Naša črtica koraka
|
IZVIRNO SPOROČILO: san evo, mi smo iz P, sva morala zarad bilirubina na kontrolo in sluha, pa je oboje ok . nas je patronaža stehtala včeraj in imamo 4255 g, je šel pol kile gor v enem tednu , tko, da zdej ga pridw sam še enkrat skopaty drug teden, pol smo pa konc z obiski. pa moji šivi so tud izpadli oz. se razgradili, tko da je vse ok. zdej pa greva kupčka podret Evo, mi2e sva od včeraj tudi iz P . Ime ji je Anja in zdajle ravno sanja. Včeraj sva prišli domov ... saj veste kako je, ti prvi dnevi ... spreminja se iz ure v uro ... Uglavnem se imava/mo lepo, ko prenehamo s terapijo (zaradi zelene plodovnice so odkrili neko sendimentacijo, pa zdaj jemo to kemikalijo) bo pa še lepše. Polno se dojiva. Mala obvlada vse: sesanje ni problem, ne glede na položaj, jo ne moti, če občasno uporabim nastavke ... vse šteka Sva ko uigrani tim. Tavelik je pa trenutno v vrtcu ... včeraj, ko se je Anja jokala in je bilo slišati kot: "N-neee, n-neee" je vesel stekel povedat možu: Glej, že NE zna rečt! Sicer pa je ljubeč bratec. Skratka, polna sem čustev, vse me neskončno gane, vse mi je tako pomembno ... kot da sem sama en novorojenček ... tako sladki so ti novorojenčki, tako nežni, očutljivi na gib, šume ... Pa saj veste punce, kako je. Ene imate na to še sveže spomine, druge greste pa že več kot mesecu naproti ... Imejte se, se beremo, kot se bo le dalo ... nič ne vem kako bo. za vse vas in vaše : , prihaja pomlad, kaže da bo lepa, sončna NČK
|