|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska - 2.del
16.5.2008 7:35:04   
helenav
NAVT dobro jutrooooo...eko, zdej si me še ti razveselila, s tem da mi dejansko pripada cel regres in cel dopust..s tem, da vem, da ga bom le dva tedna izkoristila sedaj, to leto.....
za 4 ure, pa bom delala do konc leta....glih tolko da počasi uvajam Klaro v vrtec, da jo ne pustim notri takoj za 8 ur.....bomo teh 4 mesece malo bolj predli...ma bo šlo....

in to vreme danes škifoznouser posted image user posted image ..jaz grem vseno en giret..razpihat glavo....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
16.5.2008 7:47:36   
asso
Dobro jutro,

Helena definitivno ti pripada cel letošnji dopust in cel regres (ki mimogrede ti ga bi morali izplačat do konc junija). Seveda pod pogojem, da od zaposlitve do porodniške je preteklo 6 mesecev (ni važno če za nedoločen čas ali ne).
Najboljša varianta pa bi bila zate ta, da po koncu porodniške (če se le da) koristiš dopust in šele nato, ko imaš za delat delaš po 4 ure. Ko daš prošnjo daš tisti datum začetka ki želiš. Med tem časom ko že delaš po 4 ure itak si lahko non stop izmišljaš po svoji želji koliko želiš delat, lahko greš na 6, pa na 7 pa nazaj na 4....
Jaz sem npr. začela koristit dopust po 8, po dopustu sem delala po 6 ur, spomladi ko so dnevi daljši sem si dala na 7 ur in pozimi, če mi bo pasalo bom ponovno na 6...

Za otroka ti pripada 1 dan dopusta (za vsakega otroka 1 dan). Pripada pa materi in očetu, ne komur ga prijaviuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

ASSO KAKO VEŠ DA TARIN ČEZ DVA DNI NE BODO BRUHNILE KOZEuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

dskubin ti veš. koliko časa si kužen za vodene koze??

Ja, točno tko, kot ti je Sibil napisala, 2 dni pred pojavom in dokler so mehurčki (ko so samosuhe krastice pa ne več).
Inkubacijska doba pa je od 12-17 dni, najpogosteje dobijo točno na 14. dan, ko so bili v stiku. 

Po tej logiki, vem da ni kužna. Če je inkubacijska doba od 12-17 dni oziroma res v povprečju dobijo 14-ti dan ne more bit Tarin še kužna.
No, inkubacijska doba pa mislim, da je realno 7-21 dni tako, da od danes naprej je lahko kužna, ne pa prej.
Ma kaj misliš, da bi vabla ljudi, če bi vedla, da je možnost, da se otroci nalezejouser posted image user posted image user posted image
Zdej ne hodit okrog Gažona tam ene tri tedneuser posted image
Mimogrede, pa se vodene koze prenašajo tudi z vetrom. Tako, da zadnje dneve je bilo v Gažonu dosti koz tako, da lahko veter prinese do vasuser posted image user posted image user posted image user posted image  Malo za hec, malo pa je temu tudi res...

V glavnem vsi smo malo boljši tako, da nam je vreme za vikend pokvarilo vseuser posted image user posted image   ko bi lahko malo uživali. Pa itak ko bo lepo vreme bomo spet odganjali kozeuser posted image user posted image   Joj te koze..... dovlj jih imam

Uživajte...

Meni ta dež kar ugaja, ker mi bo zalil jagode, pa rožice... ker če ne bi počasi potrebno vse začet zalivat...

< Sporočilo je popravil asso -- 16.5.2008 7:55:14 >

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
16.5.2008 8:09:03   
asso
Katera je že delala bezgov sirup?

Jaz bi prosim potrebovala recept.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
16.5.2008 8:13:18   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: asso

jaz sem ga delala

evo recept:

23 bezgovih cvetov
3l prekuhane vode
4 citronke
3kg sladkorja (beli ali rjavi)

cvetove, citronko in vodo daš skupaj in pustiš stati 24 ur. Odcediš dodaš sladkor, prekuhaš in daš v steklenice.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
16.5.2008 8:20:18   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

jaz sem ga delala

evo recept:

23 bezgovih cvetov
3l prekuhane vode
4 citronke

cvetove, citronko in vodo daš skupaj in pustiš stati 24 ur. Odcediš dodaš sladkor, prekuhaš in daš v steklenice.

Hvala hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A citronka je tisti prah v majhni škatlici?

Sej enkrat sem ga delala, dosti dosti let nazaj, verjetno še v srednji šoli in bohvedi kje je tisti recept.

Še enkrat hvala

< Sporočilo je popravil asso -- 16.5.2008 8:21:00 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
16.5.2008 8:25:11   
n€na
ja to je to, sam da je zdej v vrečkicah in gor piše citronska kislina, škatlc nism nikjer zasledila. Lani so ble letos jih ni pa nikjeruser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
16.5.2008 8:33:22   
nektarina

Zdej ne hodit okrog Gažona tam ene tri tedneuser posted image
Mimogrede, pa se vodene koze prenašajo tudi z vetrom. Tako, da zadnje dneve je bilo v Gažonu dosti koz tako, da lahko veter prinese do vasuser posted image user posted image user posted image user posted image  Malo za hec, malo pa je temu tudi res...

Mamma mia, meni pa  veter iz Gažona piha  direkt na glavo in to kadar piha jugo kot danes... ja ja  user posted image user posted image

Helenav:najprej koristi dopust ( z normalnim 8 urnim delovnim časom) in pol pejdi na skrajšan delovni  urnik.  Jaz grem oktobra delat po 4 ure. Drugače itak ne morem , čeprav bom  bla siromak.
Imam pa pravico do celega dopusta 2008 in  celotni regres. Za vsakega otroka pa je en dan več dopusta.
Preverjeno. Jaz sem se že vse zmenila z mojo kadrovko.
Če je  bila KLara donošena ti ne pripada noben dan več. Tudi jaz sem upala pa ni bilo od tega nič. To pa ti  izračunajo  na CSD že ko prineseš  rojstni list  .
Na podajšanje porodniške  pa je  veliko mamic  upalo ,da bodo dobile ( čeprav so jim to  tudi na CSD rekli, da lahko uveljavljajo  če so otroci  razvojno  zaostajajo)  na koncu pa jim je bilo odbito.  
Ni kaj vsak dan so  bolj strogi.

by

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
16.5.2008 8:36:26   
nektarina

evo recept:

23 bezgovih cvetov
3l prekuhane vode
4 citronke

Nena; jaz imam drevo pred hišo. KAko  moram pobrat cvetove. Cel vršiček ali  jih moram   zdrobituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
16.5.2008 8:39:42   
melaverde
jutroooo,
0
kaj se vidimo ali v Izoli že kaj štrca??? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
16.5.2008 8:40:36   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

evo recept:

23 bezgovih cvetov
3l prekuhane vode
4 citronke

Nena; jaz imam drevo pred hišo. KAko  moram pobrat cvetove. Cel vršiček ali  jih moram   zdrobituser posted image user posted image user posted image

Sam pobereš cvetove in jih namočiš, pa glej da ni preveč mušic gor, ker ne smeš prati cvetov ker pol gre ves cvetni prah dol in uniči okus.

Neposredna povezava do sporočila: 2385
16.5.2008 8:49:57   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

jutroooo,
0
kaj se vidimo ali v Izoli že kaj štrca??? user posted image

Pri nas je zdaj posijalo sonce.

Nena: Thanks

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
16.5.2008 14:09:17   
melaverde
ciao pupe !!

prej sem šla čez Gažon za domov...sem skoraj povozila eno kozo user posted image  user posted image

v glavnem, nektarina, si dobila bičiklete???? jaz bom user posted image  ker ni več oranžne.... ma ta BC me vedno razočara....

ben, se čujemo več ksno ker dokler Val spi moram zlikat....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2387
16.5.2008 14:32:47   
asso

prej sem šla čez Gažon za domov...sem skoraj povozila eno kozo user posted image  user posted image   

Ta je bila sigurno od moje sodelavske, samo upam, da ni mladiček zbežal na cesto user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2388
16.5.2008 15:26:32   
thaiss
v glavnem, nektarina, si dobila bičiklete???? jaz bom user posted image  ker ni več oranžne.... ma ta BC me vedno razočara....

ma kaj so te klicali da oranžnih ni več???

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 2389
16.5.2008 15:43:38   
n€na
punce tiste ki greste na Hrvaško na dopust se pazite tega pajka:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
16.5.2008 15:45:30   
nektarina
user posted image user posted image Bičiklete:
Mene so klicali, da dobavitelj jih trenutno ne nabavlja po akcijski ceni... tako sem vsaj razumela, inj da bodo  klicali  druge BC-je. Zdaj čakam ,da me ponovno pokličejo. Sem rekla, da hočem 2 enaka. Kot sem razumela oranžnih niuser posted image   anka mene me pjaži oranžna

zdaj čakam in če bo kaj  jih moram do jutri vplačat.

Mela so tudi tebi tako rekli????

Nena:
Mene me na  Hrvaško letos ne vidijo. Kot prvo ne bom čakala une dolge vrste in  nočem ,da je  **** na meji. Opcija kakšne mirne toplice. Tanto fa morje vidim vsak dan.

Ecco so me zsdaj klicali da ni bičiklet. SAmo rozauser posted image

< Sporočilo je popravil nektarina -- 16.5.2008 15:57:15 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
16.5.2008 16:07:10   
thaiss

punce tiste ki greste na Hrvaško na dopust se pazite tega pajka: 

o fak...user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
16.5.2008 16:40:48   
nektarina

meni je ta  tricikel lep, samo cenauser posted image    Pa une kule so mi  sumljiveuser posted image

http://www.eurekakids.net/giocattolo/super-triciclo-3-en-1/20312609

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
16.5.2008 16:59:41   
asso

ma ta BC me vedno razočara....

Jaz sem tudi prav jezna na njih. V katalogu igrala imajo gugalnice (btw ne vem zakaj ga imajo) in hočem eno naročiti. Najprej so bile tako prijazne da so poklicale vse povsot in seveda jih ni, nato dobavitelja in ta je rekel, da mogoče dobi petnajstega maja (bila sem konec aprila), da naj pridem kaj mimo okrog 10, da bodo ponovno poklicale.
OK, pridem nazaj, povprašam. Ne, zdej dobavitelj jih ni dobil, dobavni rok (če kao naročim) je 30 do 40 dniuser posted image user posted image user posted image  In kaj naj imam gugalnico za jeseni. Ne vem zakaj jo imajo sploh v katalogu, če se je ne da naročit...

No, zdej čakam Sonček, ker so mi rekla, da nekje konec maja jih ponovno dobijouser posted image user posted image  Upam, da res...

Neposredna povezava do sporočila: 2394
16.5.2008 17:01:13   
asso
Ta tricikel je zelo fajn tudi, da res otrok potem pedalira z njim, samo žal nima za začetek zaščitnega obroča.
user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
16.5.2008 17:40:15   
majrim
da vas na hitro pozdravim,ker pol verjetno ne bo več čas..user posted image ...polovica je že naloženo,ostalo pa jutriuser posted image

..imejte se skrajno lepo in upam,da se spomne katera kdaj nameuser posted image user posted image

p.s.  mi gremo na hrvaškouser posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
16.5.2008 18:56:43   
melaverde

meni je ta  tricikel lep, samo cenauser posted image    Pa une kule so mi  sumljiveuser posted image

mislim, da imajo tega v Torri, v tisti trgovini DEM...cene pa si nisem zapomnila user posted image

allora, jaz sem včeraj naročila preko spleta oranžnega in sem dopisala, da v kolikor ga ni, naj me obvestijo...in valda danes zjutraj nas kličejo, da je prečesala vse trgovine in ni nikjer oranžnega user posted image  zdaj dobimo modrega po akcijski ceni ampak D teži, da je grd user posted image  

ma BC jih je dobil modre, zakaj ti ni spravla 2 ???????????????????????

Neposredna povezava do sporočila: 2397
16.5.2008 18:59:14   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: majrim
..imejte se skrajno lepo in upam,da se spomne katera kdaj nameuser posted image user posted image

nate, čaki...kdo si že ?????????????????? user posted image user posted image
p.s.  mi gremo na hrvaškouser posted image user posted image user posted image user posted image

temu se reče frajerišanje !!! user posted image user posted image

jaz bi šla z vamiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil melaverde -- 16.5.2008 19:30:46 >

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
16.5.2008 19:46:28   
majrim
komot,....samo  pridi!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image ...bo imela fajn kompanijo,jaz pa tudiuser posted image user posted image user posted image ...ampak se je nabralo ene prtljage,ajejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 2399
16.5.2008 19:58:26   
thaiss
Majrim, Neža in I uživajte na dopustu, mi bomo mislili na vasuser posted image  

mislim, da imajo tega v Torri, v tisti trgovini DEM...cene pa si nisem zapomnila user posted image

imajo, cena je neki čez 60€user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?