Dopust na kmetih (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

arnuša -> Dopust na kmetih (8.3.2008 9:52:33)

Pozdravljeni.  Mene zanima ali ima kdo morda kakšne iskušnje z dopustom na turistični kmetiji. S  6let starim sinom bi rada nekam iz mesta, vendar pa bi naj bil na tej kmetiji tudi bazen da se lahko malo osvežiš.sem gledala na internetu , vendar ali ni bazena ali pa je cena taka, da te sezuje.morda predlog za kakšno internetno povezavo. Že v naprej hvala, bom zelo hvaležna. 

Op moderatorja: sporočila pišemo z malimi črkami, pazimo, če je vklopljen CAPS LOCK.

natasaom -> RE: DOPUST NA KMETIH (8.3.2008 10:59:09)

oprosti,sam na turistično kmetijo z bazenom????men je to smešn..najbolj da greste na dopust takrat ko je največ dela-da greste še malo pomagat in tako sinu pokažeš kakšno je življenje na kmetih.

kje bi pa dobila turistično kmetijo z bazenom pa pojma nimam..pa upam,da ne bo napada-to je samo moje mnenje

lelaval -> RE: DOPUST NA KMETIH (8.3.2008 11:01:53)

Jaz tudi mislim, da ne boš našla turistične kmetije z bazenom. Mogoče, da, ko se dogovarjaš, da omeniš, če lahko vzameš zraven bazenček za napihnit. Pa še to dvomim, da bo čas zanj, ker na teh kmetijah so popolnoma "zasvojeni" z vsem drugim tako, da na bazen sploh ne pomislijo.

arnuša -> RE: Dopust na kmetih (8.3.2008 11:23:37)

Sem našla par lepih kmetij z bazenom, mi jih je prijatlca pravkar poslala. Pa mi ne bo treba nič delat na njih. www.zelinc.com  www.apartma-banic.si      Obe sta turistični kmetiji.

Op moderatorja: sporočila pišemo z malimi črkami, pazimo, če je vklopljen CAPS LOCK.

arnuša -> RE: Dopust na kmetih (8.3.2008 11:24:58)

Samo očitno ne znam pravilno vnesti naslova.  Vendar se da najti, le ime se vpiše.

eya -> RE: Dopust na kmetih (8.3.2008 13:38:35)

http://www.apartma-banic.si/

http://www.zelinc.com/

Sem popravila linka...

arnuša -> RE: dopust na kmetih (8.3.2008 14:05:39)

H V A L A!!!!

Op moderatorja: sporočila pišemo z malimi črkami, pazimo, če je vklopljen CAPS LOCK. To sporočilo je v bistvu lahko tudi z velikimi, če je mišljeno kot vzklik iz srca.

Lianna -> RE: dopust na kmetih (8.3.2008 18:44:07)

Turistična kmetija Štekar ima tudi bazen. Hrana je božanska tako da priporočam.

Stran: [1]