zrak -> RE: (Južna) Primorska - 2.del (22.4.2008 22:10:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak hahaha Nektarina tebi pa res ni dolgcajt, jaz še z enim si ne upam več na kavo, kaj šele z dvemi.. Ja poganjalec je tudi pri nas aktualen, ampak tako da ga stoje poriva in hodi za njim... Včasih tolko nori, da se mu ne upam, dat jogurta al kakšno bolj tekočo hrano , ker jo najem povsod.. se ti to dogaja z Nikom?? Ker se mi zdi , da sta zelo podobne sorte z mojim Jaz pa sem mislila,da sta samo moja takšna.Ravno danes je moj rekel, da kako sta ratala poredna. Jaz pa njemu razjasnit ,da sta takšna ker vse raziskujeta, medtem ko prej jih to ni zanimalo. Nik naredi par korakov in pol mu poganjalec zbeži in on kleče nadaljuje, ker pol gre poganjalec bolj počasi. Jogurt Ga obožujejo ampak ga malce zbruhajo. JAz ga tudi najdem vsepovsod. Raje dam puding, ker se z njim to ne dogaja. A pa skutice isto naredijo. Meni pol obleke tako smrdijo... Da ne povem kako je na povijalni... jok in stok , ker noče ležat. Zdaj ga moram obleč stoje... saj gre, ampak ritko brisat Nektarina, ko berem tvoj post, kot bi brala svojega, samo podvojenega... Mi zdaj tudi včasih povijemo stoje.. on stoji na povijalni in z rokami me objame okoli vrata in tako gre... ritko pa še utegnem pobrisat, ker itak ni dosti "usrana", ker gre na kahlo.... Ja moj pobruha tudi pudinge in te kupljene kaše... fujjj
|
|
|
|