Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 16:06:08
|
|
|
|
melaverde
|
fjuh, kmalu smo padle na drugo stran....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 16:25:23
|
|
|
|
n€na
|
helenav če greš k dr. semičevi, meni ja ta katastrofa. ko sem bila prvič pri njej je zalo tako premetavala da je zbruhala vse kar je pojedla. jedla je pa 2uri prej preden sva imeli RA. Sedaj ko pa hodim na kontrola se pa njeno mnenje nikoli ne ujema z P. imam RA ta teden v sredo in bom vidla kakšna bodo mnjenja, ker P, pa imamo v četrtek.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 17:33:10
|
|
|
|
asso
|
Mela bužec tvoj Val... pero je že pravi fantina. Temu sploh jaz ne bi rekla dojenček, verjetno zaradi čupice... IZVIRNO SPOROČILO: helenav oj kaj je katera že kdaj kupovala preko e-baya? Ja jaz kupujem. Če te kaj zanima kar vpraši... Kaj zdej za pizzo velja sreda, ali kako? Zrak, mi2 bi lahko šli skupaj
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 17:42:42
|
|
|
|
Sibil_
|
Ma kaj ne bi raje pizzo na petek ali soboto?No, sicer konec koncev niti ni tolk važno, samo meni je bolj feeling če vem, da lahko drugi dan malo spim.Kdaj pa bi se dobile? Lukas je imel danes pregled in so ušeska zdrava, tako da operacija odpade zaenkrat. Preko ebaya se splača kupovat, samo moraš res pazit in preverit feedback prodajalcev. LP, Sibil RR
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 18:36:44
|
|
|
|
helenav
|
nena jaz imam tudi v sredo, kdaj imaš ti? Jaz ob 14.30.... Vidla sem sedež ConcordUltimax..in na nemškem in na angleškem...zdej pa čakam, da mi javijo poštnino...pol pa dalje.. sibil srečna ti, ki se kdaj naspiš..sicer pa itak pri nas je matineja..tako,da ti ne bomo preveč spanca vzele majrim, thaiss, austen...kje ste? Ste zdravi? Grem jaz, ki se je Klara naveličkala tatkota
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 19:48:02
|
|
|
|
austen
|
eko mene...samo na hitro nismo bolni.....že trkam na les...smo pa zelo aktivni (predvsem ) , mani pa zvečre zmanjka energije ....ampak pa picočvek pa sem . Sreda je meni OK...itak že 8 mesecev vstajamo zgodaj ali je praznik ali navaden dan a ja...hvala za čestitke........in seveda čestitke vsem ostalim ki so praznovali
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 19:49:56
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav nena jaz imam tudi v sredo, kdaj imaš ti? Jaz ob 14.30.... jaz mam pa ob 7:30
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 19:51:43
|
|
|
|
nektarina
|
HElenav: zatišje, ker kuhajo večerjo in stavljajo otroke spat. Mi smo imeli pizzo za večerjo, tako da odpade pomivanje posode
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 19:59:52
|
|
|
|
n€na
|
zdej ste pa še meni nardile take lušte s to pico, da bi se vam z veseljem pridružla, vendar se ne morem, ker mojga ni doma je popoldan v službi
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 20:03:20
|
|
|
|
Sibil_
|
Ahem-še vedno ne vem KDAJ bo ta pica?V sredo ok, v Primaveri ok, ampak KDAJ punce?In koliko nas bo sploh?PA helenav-matineja?Samo ne mi rečt da greste na pico tipo ob 16ih in ste do 18ih doma (takšen urnik me spominja na OŠ, takrat smo trako hodili na pico)?MA ne, to ne more bit, ne? LP, Sibil RR
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 20:08:33
|
|
|
|
majrim
|
jaz sem tudi za pizzo ...a pred 20 ne morem,ker je dragi v službi ...zmente se čimprej ...grem zdaj na kavč...sem že bla v sosednji sobi in mirila ...pa še pol je GF helenav....zdravje je ok...v mejah normale ,drugače pa obsedeno stanje zaradi zobov.. ...včerjjjjjjjjjjjjjaj je spet imela zvečer vročino...ampak ne tako hudo,kot prejšnji dan ...ko bi le prebili čimprej ven te trojke in štirke mela...tvoj VAL je pa car
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 20:10:43
|
|
|
|
majrim
|
thaiss...še dobro,da tvoj vidi tako dobro ...ste šli na kafe???
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 20:11:16
|
|
|
|
majrim
|
evo,sem doktorirala na RR
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 20:16:18
|
|
|
|
helenav
|
majrim bravo za zvezdice ma v sredo itak da ne bo gužva, samo do jutri bi bilo dobro da dorečemo kolko nas bo..tako, da raje rezerviramo mizo..predvsem zaradi tega,ker ne bomo samo 4 verjetno..pa naj nam natakarji zrihtajo naš čvekkavč. naj bo ob 20? -helenac -majrim -meliss -zrak -austen Oj,pupe, kajpa I in A?ki niso na forumu so pa vseeno naše?
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 20:16:41
|
|
|
|
dskubin
|
Sredina matineja - mogče celo uletim
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 20:17:51
|
|
|
|
majrim
|
...za nas,ki imamo probleme... helenav...ti se kar zmeni,mislim,da ne bo nobena jezna..
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 20:19:47
|
|
|
|
nektarina
|
majrim, ma koliko zobkov ima tvoja Neža??? e hvala,da si me spomnila ,da je danes GF. Sem pozabila,da je danes ponedeljek, ormai so mi vsi dnevi isti.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 20:24:26
|
|
|
|
majrim
|
nektarina ....trenutno jih ima 8,4 spodaj 4 zgoraj...zgleda,da prihajajo spodaj trojke in 4...v glavnem,groza
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 20:28:04
|
|
|
|
nektarina
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim nektarina ....trenutno jih ima 8,4 spodaj 4 zgoraj...zgleda,da prihajajo spodaj trojke in 4...v glavnem,groza madonca ma kam se ji mudi ma pol papa kot velika. ma BRAVO ste vsaj vse to dale skozi... mi od včerja hodimo po 4 v to ne več nazaj ampak naprej. MA samo Nik. Alex še vedno lenari
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 20:31:17
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina majrim, ma koliko zobkov ima tvoja Neža??? e hvala,da si me spomnila ,da je danes GF. Sem pozabila,da je danes ponedeljek, ormai so mi vsi dnevi isti. oj, moj ZS si ignorirala, zdaj grem pa v javnost ma boš prišla v sredo ??????????????????????????????????????????
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?