san -> RE: zakladki marčevk (16.9.2008 15:12:19)
|
jagoga, naš urban je tud bolj za sladko[sm=smiley36.gif] nčk, izidor je zelo rad v vrtcu, prav uživa. sploh je nor na pomočnico vzgojiteljice, res jo ma rad. on bi njej kupu uhane, pa čevlje s peto, pa poročno obleko... na morju je reku: jaz tako pogrešam mojo lepo nino[sm=smiley36.gif]. sicer ima rad tudi vzgojiteljico, ampak čez nino je pa ni. tud če se krega nanj. no, v glavnem tudi prijatelji v vrtcu so super in se zgelda dobro tam počuti. pa hrana mu tudi ustreza. mi pa nobena še ni očitala, zakaj ga imam v vrtcu. sem jim jasno že na začetku počitnic povedala, da bi ga sicer lahko imela doma, ampak od mene potem nima nič, ker urban skoz na rokah visi, pa potem revež vedno čaka, da pride na vrsto in men je to hudo, da se z njim ne morem igrat. no, zdej je ža malček lažje, k je urban tolk večji, pa ne joka več po cele dneve in že kaj šteka. no in takrat, ko sem ji to povedala, se ji je kar zasmilu in ga je še bolj začela crkljat[sm=smiley36.gif]. jaz se na kaj takega sploh ne bi ozirala. no, zdej morm pa urbana kar zbudit, ker je že zdavnaj čas, da greva po otroke
|
|
|
|