|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
3.4.2008 17:47:05   
*medica*
tud mene to zanima perp..ker mislim da ravno nebomo krvavele vseh 6t..user posted image ali pačuser posted image ..no upam da ne in da se ta kri postopoma ustavi..ker mi gre že rahlo na živceuser posted image user posted image tko kok je rekla paola en dan nič pol se pa spet ulijeuser posted image ..gredo mi že na živce te uložki sem se jih že prav odvadla..user posted image user posted image ..pri men šivi več ne bolijo se že lahko usedem že ene tri dni..kr fajn je..me pa mal na vsake tok zapečejo..ampak ni take sile..so pa začel ven lezt..so že vidni..no upam da kmal čist ven pridejo..user posted image

perp..hvala za porodno zgodbo..si pa mela pestro..no tvoj je saj dobil pripomoček za masažo..mene je moj sam tak z roko mal pomasiral..pa edino kar sem delala je to da sem se mal sprehajala po tisti sobi..

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 351
3.4.2008 19:14:14   
tina50
gled čišče je menda čisto odvisno. ene krvavijo celih 6 tednov, druge manj. jaz jo še tudi imam, pa mi gre tako na živce, ker nisem navajen vložkov, ker sem prej skoz uporabljala tampone!

perp hvala za porodno zgodbo!

jaz grem zdalje mojega sončeka nahranit-podojit. potem si bo malo odpočil in potem se bomo pred spanjem kopali.
danes sem mu probala dat zizo kar brez nastavka (ker dojim z njim), pa bi morale videti kakšne frise je pokal mali, sploh ni hotel zagrabit!user posted image

lepo se imejte 

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 352
4.4.2008 6:44:03   
san
jaz sem čiščo ponavadi imela kar vseh 6 tednov, tudi sedaj se mi še ful uliva kri, ker je res odvisno od počitka. če bi skoz počivala in nič delala je verjetno ne i bilo več
alarmuser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 353
4.4.2008 9:05:42   
Arabela
Jutro!

Mali spi, velika nori...user posted image Je pa na trenutke začela kazati znake ljubosumja, če imam Sergeja preveč dolgo v rokah... ampak ji rečem da počaka in ko mali zaspi se ji posvetim 110%...

Glede pleničk mi že uporabljamo Babydry Pampers št.3 in pa Lidlove Cien št.3... z obojim zadovoljna..

Sploh ne morem verjeti da je že spet petek.. Pa bomo spet imeli za vikend atija doma..user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 354
4.4.2008 9:06:37   
Arabela
Glede čišče.. jaz sem sedaj v 5tednu od poroda pa se mi tu pa tam še kaj ven ulije, kak dan nič, če delam kaj pa malce krvi in nič več.. 

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 355
4.4.2008 10:46:00   
max81
ojla mamiceuser posted image

no da se vam še jest po dolgem času malo javim, mi smo ok mali pridno je, spi in rasteuser posted image , trenutno imamo še atija doma in nam kr lavfa...kako bo pa čez 14 dni bomo pa videli...vam sporočimuser posted image

danes smo imeli zadnjič patronažno, smo našega čmrlja skopali, ker ga nazadnje nismo mogli zaradi popka..mali je užival stoo na uro, zvagala ga je in imamo že 4 kile...me je malo skrbelo, da ni šel s težo nič gor, ker mi par dni kr neki poliva....očitno se je fant preveč najedel in zato polivauser posted image

na sprehod gremo vsak dan, če je le lepo vreme...danes namreč spet ful piha, tko da bomo videli kako bo

ponoči smo kr pridni, res pa je da en dan spi pri nama, en dan v svoji postelji..odvisno od mamice kolk je zmatrana in se ji pol ponoči ne da vstajat za dojenjeuser posted image

ostale mamice upam, da ste ok in da vam stavri lavfajo, ter da so mali škratki pridni

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 356
4.4.2008 10:55:38   
ELMA
Mi tudi danes imamo 4 tedna , včeraj smo šli vZD na tehtanjein imamo 4.620 .V 4 tedne se je naša user posted image  zredila za 1.340 user posted image user posted image user posted image .

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 357
4.4.2008 11:59:51   
tina50
mi pa čakamo,da pride danes patronažna, da ga mal zvagamo, da vidmo kok je kej naš miško naredil. pa saj kar naprej je, tako da mislim, da je kar naredil, saj se mi zdi da je kar debeluškast, sploh v lička.user posted image  bom videli kaj bo vaga pokazala.

se že oglaša, se tipkamo kasneje!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 358
4.4.2008 13:13:46   
san
evo, mi smo iz P, sva morala zarad bilirubina na kontrolo in sluha, pa je oboje okuser posted image user posted image user posted image . nas je patronaža stehtala včeraj in imamo 4255 g, je šel pol kile gor v enem tednuuser posted image user posted image user posted image , tko, da zdej ga pridw sam še enkrat skopaty drug teden, pol smo pa konc z obiski. pa moji šivi so tud izpadli oz. se razgradili, tko da je vse ok.

zdej pa greva kupčka podretuser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 359
4.4.2008 13:36:18   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: san

evo, mi smo iz P, sva morala zarad bilirubina na kontrolo in sluha, pa je oboje okuser posted image user posted image user posted image . nas je patronaža stehtala včeraj in imamo 4255 g, je šel pol kile gor v enem tednuuser posted image user posted image user posted image , tko, da zdej ga pridw sam še enkrat skopaty drug teden, pol smo pa konc z obiski. pa moji šivi so tud izpadli oz. se razgradili, tko da je vse ok.

zdej pa greva kupčka podretuser posted image

user posted image  Evo, mi2e sva od včeraj tudi iz P user posted image .

Ime ji je Anja in zdajle ravno sanja. Včeraj sva prišli domov ... saj veste kako je, ti prvi dnevi ... spreminja se iz ure v uro ...

Uglavnem se imava/mo lepo, ko prenehamo s terapijo (zaradi zelene plodovnice so odkrili neko sendimentacijo, pa zdaj jemo to kemikalijo) bo pa še lepše.

Polno se dojiva. Mala obvlada vse: sesanje ni problem, ne glede na položaj, jo ne moti, če občasno uporabim nastavke ... vse šteka user posted image  Sva ko uigrani tim.

Tavelik je pa trenutno v vrtcu ... včeraj, ko se je Anja jokala in je bilo slišati kot: "N-neee, n-neee" je vesel stekel povedat možu: Glej, že NE zna rečt! user posted image  Sicer pa je ljubeč bratec.

Skratka, polna sem čustev, vse me neskončno gane, vse mi je tako pomembno ... kot da sem sama en novorojenček ... tako sladki so ti novorojenčki, tako nežni, očutljivi na gib, šume ...

Pa saj veste punce, kako je. Ene imate na to še sveže spomine, druge greste pa že več kot mesecu naproti ...

Imejte se, se beremo, kot se bo le dalo ... nič ne vem kako bo.

za vse vas in vaše user posted image : user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  , prihaja pomlad, kaže da bo lepa, sončna user posted image user posted image

NČK

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 360
4.4.2008 14:52:26   
san
 Evo, mi2e sva od včeraj tudi iz P .

Ime ji je Anja in zdajle ravno sanja. Včeraj sva prišli domov ...

juhej!!! bravo nčk, čestitke za malo anjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pestke, da bosta kmalu prenehale s kemikalijo in da bo potem vse ok z malo miškouser posted image user posted image . pa že spet ta zelena plodovnica... no, samo da se je dobro izteklouser posted image in bravo za anjo, da je tako pridna pučicauser posted image

Tavelik je pa trenutno v vrtcu ... včeraj, ko se je Anja jokala in je bilo slišati kot: "N-neee, n-neee" je vesel stekel povedat možu: Glej, že NE zna rečt! Sicer pa je ljubeč bratec.

naš urban tudi joka neee neee in že v p so se mu vsi smejali, no doma pa je imel naš mali sine isti preblisk: vidš mami, da moj ”Luban” že govoriuser posted image - ker jaz sem mu razlagala, da najprej dojenčki samo spijo in jokajo, pa jejo pri mamici in da nič ne govorijo in se ne igrajo.

no, upam, da boš kaj pri času in se še javiš. meni dopoldan kar lepo uspe, ker je urban tudi zelo priden dečko, opoldne pa so doma otroci, pa izkoristim čas z njima. pa včasih tud še uspem vmes kaj pokukat sem, zdej ko je še dragi domauser posted image .

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 361
4.4.2008 14:53:42   
san
opoldne
popoldneuser posted image

no in zdej jih grem iskatuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 362
4.4.2008 15:29:02   
Azzurra
En pozdravček iz Kopra.
Evo, takoj dve slikici vam prilimam:

user posted image

user posted image

Mi smo kar dobro. Daša je dobila taka okrogla lička user posted image
Še vedno večino dneva prespi, tudi ponoči lepo spi, če jo damo v posteljco okoli 22. ure, se naslednjič zbudi med 2.30 in 3.00, poje, naslednjič se zbudi med 6.30 in 7.00. Končno smo nekako uredili naše hranjenje in prebavo. Začelo je tudi lepo vreme in gremo že na kak daljši sprehod. Včasih se mi prav ne da it spet domov, bi se kar sprehajala po sončku. Bratec jo ima kar rad, moram rečt, da do zdaj nisem opazila nobenega ljubosumja. Večinoma se kar da z obema - kombinirano z varstvom v zgornjem štuku pri moji mami in občasnimi obiski naju z Dašo - kar gre. Edino zvečer pride kriza, ko je vse na kupu - kuhanje, hranjenje, kopanje obeh, Liam je takrat navadno že utrujen in kar rabi pozornost, tako da je včasih res težko vse uskladit, posebej še kakšno pospravljanje posode in kuhinje...ma dobro, bomo preživeli tudi če posoda ne bo vedno čista user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 363
4.4.2008 17:48:17   
avak
Pozdravljene, marčevke in seveda vaši zakladki. Katera si je izmislila takšen naslov? Se vsaj malo razlikujemo od ostalih tem in se kuj najdemo.
Mi smo predvčerajšnjim prišli domov. Porod je bil kar Ok, mala je pa itak carica. Izabelo smo danes že skopali-ji je bilo kar všeč. Me pa skrbi, kako jo bom sama skopala. Bo treba vaditi na medvedku, haha.
So se pa ravnokar najavili prvi obiski. Do nedelje, ko pridejo, bomo (upam) že utečen tim.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 364
4.4.2008 18:16:08   
san
ma dobro, bomo preživeli tudi če posoda ne bo vedno čista

točno takouser posted image user posted image user posted image

pa čestitke za tako sladka otročka, ma sta cukrauser posted image

(odgovor članu avak)
Neposredna povezava do sporočila: 365
4.4.2008 18:17:02   
san

IZVIRNO SPOROČILO: avak

Pozdravljene, marčevke in seveda vaši zakladki. Katera si je izmislila takšen naslov? Se vsaj malo razlikujemo od ostalih tem in se kuj najdemo.
Mi smo predvčerajšnjim prišli domov. Porod je bil kar Ok, mala je pa itak carica. Izabelo smo danes že skopali-ji je bilo kar všeč. Me pa skrbi, kako jo bom sama skopala. Bo treba vaditi na medvedku, haha.
So se pa ravnokar najavili prvi obiski. Do nedelje, ko pridejo, bomo (upam) že utečen tim.

o, avak, kako lepo imeuser posted image . lepo da si se javila. ime pa je izbrala lucaluuser posted image

(odgovor članu avak)
Neposredna povezava do sporočila: 366
4.4.2008 19:45:20   
san
PA IMAMO ŠE ENO NOVO MAMICO, JE VČERAJ RODILA TUDI TEJKAuser posted image user posted image user posted image

upsa...črke... no pa katy se danes nič ni oglasila, se pravi so jo zadržali v puser posted image user posted image user posted image in tudi zofy se je javila pri nosečkahuser posted image

no, manjkata še dinki in naja, pol smo pa marčevke končale sezono nosečk za letosuser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 367
5.4.2008 5:36:38   
lucalu
san čestitke za uspešen pregled in za tako lepo napredovanje!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 368
5.4.2008 5:40:51   
lucalu
Naša črtica koraka dobrodošla med nami!
user posted image
Upam, da čimprej prenehate s terapijo! Btw, naš Tai tudi joka Neee - neee... user posted image  

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 369
5.4.2008 5:44:04   
lucalu
Azzurra prava bonbončka imaš!!! user posted image user posted image user posted image  Kar se pa tiče posode, imaš čisto prav! user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 370
5.4.2008 5:46:57   
lucalu
avak dobrodošla med mamicami!!!
user posted image
Naslov si je pa izmislila moja malenkost user posted image  in to ravno zato, da ni enako kot pri ostalih!

(odgovor članu avak)
Neposredna povezava do sporočila: 371
5.4.2008 5:50:33   
lucalu
Dobro jutro mamice!
Mi smo spet prespali noč user posted image , no z enim umesnim hranjenjem (ki je trajalo več kot eno uro user posted image ). Tai še vedno spi, jaz sem pa kar nekako naspana - sploh ne morem verjet!
Zdaj si grem privoščit kavico, dokler še lahko... Potem pa upam na lepo vreme - jutri bo baje spet poslabšanje. user posted image
No, pridne bodite in veliko se cartajte!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 372
5.4.2008 8:44:46   
Azzurra
Tudi mi smo lepo lepo spali, Daša je spala od 22. do 5.00 v enem kosu, pojedla, zaspala in še zdaj spi.
Glih razmišljam, da se ponoči večkrat zbudim zaradi mačka, ki če ga ne spustimo v hišo, razbija po polknih tako, da izgleda, kot da jih bo dol vrgel! user posted image  Potem gre not, ko se naveliča bit not, pa nas pride budit, da ga damo ven. user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 373
5.4.2008 9:46:17   
san
hehe azzura, a mamo istiga mačkonauser posted image . naš mene tudi sprehaja gor pa dol, gre ven, pol pa čez minuto že mjavka kot zmešan, da bi šel notriuser posted image

tudi mi smo se naspaliuser posted image . zdej pa mali še pančka in grem do konca pospravit

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 374
5.4.2008 11:06:53   
*medica*
avak dobrodošla med mamicami...
mi smo kar dokaj dobro spali..mali je zaspal ob 9.pred tem sem ga pa jest prvič kopala ...je bil kar miren samo jest sem bla bolj nerodna..user posted image user posted image ampak smo sfolgal..user posted image user posted image user posted image no spal je od 9 do 1 ..sem bla še budna takrat in sem ga lepo podojila in je pol spal do 5 in pol spet do 8..in zj se je spet najedu pa lepo aja..user posted image user posted image kr priden mali je ..
san a tvoji šivi so že šli..kaj si pa delala..user posted image ker moji se mene še kar držijo čeprav jih vidim da van lezejo ampak se me nočjo ločt..zgleda jim je lepo pr men user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?