|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hrbtenica
7.3.2008 14:04:21   
romy27
caw wsem user posted image

prosim za pomoc...sm v 25.tednu in delam 8ur, bulim v racunalnik in seveda sedim..do zdej nobenega problema..ze 2tedna pa me tko boli v predelu lopatic (predvsem desna stran)in hrbtenici, da mi hodi na user posted image

in telovadim  in vsake 15min se sprehodim in kupla sm blazino in in....nic ne pomagauser posted image

ali je imela katera taksne vste bolecin in kaj ste naredile?

hwala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hrbtenica
7.3.2008 14:15:37   
Virtualna
Pozdravljena srecka nosecka user posted image

se ti pridruzujem...sicer sem sele v 12. tednu user posted image  a imam tako neznosne bolecine v spodnjem delu kriza, da gre (vrjemi) tudi meni na jok user posted image
najtezje mi je , ko sem recimo v sedecem oz. lezecem polozaju in se zelim vstati, mislim... ko kaka babica vstajam, prou na jok mi gre od bolecinuser posted image
Nekako normalno in razumljivo je, da ko si proti koncu svoje nosecnosti, da te pac vse zivo boli ze zaradi teze otrocka, ki pritiska...a jaz sem ljubi Bog sele na zacetku, ne vem kaj bo z mano do konca nosecnosti, ce bi ze kar zdaj znorela od teh bolecin...

< Sporočilo je popravil Virtualna -- 7.3.2008 14:16:24 >

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2008 14:49:32   
tasyo
Poskusita s sedenjem na žogi, da bo hrbtenica bolj enakomerno in pravilno obremenjena... Meni je pomagalo.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2008 14:50:34   
frutka_
Virtualna mene je tudi križ bolel za znoret. Običajno je v začetku nosečnosti to posledica norenja hormončkov. Ne vem če lahko narediš kaj veliko. Mene je minilo nekje v 16.tednu, ko je otrok "oživel".
Romy, morda bi bilo dobro razmisliti o kakšni bolniški. Toliko, da se spočiješ. Morda razmisli tudi o kakšni masaži hrbta pri dobrem maserju in sprostitev v banji polne tople vode...mmmmm!!!! Kaj pa če te je napihalo? Je možno?

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2008 15:00:05   
ilatic
Sem na istem kot ti. Skušam potrpeti čim dlje ko bo nevzdržno grem na bolniško pa je. LP

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2008 15:57:23   
romy27
VIRTUALNA: ma kje sm na koncu nosecnosti??sele na poloviciuser posted image  se pol moram zgurat..

ma joj, tko ne bi sla na bolniskouser posted image

bom probala si se kaj izmislit user posted image

lep vikend wsem

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2008 16:01:11   
2suzika7
Punce zlate!
user posted image  morjo uživat ne pa trpet - to že tko spada zraven, ampak ne po nepotrebnem. Če mamica trpi in se matra - fizično, pol pa še psihično, to user posted image  nič dobrega ne naredi!!! Jaz sem tudi mela probleme s križem, pa bolečinami od lopatic v vrat pa sem se dala dobro zmasirat - večkrat: končno en dober razlog da sem šla se crtat!!! Vendar tudi to ni nujno,da bo pomagalo, pomaga pa tudi počitek in čeprav se enim obrne , ko slišijo bolniška, za to pa je, da pridemo k sebi in da si ne naredimo še več škode. Zdaj mamo mala bitjeca na katera je treba mislit...
Čim manj user posted image  in user posted image  vam želim!

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2008 21:14:44   
Naja30
Zdaj v drugi nosečnosti tudi mene križ in hrbtenica strašno bolita. In bolj ko nosečnost narašča, bolj boli na žalost. Kakšen dan sem kot invalid, šepam, komaj vstanem in komaj se spravim h sebi. Prištejte h temu še tekanje, dvigovanje in vse drugi 15m hčerke... In se počutim kot da razpadam.
Po porodu bo bolje user posted image

2suzika7, kam si se pa dala zmasirat?

< Sporočilo je popravil Naja3 -- 7.3.2008 21:15:13 >

(odgovor članu 2suzika7)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.3.2008 17:32:58   
2suzika7
Uuuuuuuuuuu! Jaz sem kar do vodnega parka v bohinju skočila in je blo super. Saj se teh maserjev ne manjka ampak jaz se vedno prej pozanimam naokoli kaki so, a so tud za nosečke, ker sem naletela na primere, ko nosečk niso bili najbolj veseli, ker niso vedeli kaj bi z njimi...user posted image  
Takim sem se absolutno oglna!!!  Pa ambijent mi je tud važen,ker sem že bla pri eni, ki je še kar zmasirala, ampak ves čas je govorila, zunaj je ropotalo, bila sem samo z eno zaveso ločena od trgovine... Ni bilo učinka! Se mi zdi, da sem še bolj vozličasta prišla venuser posted image .

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.3.2008 20:44:03   
Naja30
Saj zato pa sprašujem, ker nekateri neradi masirajo nosečke. Očitno ne vejo kako in kaj. Ker vsaka masaža ni primerna zarad tistih točk.
Bom se pozanimala, vsekakor si zaslužimo nosecnice eno fajn masažo user posted image

(odgovor članu 2suzika7)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?