - 6. 3. 2008 
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm
3. mesec: 5450g, 59 cm
4,5 mesecev: 6400g, 63,5 cm
6 mesecev: 6910g, 65 cm

Čakajoča: Nik - 7.3.2008
porodna teža: 3610g in 51 cm
1. mesec:4535g in 54,7 cm
2. mesec: 5.330g in 58 cm
3. mesec: 6410g in 60,5 cm
4. mesec: 7550g in 64,5 cm

Mumu: Tia - 8.3.2008
Ob rojstvu, : 3330 g, 50 cm
1 mesec: 4135 g, 51 cm
2 meseca: 4710 g, 53 cm
3 meseci: 5210 g 56 cm
4 meseci: 5920 g
6 mesecev: 6960 g, 63 cm

Tina50: Lan - 9. 3. 2008 
Ob rojstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm
3meseci: 6420, 65cm
5.mesec:7660,69cm 

Pingvinčica: Nina - 11. 3. 2008 
rojstvo: 3500, 52 cm
1. mesec: 4780 g, 57,5 cm
3. mesec: 5780 g
3. mesec: 6010 g, 64 cm

Špela100: Maks - 11.3.2008
ob rojstvu: 3.390 gr, 51 cm
1 mesec 4.450 55 cm
3 meseci 5.930 63 cm
4,5 meseca 6.800 66 cm

Ek76: Mia - 12.3.2008 
ob rojstvu - 48 cm, 2880g,

1. mesec 54 cm, 3780g,
2. mesec 56 cm, 4450 g,
3 mesec 59 cm, 5050g,
4,5 mesec 62 cm, 5680g.

*BellaLuna*: Luka - 14. 3. 2008 
ob rojstvu: 3580g in 53 cm
1. mesec: 4540g in 55,5 cm
2. mesec: 5450g in 60,5 cm
3. mesec: 6520g in 63 cm

Terida: Erika - 16. 3. 2008
Ob rojstvu: 3500 g, 51 cm
1. mesec: 4200 g, 54 cm
2. mesec: 4895 g, 58 cm
3,5 mesec: 5640 g, 63 cm
5,5 mesec: 6900 g, 66 cm

paola: Vesna - 17. 3. 2008 
ob rojstvu: 3500g, 51 cm
1. mesec: 4500g, 56 cm
2. mesec: 5500g, 63 cm

Zofy: Julija - 18. 3. 2008 
Ob rojstvu: 3300g, 52cm
1. mesec: 4000g, 53,4cm
2. mesec: 5200g, 59,2cm
3. mesec: 5770g, 60,5cm
4m 13 dni: 6450, 64 cm

medica: Anis - 20. 3. 2008 
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

3. mesec : 7140g, 61cm
4,5 meseca: 7850g, 65,5cm

Katiandi: Jaka - 20. 3. 2008
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

3. mesec: 5890g, 61,5cm

Klaudy: Kaja - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 2840kg,  48cm
1.mesec: 3850 kg,  53 cm
2.mesec: 4900 kg,  56 cm
3.mesec
: 5720kg,  58,5cm
4,5 mesec: 7300 kg, 63 cm

san: Urban - 21. 3. 2008 
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200 g, 57,5 cm
2. mesec: 6000 g, 61,5 cm
3. mesec: 6390 g, 64 cm

4. mesec: 7200 g, 67,5 cm

Ribica85 : Kristjan - 22. 3. 2008 
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1.mesec: 5000g, 59cm
2. mesec: 6100g, 62cm
3.mesec: 7330g, 65cm

Vilma: Julija - 22.3.2008
Ob rojstvu: 3010 g, 50 cm
1,5. mesec: 4615 g, 54 cm
3. mesec: 5410 g, 59 cm

Violica_23: Nataša - 24.03.2008
Ob rojstvu: 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

perp: Neja - 25.3.2008
Ob rojstvu: 3820g, 54cm
1. mesec: 4470g, 56,7cm
2. mesec: 5610g, 60,3cm
3. mesec: 6850g, 62,8cm
4.mesec: 7800g
4,5 mesec: 8340g, 65,5cm
5. mesecev: 8640g

Mergetka: Matic - 28. 3. 2008 
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm
2. mesec:5500g, 57cm

gaya24: Maj - 31. 3. 2008 
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g
2. mesec: 6800g, 61cm
3. mesec: 7980g, 66.5cm
4. mesec: 8910g,
5. mesec: 10700g, 70cm

Naša črtica koraka: Anja - 31. 3. 2008
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
1. mesec: 4015g, 54,5cm
3. mesec: 5000g, 61 cm

4. mesec: cca. 5500g
5,5 mesecev: 6130g, 65,5 cm

Katy13: Taja - 4. 4. 2008
Ob rojstvu: 3680g, 51,5 cm
19 dni: 4070g, 55 cm
2. mesec: 5210g, 58 cm
3. mesec: 5710g, 60 cm
3 mesece 19 dni: 6100g, 61 cm
5. mesec: 6800g, 66 cm

Dinki: Tit - 7.4.2008
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm
2 meseca: 8000 g

3 m 1 t: 9420 g, 68 cm
4 meseci: 10,6 kg
5 mesecev: 10,9 kg, 74 cm

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?