Ursi2 -> RE: zakladki marčevk (30.8.2008 11:05:36)
|
Živjo, punce! Kako ste kaj? Upam, da vam mali sončki ne delajo preveč skrbi in da se imate lepo. Naš pa je imel danes težko noč, revček. Včeri je imel opoldan malo vročine, potem pa popoldan čez 38. Pa sem mu jo zbijala z ohlajanjem, pa je blo malo boljš, pa spet nazaj čez 38. Je bil pa tk zaspan, pa ni mogel spat. Zgleda, dfa so res zobki, ker mu trije naenkrat ven grejo (zgornji enkici in leva trojka). Tako da iammo sedaj že 5 zobkov. Potem pa sem mu dala svečko, saj je imel čez 38,5 vročino in je celo eno uro spal, potem pa se je spet zbudil in jamral in cmevkal. Zvečer mi je pa zakuhal na skoraj 40 stopinj. Sem ga spet z vodo ohlajala, potem pa svečko, pa kar ni padla vročina in ni in ni mogel zaspat. Ga je zmanjkalo za 5 min, pa se je zbudil v joku. Pol je pa okrog 23.30 le zagrabla malo svečka, pa je malo zaspal, ampak se je kr zbujal, pa jamral in je imel čist vročo glavo, tako da sem mu skor celo noč obkladke devala na glavo. Potem je pa ob 5 spet zakuhal in sem mu dala še eno tableto, pol je pa spal do sedmih, pa sma mal jedla in je spal do 9.30. Sam sem mu še kar devala obkladke in ga vsake tolko časa mirila in nazaj tučkala. Pol sma pa malo jedla, sem mu naredila jabolčno čežano pa malo rozin, ker so malo sladke, da nisem cukrala jabk, pa je take frise zravno delal, ampak je pojedel par žlic. No, zdej mi je pa revček spet zaspal. Bomo vidli, ali bo brez vročine, ko se zbudi. Zjutri je bil že skoraj brez vročine. Se mi res smili. Res pa upam, da so samo zobki. Se mu sploh ne smem dlesni dotaknat. Mu hočem namazat s Calgelom, je pa tak jok, da rabim 5 min da ga umirim. Pa sej bo kmal bolš, sam smili se ti pa, ko ne veš, kk bi mu pomagal. Dans bo imel pa za kosilo bučke in kolerabo. Sem mu zdej dva dni devala bučke in krompir,pa je imel zlo rad. Bomo vidli, kk bo kolerabo sprejel.
|
|
|
|