Nova ... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> Nova ... (1.2.2005 20:04:42)

Živijo!
Tudi jaz sicer kar redno spremljam "dogajanje" na forumih in končno sem se le odločila, da se še sama prijavim.
Sem pa tudi sama ena tistih, ki se ji zadnje čase sanja samo še o tem, kdaj bo na CB zagledala +.
Čist sem že "zblojena" in splon ne vem kaj se dogaja z mano. Glede na to, da :hudicek: na veliko zamuja - kar je sicer ok, test CB vztrajno kaže - :grrr:, mi je G prepisala Dabroston tablete, da bi se mi sprožila M, ker UZ ni zaznal nič, ampak pri meni še nobenega efekta.
Jaz pa kar sanjam in sanjam o :duda:, medtem ko z dragim seveda kar pridno :sloncek::sloncek::sloncek:.

Sicer pa vsem skupaj pošiljam prav lepe pozdravček in držim pesti, da se nam čimprej uresničijo želje.

cmokec -> Nova ... (1.2.2005 21:00:20)

:rozica: Tamara :rozica:, dobrodošla. Pri nas te ne bo zeblo, ker je treba veliko :sloncek::sloncek::sloncek:, pa dobre volje boš, ke bomo kmalu :nosecka::nosecka::nosecka:, če bo pa kaka solzica polzela po ličku, ti bomo pa :kava: skuhale in ti stale ob strani.

cmokec

biba77 -> Nova ... (2.2.2005 7:23:53)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Dobrodosla med nami, nova borka!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

larisa -> Nova ... (2.2.2005 8:07:21)

Prav lepo pozdravljena med nami.:bravo::bravo:
Vidva kar pridno :sloncek: nikoli ne veš kdaj je pravi čas.

LP:rozica:

Skye -> Nova ... (2.2.2005 8:17:02)

dobrodošla sotrpinka:bravo::bravo::bravo:

Več oz. manj nas je, boljše je;).......več v smislu srečk :nosecka:, manj v smislu nenosečk:)-:)-

:rozica::rozica::rozica:
zate
Skye

emaa -> Nova ... (2.2.2005 8:39:24)

Dobrodošla :bravo::bravo:

mujcek -> Nova ... (2.2.2005 9:00:52)

pozdravljena, opažam da imaš podobne probleme kot jaz:((, ampak s tem se je treba sprijazniti in pridno :sloncek:, potem pa enkrat sigurno bo :modri:

Anonimen -> Nova ... (2.2.2005 9:04:08)

Hojlaaaa,kar kar,ti sam pridi med te naše babnice!!!So zelo fajn,veš!!!
Se boste z skupnimi močmi borile za:duda:V slogi je moč!!!:)-

tinkamiška -> Nova ... (2.2.2005 12:01:10)

Pozdravljena Tamara!:rozica:
Da bi se ti želja čimprej izpolnila!:angel:

Tinka

miska2004 -> Nova ... (2.2.2005 19:27:14)

Malce pozno, pa vendar - DOBRODOŠLA :rozica:

Naj ti bo želja čimprej uslišana! In drži pesti za vse nas. :miska:

Stran: [1]