|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska - 2.del
16.5.2008 20:12:54   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

komot,....samo  pridi!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image ...bo imela fajn kompanijo,jaz pa tudiuser posted image user posted image user posted image ...ampak se je nabralo ene prtljage,ajejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image

ajoj, naš očka bi mi takoj rekel če tankam vodo v avto.... user posted image

glede prtljage, pozabi kaj doma...pa ti bom prinesla... user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
16.5.2008 20:13:34   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Majrim, Neža in I uživajte na dopustu, mi bomo mislili na vasuser posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

meni je ta  tricikel lep, samo cenauser posted image    Pa une kule so mi  sumljiveuser posted image
http://www.eurekakids.net/giocattolo/super-triciclo-3-en-1/20312609

mislim, da imajo tega v Torri, v tisti trgovini DEM...cene pa si nisem zapomnila user posted image

imajo, cena je neki čez 60€user posted image

sem vedla, da boš vedla... user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
16.5.2008 20:15:39   
melaverde
če katero zanima:

29. maj ob 21h je v Avditoriju ponovitev 5moških.com...vredno ogleda !!

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
16.5.2008 20:45:54   
majrim
user posted image user posted image user posted image sem vedla...vse dobre stvari bom zamudila...pa še družinski piknik v postojni...pa avditorij...user posted image ...
mela...ti javim, ko bomo dol,kaj sem pozablauser posted image user posted image user posted image user posted image
thaiss....user posted image user posted image user posted image to je za Matičkota od Neže

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 2404
16.5.2008 20:57:59   
melaverde

user posted image user posted image user posted image sem vedla...vse dobre stvari bom zamudila...pa še družinski piknik v postojni...pa avditorij...user posted image ...
mela...ti javim, ko bomo dol,kaj sem pozablauser posted image user posted image user posted image user posted image
thaiss....user posted image user posted image user posted image to je za Matičkota od Neže

ni panike !! trače ti bomo vse zreportirale... user posted image  za piknik se tolaži, da boš prišparala 3 dkg user posted image  (tisti en čivap ki bi pojedla)... ma lahko ponovimo pri nas, ne bo družinski ker je neža že oddana.... user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
16.5.2008 22:03:14   
majrim

ni panike !! trače ti bomo vse zreportirale... user posted image  za piknik se tolaži, da boš prišparala 3 dkg user posted image  (tisti en čivap ki bi pojedla)... ma lahko ponovimo pri nas, ne bo družinski ker je neža že oddana.... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa bom v miru spalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2406
16.5.2008 22:04:14   
majrim
lahko noč vsem...user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
16.5.2008 22:09:02   
melaverde

lahko noč vsem...user posted image

ciaoooo...uživajte še za nas !!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
17.5.2008 8:22:39   
dskubin
29. maj ob 21h je v Avditoriju ponovitev 5moških.com...vredno ogleda !!

Jaz bi veliiiiiiiiiiiko bolj priporočila Jamski človek, to nedeljo v izolskem kulturnem centru, karte pa prodajajo (če so še) v uni galeriji pri tržnici. Menbi je blo to daleč boljše od 5žensk, 5moških in Duohtarja. Najmanj posiljeno. Tle sm se pa tres od srca narežala.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 2409
17.5.2008 10:08:55   
nektarina

allora, jaz sem včeraj naročila preko spleta oranžnega in sem dopisala, da v kolikor ga ni, naj me obvestijo...in valda danes zjutraj nas kličejo, da je prečesala vse trgovine in ni nikjer oranžnega user posted image  zdaj dobimo modrega po akcijski ceni ampak D teži, da je grd user posted image  

ma BC jih je dobil modre, zakaj ti ni spravla 2 ???????????????????????

jaz sem jih tudi prosila za 2 modra... mi je rekla,da jih ni nikjer
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj smo pa ostali brez darila za rojstni dan ... joj kako sem jeznauser posted image

kaj mi je sploh obljubljala.. mogoče prek spleta bi jih   pred  2 tedni  sigurno dobila

Ej kaj dajate ta malim zjutraj za jest. Moji nočejo več mleka. Sedaj ga  jemo le  s čokolinom  in  to samo nA ŽLICO

Neposredna povezava do sporočila: 2410
17.5.2008 10:26:16   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Jaz bi veliiiiiiiiiiiko bolj priporočila Jamski človek, to nedeljo v izolskem kulturnem centru, karte pa prodajajo (če so še) v uni galeriji pri tržnici. Menbi je blo to daleč boljše od 5žensk, 5moških in Duohtarja. Najmanj posiljeno. Tle sm se pa tres od srca narežala.

user posted image user posted image  se strinjam z dskubin. .pejte to geldat , če še niste.. ful smešno in fulll realno.. ve se boste našle noter in vaš dragi tudi..

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
17.5.2008 10:29:07   
zrak
Glede pajka od Nene,... to kroži po mailih že njamanj 3 leta in sploh ni na našem območju ampak J In del srednje Amerike.. ne pa Hrvaške user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
17.5.2008 10:44:11   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Glede pajka od Nene,... to kroži po mailih že njamanj 3 leta in sploh ni na našem območju ampak J In del srednje Amerike.. ne pa Hrvaške user posted image

je bil prispevek tudi na kanalu A in na hrvaških poročilih in so rekli, da je možno da je prišel dol in čisto lahko bi preživel zimo, ki zadnje čase niso nevem kako ostre. Lahko da je šel ta pajek malo v svet npr. z ladijo user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
17.5.2008 20:22:45   
melaverde

jaz sem jih tudi prosila za 2 modra... mi je rekla,da jih ni nikjer
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj smo pa ostali brez darila za rojstni dan ... joj kako sem jeznauser posted image

kaj mi je sploh obljubljala.. mogoče prek spleta bi jih   pred  2 tedni  sigurno dobila

ma neki so te res zaj*** ker nas so klicali iz trgovine, da imajo modre user posted image  ampak ker sem hotla oranžno sem rekla trgovki ne in naročila prek spleta...ok, oranžnega res ne bom dobila, modrega pa user posted image  
ma ne kapiram...

mi jemo zjutraj grisolino, čokolino, straciatella, čokolešnik, marmelada s kruhom... tukaj pa se konča user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
17.5.2008 22:03:44   
nektarina
zmeraj več jezna sem...  mene me je klicala prodajalka včeraj ob 12 30 in me vprašala če so lahko  modri. Sem rekla da ja. Ona pa je rekla,da bo poklicala  BC-je po SLoveniji.  Popoldne  okoli 18 ure pa me kliče  ena druga in pravi ,da  triciklov ni nikjer in ,da je bilo  full reklamacijuser posted image user posted image user posted image
ne razumem več nič
Sem  pa šla včeraj takoj na  njivo  spletno  trgovino ampak tistih ni bilo več notri.

KAj je tako pusto  danes.NIč grem tudi jaz pred TV.

LAHKO NOČČČČ

< Sporočilo je popravil nektarina -- 17.5.2008 22:06:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 2415
17.5.2008 23:03:14   
NAVT
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

user posted image user posted image  se strinjam z dskubin. .pejte to geldat , če še niste.. ful smešno in fulll realno.. ve se boste našle noter in vaš dragi tudi..

Tudi jaz priporočam in če je le možno pejta oba z dragim. Učinek je neprimerno večji, kot če gre eden od partnerjev sam.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
17.5.2008 23:06:10   
NAVT

Ej kaj dajate ta malim zjutraj za jest. Moji nočejo več mleka. Sedaj ga  jemo le  s čokolinom  in  to samo nA ŽLICO

Ja, mene tudi zanima kaj jim dajate za jest.
jaz jima dajem zjutraj tudi te razne čokolinote, čeprav mi ni nič všeč. Bi rada kakšen bolj zdrav zajtrk uvedla. Kaj jim date? Kaj pa večerje?

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
17.5.2008 23:22:28   
NAVT
Aja, pozabila sem poročat kako je bilo včeraj na Debelem rtiču. Naši punci sta super. Nobene alergije, tudi testa imunskega sistema ne bo delala, ker je rekla, da jim že na prvi pogled nič ne fali. Da pa se je splet okoliščin to zimo pri nas tako zasukal, da sta imeli virozo na virozo. Svetovala je čimprejšnje cepljenje. Vse tiste pikice in alergija na sonce pa pravi, da imata nekoliko bolj občutljivo kožo. Dala je nekaj testerjev in svetovala nego kože. Je pa Neži odkrila rahel šum na srčku, a pravi da ni za delat panike.

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
18.5.2008 13:02:10   
Sibil_
Dan!

Punce-ena velika prošnja za tiste, ki znate italijansko.user posted image

V kratkem se štarta italijanski RR in rabila bi pomoč.Namreč forum je treba napolnit s temami in odgovori, sama težko naredim vse.Mi lahko prosim pomagate in se registrirate na www.miobambino.it ter tam kaj napišete?Prosim?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
18.5.2008 13:14:24   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Dan!

V kratkem se štarta italijanski RR in rabila bi pomoč.Namreč forum je treba napolnit s temami in odgovori, sama težko naredim vse.Mi lahko prosim pomagate in se registrirate na www.miobambino.it ter tam kaj napišete?Prosim?user posted image

LP,
Sibil RR

ma ne kapiram v čem je fora?? zakaj bi se tam prijavile, če si dopisujemo tu ??? mogoče sem bionda.... user posted image
vidim pa, da je že štartal...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
18.5.2008 13:29:19   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Dan!

LP,
Sibil RR

ma ne kapiram v čem je fora?? zakaj bi se tam prijavile, če si dopisujemo tu ??? mogoče sem bionda.... user posted image
vidim pa, da je že štartal...

istouser posted image user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 2421
18.5.2008 13:38:42   
Sibil_
Usluga meni in portalu, ker je sedaj prazen in ni tem, pa bi mi mogoče katera lahko pomagala in še kaj tam napisala.Prosim?user posted image

Miobambino pa je namenjen italijanom in bodo tam čvekale italijanske mamice-kot npr.RR v Bosni, na hrvaškem itd.

To je samo prošnja za uslugo, če se vam da ok, če ne pa tudi ok.Ni se treba nikamor selit...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
18.5.2008 14:07:44   
n€na
user posted image  

Evo enega sončka, da prežene ta dež stranuser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
18.5.2008 14:20:07   
dskubin
Joj Sibil, sorry, ma meni še za tle gor počvekat zmanjkuje cajta user posted image . Zdej sem si ga malo vzela glih za pogledat, k če se le da smo zunaj čimveč časa.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
18.5.2008 19:08:23   
n€na
oj,

smo padle na drugo stranuser posted image

kje ste, danes je dežek in bi lahko malo poklepetaleuser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?