|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dopust na kmetih
8.3.2008 9:52:33   
arnuša

Pozdravljeni.  Mene zanima ali ima kdo morda kakšne iskušnje z dopustom na turistični kmetiji. S  6let starim sinom bi rada nekam iz mesta, vendar pa bi naj bil na tej kmetiji tudi bazen da se lahko malo osvežiš.sem gledala na internetu , vendar ali ni bazena ali pa je cena taka, da te sezuje.morda predlog za kakšno internetno povezavo. Že v naprej hvala, bom zelo hvaležna. 

Op moderatorja: sporočila pišemo z malimi črkami, pazimo, če je vklopljen CAPS LOCK.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 8.3.2008 17:56:18 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DOPUST NA KMETIH
8.3.2008 10:59:09   
natasaom
oprosti,sam na turistično kmetijo z bazenom????men je to smešn..najbolj da greste na dopust takrat ko je največ dela-da greste še malo pomagat in tako sinu pokažeš kakšno je življenje na kmetih.

kje bi pa dobila turistično kmetijo z bazenom pa pojma nimam..pa upam,da ne bo napada-to je samo moje mnenje

(odgovor članu arnuša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: DOPUST NA KMETIH
8.3.2008 11:01:53   
lelaval
Jaz tudi mislim, da ne boš našla turistične kmetije z bazenom. Mogoče, da, ko se dogovarjaš, da omeniš, če lahko vzameš zraven bazenček za napihnit. Pa še to dvomim, da bo čas zanj, ker na teh kmetijah so popolnoma "zasvojeni" z vsem drugim tako, da na bazen sploh ne pomislijo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu arnuša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dopust na kmetih
8.3.2008 11:23:37   
arnuša
Sem našla par lepih kmetij z bazenom, mi jih je prijatlca pravkar poslala. Pa mi ne bo treba nič delat na njih. www.zelinc.com  www.apartma-banic.si      Obe sta turistični kmetiji.

Op moderatorja: sporočila pišemo z malimi črkami, pazimo, če je vklopljen CAPS LOCK.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 8.3.2008 18:02:48 >

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2008 11:24:58   
arnuša
Samo očitno ne znam pravilno vnesti naslova.  Vendar se da najti, le ime se vpiše.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 8.3.2008 18:02:28 >

(odgovor članu arnuša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.3.2008 13:38:35   
eya
http://www.apartma-banic.si/

http://www.zelinc.com/

Sem popravila linka...

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 8.3.2008 18:02:19 >

(odgovor članu arnuša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dopust na kmetih
8.3.2008 14:05:39   
arnuša
H V A L A!!!!

Op moderatorja: sporočila pišemo z malimi črkami, pazimo, če je vklopljen CAPS LOCK. To sporočilo je v bistvu lahko tudi z velikimi, če je mišljeno kot vzklik iz srca.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 8.3.2008 17:58:56 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: dopust na kmetih
8.3.2008 18:44:07   
Lianna
Turistična kmetija Štekar ima tudi bazen. Hrana je božanska tako da priporočam.

(odgovor članu arnuša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?