|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nova ...
1.2.2005 20:04:42   
Anonimen
Živijo!
Tudi jaz sicer kar redno spremljam "dogajanje" na forumih in končno sem se le odločila, da se še sama prijavim.
Sem pa tudi sama ena tistih, ki se ji zadnje čase sanja samo še o tem, kdaj bo na CB zagledala +.
Čist sem že "zblojena" in splon ne vem kaj se dogaja z mano. Glede na to, da :hudicek: na veliko zamuja - kar je sicer ok, test CB vztrajno kaže - :grrr:, mi je G prepisala Dabroston tablete, da bi se mi sprožila M, ker UZ ni zaznal nič, ampak pri meni še nobenega efekta.
Jaz pa kar sanjam in sanjam o :duda:, medtem ko z dragim seveda kar pridno :sloncek::sloncek::sloncek:.

Sicer pa vsem skupaj pošiljam prav lepe pozdravček in držim pesti, da se nam čimprej uresničijo želje.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nova ...
1.2.2005 21:00:20   
cmokec
:rozica: Tamara :rozica:, dobrodošla. Pri nas te ne bo zeblo, ker je treba veliko :sloncek::sloncek::sloncek:, pa dobre volje boš, ke bomo kmalu :nosecka::nosecka::nosecka:, če bo pa kaka solzica polzela po ličku, ti bomo pa :kava: skuhale in ti stale ob strani.

cmokec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nova ...
2.2.2005 7:23:53   
biba77
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Dobrodosla med nami, nova borka!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nova ...
2.2.2005 8:07:21   
larisa
Prav lepo pozdravljena med nami.:bravo::bravo:
Vidva kar pridno :sloncek: nikoli ne veš kdaj je pravi čas.

LP:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nova ...
2.2.2005 8:17:02   
Skye
dobrodošla sotrpinka:bravo::bravo::bravo:

Več oz. manj nas je, boljše je;).......več v smislu srečk :nosecka:, manj v smislu nenosečk:)-:)-

:rozica::rozica::rozica:
zate
Skye

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nova ...
2.2.2005 8:39:24   
emaa
Dobrodošla :bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nova ...
2.2.2005 9:00:52   
mujcek
pozdravljena, opažam da imaš podobne probleme kot jaz:((, ampak s tem se je treba sprijazniti in pridno :sloncek:, potem pa enkrat sigurno bo :modri:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nova ...
2.2.2005 9:04:08   
Anonimen
Hojlaaaa,kar kar,ti sam pridi med te naše babnice!!!So zelo fajn,veš!!!
Se boste z skupnimi močmi borile za:duda:V slogi je moč!!!:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nova ...
2.2.2005 12:01:10   
tinkamiška
Pozdravljena Tamara!:rozica:
Da bi se ti želja čimprej izpolnila!:angel:

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nova ...
2.2.2005 19:27:14   
miska2004
Malce pozno, pa vendar - DOBRODOŠLA :rozica:

Naj ti bo želja čimprej uslišana! In drži pesti za vse nas. :miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.