asso
|
Dobro jutro še od mene pol pa k hišnim opravilom, da ne bo ta dopust izkoriščen samo za lepo... No, začnimo tam kjer se mi je včeraj vse sesulo Mela, boš videla, da bo z Valom vse v redu. Mislim, da tudi v Valdoltri vsega ne morejo znat, vsaj v tej fazi ne, res dokler ne shodi. Potem pa bo več vidno in če bo čotal boš urgirala za ponoven pregled. Pa tudi to, da še ne hodi ne se sikirat, bo že ko bo njegov čas oz. bo imel voljo. Večina otrok shodi šele po dopolnjenem 13. mesecu. Res, da so izjeme, ki že pri 9-ih in pa tudi take, ki še mnogo kasneje. Moja Tarin bo imela dve leti pa še razen mama, tata in aja za vse ostalo ne izustne nič. Pa kaj čem, bo že ko bo njen cajt oz. ko se ji bo dalo. Nastia je bila pozna, ampak to je že too much. Aja, ti ki si tam okrog a so začeli kaj čistit na cesti za Šmarje. Takoj od začetka na levo Bi mogla it mal pogledat mimo. IZVIRNO SPOROČILO: zrak Asso pa saj smo bili doma.. mogoče smo spali.. Boo, nisem videla nobenega avta in sem sklepala, da glede na to, da je vse tako mirno okoli hiše, da ni nobenega. Še Nastia mi je rekla, da ni avtov, da vas ni Sej nič zato. Bile pa sva tam okrog 10.30... potem pa za domov smo srečali poštarja in je bilo konc vsega pohajanja. Namreč prinesel je bazenček in seveda je treba vse takoj sprobat. Pa še darilo za Tarin rojstni dan , res da ima septembra, ampak kaj ona ve Thaiss, kje si ti Kako je Matia, samo zobki Helena, lepe slike Zdej pa se vam poslovim, ker če ne bo ura, ko bosta se že zbudili...