melaverde -> RE: (Južna) Primorska - 2.del (22.4.2008 22:38:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina Ne Mela, ni post trauma iz bolnice. Mislim,da je kar del razvoja. Tudi Alex je začel tako. Prej je bil tudi 10 minut miren na povijalni. Pred par dnevi pa sprememba. Tudi za spat je bilo isto. Prej si ga položil in je zaspal. Zdaj pa se meša in meša in rabi pol urca,da najde pozicijo. Sem ga dala danes v posteljico spat pa ni hotel, pol sem ga nesla tatiju in je zaspal. Zdaj mama bo spet na kavču. ma ne, se ne strinjam...čim Vala poležem in ni važno da je to previjalna, kavč ali pa samo v naročju...vidiš v njegovih očeh strah, skoraj paniko... je vidla tudi P in je rekla da sedaj že ful kapirajo in povežejo stvari.... Nike trenirka in Nike superge??? 60 EUROV NAJMANJ Ma to je polovica normalne garderobe. boš vidla, ko so v šoli in se gledajo kdo ima kaj... moja nečakinja je še pridna ker je bolj fantovski tip, je nezahtevna in praktična...smo že kupili poceni trenerko ampak so takoj nastala kolena, valda ji je bila prekratka.... superge Nike pa so neuničljive, jih perejo v stroju vsak drugi vikend in so OK
|
|
|
|