|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
19.9.2008 14:03:13   
jagoga
zadnjič ste se pogovarjale o copatkih, jaz imam ene navadne usnjene od Starchild, ma na njihovi strani je pa tudi en toplejši model

http://www.minisvet.si/starchild-c-251_317.php

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
19.9.2008 14:05:35   
mumu
Mumu, lepo se imej na dopustu, pa ko se vrneš mi ne pozabi povedat, ali so v Čatežkih že odprli še tisti tretji notranji bazen, ali ga še niso končali.
Midva s Tomaže bova tudi v začetku oktobra začela s plavalnim tečajem. To se boš vključila v tistega od plavalne zveze SLO po Fredovem programu?

Hvala lepa.

Ja na tečaj gremo pa te prek plavalne zveze. Sem danes zvedla da je v Dolenskih tako gužva za ta tečaj da ni za povedat, je že 45 dojenčkov prjavljenih. Se mi zdi to zlo velik. Me smo se pa s vozičkarcam hecale, da če bo sneg zapadu bomo šle kar peš user posted image  sej mamo sam ene 5 km, bomo še me oreng rekreacijo mele.

Nejc pa  ni edini med najmanjšimi, našega poglej, smo za celo kilo lažji in manjši za 2 cm. Eni so veliki, eni smo pa manj manjši.user posted image

No sej smo tut mi bol mejhni pa nam nčl ne manka, važno da so zdravi user posted image .

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
19.9.2008 14:13:23   
jagoga
Aleži, jaz sem pa cel dopoldan poslušala na radiu za to nesrečo, da je cesta zaprta, pa sem si rekla še srečo, da se nisem v LJ odpravila, če ne bi cel dan na avtocesti visela. Pred 2 leti sem na istemu delu avtoceste stala 3 ure z 9 mesečnim otrokom, še sreča da je večino časa prespal.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
19.9.2008 14:23:23   
aleži
Še sreča, da sem od Kp do Postojne potrebovala 1h ter s pomočjo Zofy, da mi je govorila kakšno je stanje,.... user posted image  Sara je spančkala vse do 12h, ker sem se vstavila še v Brkinih pri očetu, kjer popravljajo streho od avgustovske toč in prišla ravno prej domov. Sara je spala tudi za nazaj in tudi šele zdaj jedla od 9h. Sploh nisem mogla verjeti. Ja, vožnja je zakon in menjava zraka!!!
Tele nesreče pa danes!! Non stop je bilo po radiu zastoji pri Lj in Kp!!! Katastrofa!! A je kakšna polna luna ali samo št. 19!!!

< Sporočilo je popravil aleži -- 19.9.2008 14:28:39 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
19.9.2008 14:39:35   
mumu
A je kakšna polna luna ali samo št. 19!!!

Samo št. 19, polna luna je že mimo. Bodi vesela, da se ni si preje odpravila na pot, da ne bi bilo kaj s tabo narobe. Upam pa, da so se mamice zmenile za kakšno novo srečanje. Bo pa takrat več sreče.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
19.9.2008 14:44:05   
aleži
Evo
http://24ur.com/novice/slovenija/prevrnjen-tovornjak-ohromil-promet.html

ob 10.30 sem bila še v koloni pri Postoni!!!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
19.9.2008 18:17:14   
ljubljana
Tole sem našla na netu, od ene mamice, ki je v razvojno hodila. Ni na mojem zelniku zraslo, je pa precej direktno, pa ne se preveč zasekirat. 

Forum RR:
Mene kar zaboli, ko vidim otroka, ki moli "roke v vis", hodi z izbočenim trebuščkom, ves iztegnjen -trebuh ven, rame nazaj- , za njim pa kot lučka ponosno sije eden od strašev (ali starih satršev), češ "glej, naš pa hodi!" Tanč ima zelo prav - otrok ne hodi, ampak ga k hoji silite VI! Kaj narediš ko otrok prileze k tebi in te zgrabi za prst? Pelješ ga do prve opore in usmeriš, da se za njo drži in hodi. Boste rekle "a ni to isto?!" Ne, ni isto!! Prvič mora koordinirati gibe rok in nog, da roke in noge premika tako, da se z rokami lovi na oporo, noge pa prestavlja, drugič so roke SPUŠČENE in mora otrok oporo ISKAT - ne hodi opora z njim in za njim, ON jo mora locirat in poštudirat, kako bo koordiniral, da ne bo ostal brez nje. Če pa ostane brez nje, mora spet naštudirat, kako se pride nazaj na vse 4 in po 4 naprej. To ni enostavno, to je zelo zapleten proces in dokler ga otrok ne osvoji, so vsa sprehanja za roke ENA VELIKA ŠKODA OTROKU. Saj 90 od 100 bo to "škodo" nekako podelalo, nekje vmes. 10 bom pustilo težje posledice, recimo ne znajo stat in skakat po eni nogi, ne znajo hodit po črti, meče jih iz smeri, obračajo stopala, "racajo". Med tistimi 90-timi pa jih je ogromno, ki ne znajo past. Vedno padejo naravnost na obraz ali pa vznak, spodrezani kot snop. Ne vedo, zakaj imajo roke. Eno in drugo je lahko zelo nevarno. Potem jih je cel kup, ki so nerodni, nestabilni tudi, ko shodijo. Hodijo "na trdo", podobno kot roboti. Potem so otorci, ki se iz stoječega položaja ne znajo vsest. Pa drugi, ki se ne znajo sami postavit pokonci. Hodijo, ko jih na noge postavijo starši, ne znajo pa ne vstat in ne sest. Vse to sem gledala v razvojni ambulanti v mesecih, ko sem jo obiskovala s sinom. Prepričalo me je v to, da sina nikoli in nikdar nisem sprehajala za roke. Sam se je na noge postavil pri 6,5 mes, vendar ga nikdar nisem sprehajala in sprehajti ga ni smel nihče drug. Ko je bilo res nujno, smo uporabili naramnice, ki otroka držijo čez prsni koš, pa še to res v skrajni sili. Tudi kasneje, ko je že sam hodil in ga je bilo potrebno držat (cesta, promet), sem uporabljala naramnice. Roko da šele sedaj, ko si ne izpahne več rame, da doseže mojo roko. Sem mu pa v stanovanju uredila cel poligon, postavila stezo iz stolov, klopc, pručk, ki se jih je lahko oprijemal in ob njih hodil. Zunaj pa je plazil tako dolgo, dokler ni znal sam it ob vozičku. Bil je umazan, zasvinjan, vendar je kljub zgodnji postavitvi pokonci in precej razvojnim problemom shodil z 10 mes in to 100% sigurno-nimamo nobenega resnega padca v evidenci - in 100% pravilno, od vsega začetka je znal vstat in se sam usest, lepo je podstavil nogo in se dvignil. Ko sva dobila ta izvid, se mi je odvalila skala od srca.
Zato vas tudi jaz v dobro vaših pikcev prosim - ne sprehajajte jih!!! Usmerjajte jih v prave gibe, vzpodbujajte jih k plazenju, nastavljajte jim opore in jih učite hoje ob njih, nikar pa jih ne vtikajte v hojice in jih ne sprehajajte za roke.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
19.9.2008 19:25:26   
lucalu
Pozdravljene mamice! Kako smo kaj?
Mi smo vredu, vse pod kontrolo... Zdaj grem prebrat vse tisto, kar mi zadnjič ni uspelo...
Aja! Smo zamenjali en obrok! user posted image  Tai je postal kar priden jedec, je pa opazna razlika med sadjem in zelenjavo... prvo mu je seveda ljubše. user posted image
Če me spomin ne vara, ste imele danes srečanje - upam, da ste se imele super, kljub mrzlemu vremenu!
No, zdaj grem pa hitro brat, ker ne vem, do kdaj bo čas.

Anja (NČK) čestitke za posvetovalnico in cepljenje!!! user posted image

Tudi Tii (mumu) čestitke za posvetovalnico in cepljenje!!! user posted image

To je vse kar mi je uspelo... user posted image  Zdaj pa kopanje, večerja in potem spanje. Jutri si bom pa res vzela čas, da vse preberem, ker zdaj sem pa že res v zaostanku. user posted image
Lahko in mirno noč BREZ ZBUJANJA, vam želim!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
19.9.2008 20:27:51   
san
vas na hitro pozdravim, ker imamo norišnico domauser posted image . otroc se podijo gor in dol, pa jih morm mal v red spravvt (nimam dovolj svojh, pa mam še sosedove na obiskuuser posted image ).

danes smo se imele lepo in še sonček nas je grel, pa tam okoli pol enih se je kar dobro ogrelo, tko da smo uživale. vse, ki vas ni bilo, morate priti naslednjič! je bilo danes kar nekaj novih obrazov in celo miška nas je presenetila s prihodom z dvojčkoma user posted image user posted image user posted image .

aleži, res škoda...ma hudiča tale promet in nesrečeuser posted image

no, več kasneje, upam...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
19.9.2008 20:29:17   
Klaudy
ŽIVJO,

mene samo zanima koliko sedaj pojedo vaši malčki? Ali k kašicam še jim potem daste mleka?

Sem bila danes končno pri frizerju in mi je ful bilo fajn, da so me malo razvajal.
Grem vas sedaj še malo prebrat, potem pa spat.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
19.9.2008 20:29:52   
san
Tole dojenje stoje mi je še kako znano, ampak meni iz praktičnih razlogov.
Ko sem bla na morju sama z obema, sem velikrat Rokca stoje in "hode" dojila, hkrati pa Markija lovila

user posted image ja meni je to tudi še kako znano. jaz tudi tako dojim, še celo večkrat kot v sede ali ležeuser posted image

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
19.9.2008 20:51:52   
Špela100
ku,ku user posted image , izgleda, da ste se do konca načvekale in ste vse teme obdelale, ker tukaj je pravo zatišje user posted image user posted image .

Hitro povejte kako je srečanje uspelo...no saj ne dvomim, da ne bi...hitro slikce gor

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
19.9.2008 20:58:26   
san
no, otročki so se umirirli, zdej mam pa časuser posted image

špela, upam, da se hitro pozdravišuser posted image

vilma, čestitke da je dojenje steklo, sm prav vesela zateuser posted image

dinki, super, da vama je uspelo kakat.user posted image sem tudi sama prebrala nasvete mamic, pa sem kar gledala. jaz ne vem če bi upala pol od tega. boščki mali, morjo tolk majhni že trpet. pa boge mamice se morjo sekirat tok.

lona, jaz sem tud veliko sama, ma mi gre včasih na živce, sam tko je. moj dragi sicer ne hodi nikamor drugam kot v službo, ampak že ta mu vzame ogromno časa. ampak, po službi je pa tisto urco ali dve vedno z nami, tko da se ne smem preveč pritoževat.

joj, lona, bogi tilen. klistiral so ga. sem slišala, da zna bit za ene to zlo zoprno, prehod iz plenic na wc školjko, ampak nisem vedela, da tolk hudo. joj, mi na srečo še nismo mel težav.

ursi, super za info za kapljiceuser posted image

čaj, urban ga spije par požirkov - recimo 5 in to je to. se raje podoji po gh. raje kot čaj pa pije vodo. te pa kar spije za kakšen dcl.

hu, katj, pridna si, da migaš. jaz se sploh ne morm sprav, zvečer sam dol padem.

ursi, sem se nasmejala tistmu s slamico. frajer maliuser posted image

ursi84, lepo da si se javila in čestitke za lep napredekuser posted image . in za kuhanje, jaz to komaj čakam. se pravi čez en mesec bomo tud mi že tam

oooo, mumu, upam, da boste uživali na dopustuuser posted image

lucalu, bravo za tai-a, malega jedotauser posted image .
naš urban tudi ne mara zelenjave, sadje pa obožuje, je že zdej sladkosned.

klaudy
, moj urban poje za cel aventov lonček kašice, okol 180 - 200 ml. potem se pa še podojiva, včasih takoj, včasih pa čez pol ure. čaja pa še noče preveč popit.

špela, jaz se tud sprašujem, kje so vse

< Sporočilo je popravil san -- 19.9.2008 21:00:52 >

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
19.9.2008 21:00:09   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

ku,ku user posted image , izgleda, da ste se do konca načvekale in ste vse teme obdelale, ker tukaj je pravo zatišje user posted image user posted image .

Hitro povejte kako je srečanje uspelo...no saj ne dvomim, da ne bi...hitro slikce gor

špela100 imaš iste misli. Tudi jaz čakam, da bo katera kaj napisala kako je bilo, pa slikice dala gor......

meni je tako žal, da nisem prišla. Še zdaj ne morem priti k sebi, kaj se je danes vse dogajalo po cestah!!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
19.9.2008 21:05:38   
san
aleži, mi je prav hudo, da ti ni uspelo prit. nesreč je bilo pa včerja in danes toliko kot da bi bila polna lunauser posted image

na srečanju je bilo pa super. fotkali sta pa zofy, pa margetka, če se ne motim in še to pol na koncu bolj, ker smo pozabile, smo mogle preveč čvekatuser posted image . pa otročki so vsi krasni, veliki tam tam. no, titek je malček večjiuser posted image . se mi zdi, da so si precej blizu. najbolj me je fascinirala miška z dvema, kako to ona fino hendlauser posted image .

< Sporočilo je popravil san -- 19.9.2008 21:06:21 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
19.9.2008 21:08:16   
san
pa otročki so bili vsi zelo pridniuser posted image , so vedl, da majo mame pomembno srečanjeuser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
19.9.2008 21:22:15   
Dinki
Čer!
ja, fino je bilo danes in kar je najbolj pomembno imele smo lepo vreme, celo sonček nas je malo božal in smo lahko sedele ves čas zunaj user posted image . Otročki so res vsi fletni, ampak res prav vsi od prvega do zadnjega. ja, največje presenečenje pa je bila vsekakor Miška, ki se je nepričakovano pokazala s svojima user posted image user posted image ....pa kako sta že velika user posted image . Hendla jih pa res bolje kot me enega user posted image .
Margetka, Terida in jaz smo še malo podaljšale debato in potem šle še na horsa. Sem domov prišla ob pol petih.
Naslednje srečanje pa bo moralo biti žal nekje na zaprtem ker bo verjetno že premrzlo. No, za kako kavico bomo že zdržale tudi v kakem trgovskem centru.

Ljubljana....sem prebrala. Ravno zadnjič enkrat smo imele rahlo debato okoli tega, da ni dobro user posted image , ki se hitro postavijo na noge, takoj učiti hoditi...no vsak starš pač po svoje. Sem tudi jaz bila v razvojni in so me opozorili na to. Baje ogromno staršev potem prihaja zaradi tega v RA.

Aleži...škoda user posted image . Sem pa gledala prej 24ur. Groza! Bravo Sari, da je vse tako dobro prenesla user posted image .

Klaudy, tudi jaz šele uvajam GH in zmeraj za obrokom še podojim. No, sedaj mu najprej ponudim čaj (zaradi zaprtja). če ga spije ga podojim kasneje, če pa noče čaja pa ga pač podojim.

Tudi jaz se veselim slikic....sporočita ko jih data gor Zofy in Mergetka.

Vsem vam in vašim zakladkom želim lahko nočko user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 19.9.2008 21:27:22 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
19.9.2008 21:31:48   
Špela100
San hvala za lepe želje, danes sem že boljš, sam kaj ko je sedaj Maks zbolel user posted image , danes sem ga peljala k zdravniku ima virozo, mal rdeče grlo, vročino, zamašen nosek, drugače drugo pa vse ok. Zmerila mu je tudi kisik v krvi in je bilo 94, pa ne vem kaj to pomeni.
Če ma katera izkušnje?

San a tvoj Urbanček pa poje že toliko kašice?? Mi smo še vedno na enih 15-20 žlicah. Zvečer pa mi noče od Milupe riževe kašice jest, pa se mi zdi dobra. Boljš kot neslane bučke in korenček. user posted image

San si prav smešna, se čudiš Miški kako hendla z dvojčki...ja saj ti pa hendlaš s tremi user posted image user posted image user posted image
Kako čistite zamašene noske? user posted image Do sedaj nam tega ni bilo treba.user posted image Danes ponoči pa sva imela celo noč lezi, vstani, lezi, vstani, lezi  user posted image user posted image .
Budil nas je pa zamašen nosek. Zdravnica mi je rekla, da mu lahko dam kakšno operil kapljico . Pa si kar ne upam. Sicer sem jih kupila, sam ne vem, če bi ga že s tem filala.user posted image

Sem vesela, da je srečanje uspelo in da ste imele lepo vreme.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
19.9.2008 21:34:56   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Margetka, Terida in jaz smo še malo podaljšale debato in potem šle še na horsa.

Pa se bo proizvodnja mleka ful povečala user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Špela100 -- 19.9.2008 21:36:26 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
19.9.2008 21:41:11   
san
San hvala za lepe želje, danes sem že boljš, sam kaj ko je sedaj Maks zbolel , danes sem ga peljala k zdravniku ima virozo, mal rdeče grlo, vročino, zamašen nosek, drugače drugo pa vse ok. Zmerila mu je tudi kisik v krvi in je bilo 94, pa ne vem kaj to pomeni.
Če ma katera izkušnje?

oh, ti smola... upam, da bo maks hitro doberuser posted image
glede saturacije mislim, da je to ok. zadnjič sta se mumu in lona nekaj menili. mam v glavi, da je enkrat za izidorja rekla, da more met 97 ali pa 98, ampak nism zihr.

ljubljana
, hvala za zgornje informacije. no, jaz na srečo nisem imela nobenih težav opisanih zgoraj oz. moja otroka, kljub neplazenju. upam pa, da se urbanček bo plazil. vsaj eden.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
19.9.2008 21:44:07   
san
San si prav smešna, se čudiš Miški kako hendla z dvojčki...ja saj ti pa hendlaš s tremi
user posted image

sam ona ma dva majhna, se mi zdi to čist drugač. res sm bla navdušenauser posted image .

dinki, terida in margetka, to ste se pa nauživaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
19.9.2008 22:55:04   
Lona76
Ja danes pa sem se načvekala. Najprej dopoldne z vami, popoldne pa sem bila zmenjena z bivšimi sodelavkami. Smo šle k eni novo hiško pogledat. Ni še končana ampak je krasna. In seveda smo spet ženske čvekale 100 na uro. Dons sem se načvekala za vse nazaj in naprej user posted image . No možek pa je moral biti popoldne priden in paziti otroke. Seveda jih je mogu dat tudi spat. Revček. Je dal pa Taji samo mleko, ni ji dal nič kašice. Upam, da bo spala. Sej men pa tut že učke skup uleče. Jutri morm pa za Tilan po čevle, pa Muller me spet kliče user posted image . Mi je zmanjkalo kašic za tajo, pa še mleka mi bo vsak čas. Skos neki po štacunah letam. Ja pa še za Tilna bi mogla it srajčko zamenat, sem mu jo na Rudniku kupila brihta za 5 let pa so mu 3/4 rokavi user posted image . Ja nič. Očka bo Tajo pazil (z njo ne grem v shoping center) midva s Tilnom pa v nabavo.
Tko zdej grem pa še mal prebrat in spat.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
19.9.2008 23:03:03   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

San hvala za lepe želje, danes sem že boljš, sam kaj ko je sedaj Maks zbolel user posted image , danes sem ga peljala k zdravniku ima virozo, mal rdeče grlo, vročino, zamašen nosek, drugače drugo pa vse ok. Zmerila mu je tudi kisik v krvi in je bilo 94, pa ne vem kaj to pomeni.
Če ma katera izkušnje?

San a tvoj Urbanček pa poje že toliko kašice?? Mi smo še vedno na enih 15-20 žlicah. Zvečer pa mi noče od Milupe riževe kašice jest, pa se mi zdi dobra. Boljš kot neslane bučke in korenček. user posted image

San si prav smešna, se čudiš Miški kako hendla z dvojčki...ja saj ti pa hendlaš s tremi user posted image user posted image user posted image
Kako čistite zamašene noske? user posted image Do sedaj nam tega ni bilo treba.user posted image Danes ponoči pa sva imela celo noč lezi, vstani, lezi, vstani, lezi  user posted image user posted image .
Budil nas je pa zamašen nosek. Zdravnica mi je rekla, da mu lahko dam kakšno operil kapljico . Pa si kar ne upam. Sicer sem jih kupila, sam ne vem, če bi ga že s tem filala.user posted image

Sem vesela, da je srečanje uspelo in da ste imele lepo vreme.

Ja nosek mu čisti s fiziološko in to tudi do 10 krat na dan! Zelo pomembno je to. PPotem če kašla delajta tudi vlažne inhalacije. Oz. tudi če ne kašla to delajta, ker se jim full lepo nosek odpre. Zaprita se v kopalnico in odpri vročo vodo, tako da se kopalnica zarosi. To naredita večkrat na dan po 10 minut. Vlaži prostor v katerem spi. Opazuj dihanje in naši dojenčki naj nebi smeli imeti več kot 50 udihov na minuto ko globoko spijo in ne sanjajo. Pa še vročine ne sme imeti visoke. Če ima otrok premalo kisika v krvi mora v bolnico, da mu kisik dodajajo. Drugi znaki premalo kisika v krvi so tudi da dihajo s trebuščkom (ampak to skoraj vsi dojenčki), ugrezajo med rebri, pa una jamca pri grlu se tudi ugreza.  Ampak mislim da to pri vas ne bo glede na to da imate zamašen nosek. Opazuj ga in pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravite. Glede Operila pa ne vem. Mi ga še nismo imeli.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
19.9.2008 23:03:39   
Naša črtica koraka
Uf, kakšen dan ... tak dooooolg.

Anji se je začelo res cediti iz noska in prav nič mi ni všeč ta njena neješčnost. Evo, pa sem povedala, to me  ta hip najbolj žuli.

Drgač pa smo imele spet lepo sončno vremeuser posted image in prav prijetno je poklepetati in spet so nicki dobili obraze in glasove user posted image .  In celo eno sokrajanko sem spoznalauser posted image ! Se morava kdaj na kakšni kavici dobit, da malo "prečeševa" koga poznava in ostale pomembne pokrajinske čvekeuser posted image . Al pa hitro hojo vadit ob vozičkih ... mmm "jelenov klanec" (ki jih je v KR za moje pojme veliko več kot eden!)
Meni je čas prehitro minil user posted image , s tistimi taaaaaam čez mizo sem komaj kakšno besedo rekla ... js mislm da bi bilo dobro srečanje ponovit kar se da hitro, da ne bo prej veselja (porodniške) konec lonec.

ALEŽI, šment, šment! Šment za tebe in ostale čakajoče in predvsem za tiste revčke zaradi katerih je bila kolonauser posted image .  Sara se je pa izkazala, če prav berem, je lepo prespala težave?  user posted image user posted image

Aja, glede PLAVALNEGA TRENINGA ZA DOJENČKE: enkrat smo se menile nekaj o tem ... no, js sem se odločila, da z anjo LEtos NE greva v ta tečaj. Jo bom raje vpisala v jezikovni tečaj. Si želim, da bi bila bolj lingvistične sorte user posted image . Za ful malo ceno pride k anji "native speaker" in jo uči. V ceno je vključena malica, kosilo in pa neka oblika dnevnice s katero potem spiker tukaj živi in si plača stroške bivanja ... aja, 1x mesečno tudi frizerja, ampak mi imamo srečo, da s tem ne bo stroškov, ker si bo puščala dolge lase. Je pa res, da je glede tega nepridvidljiva, je hotela zadnjič v zameno uhane. ok, naj ji bo, so bili cenejši od frizerja. Skratka, če katero kaj od tega zanima, naj mi sporoči ... user posted image

Toliko zaenkrat, počasi grem v mižavle ... Upam, da bo današnja noč za vse sladka in dolga!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
19.9.2008 23:15:26   
san
Aja, glede PLAVALNEGA TRENINGA ZA DOJENČKE: enkrat smo se menile nekaj o tem ... no, js sem se odločila, da z anjo LEtos NE greva v ta tečaj. Jo bom raje vpisala v jezikovni tečaj. Si želim, da bi bila bolj lingvistične sorte . Za ful malo ceno pride k anji "native speaker" in jo uči. V ceno je vključena malica, kosilo in pa neka oblika dnevnice s katero potem spiker tukaj živi in si plača stroške bivanja ... aja, 1x mesečno tudi frizerja, ampak mi imamo srečo, da s tem ne bo stroškov, ker si bo puščala dolge lase. Je pa res, da je glede tega nepridvidljiva, je hotela zadnjič v zameno uhane. ok, naj ji bo, so bili cenejši od frizerja. Skratka, če katero kaj od tega zanima, naj mi sporoči ...

user posted image user posted image user posted image user posted image

dobra za lahko noč

no, lahko noč vsem. grem spat dans mal prej

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?