Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a bi katera za�ela na novo? 24.4.2008 8:03:15
|
|
|
|
luka jan
|
Rakica1, hvala za kavico, pa veš kako paše. Meni zelo, saj sem imela včeraj sadni dan, tako da mi danes kar pošteno kruli. A bom že nekak zdržala ob sadju do kosila, potem pa veselo beljakovine na mizo. Njammmm. Tudi pri nas je lepo sončno vreme, upam da se to vreme vsaj malo zrihta, kajti danes teden gremo na morje in bi bilo res fajn če bi bilo lepo vreme. Sicer pa imam danes bolj tak umoirjen dan, zdej grem h kolegici na eno kavico, pa mal njeno 3 mesečno Niko pocrkljat, pol pa kosilo pa verjetno še na eno kavico k drugi kolegici. Saj pol pa res ni čudn da nič doma ne nardim. Grem zdaj delat, pa telovadit da bom lahko hitreje šla od doma. Lepo se imejte in pridno hujšate.
|
|
|
|
RE: a bi katera za�ela na novo? 24.4.2008 12:51:02
|
|
|
|
Hema
|
Pjijem kavico in se pripravljam za v službo.Danes sem popoldne. Je pa danes tako lep dan. Sem bila že zunaj na kolesu in sem prišla domov čisto blatna ker so steze in gozdne poti kjer se jaz vozim še vedno tako razmočene. Cunje se mi že perejo da bodo jutri spet lahko umazane Sem danes na zelenjavi in se zelo držim.......(ne smem biti slabša od Rakice , je obljubila da me bo v ta zadnjo brcala) Lep dan
|
|
|
|
RE: a bi katera za�ela na novo? 24.4.2008 14:26:14
|
|
|
|
RAKICA1
|
Hema če boš zamano šla boš potem več shujšala kakor želiš veliko uspeha pri hujšanju zakaj pa nisi prikolesarla kmeni na eno kavico da bi spile
|
|
|
|
RE: a bi katera za�ela na novo? 24.4.2008 20:21:03
|
|
|
|
mama_milchy
|
Ejla damice, kako ste kaj danes? kako ste preživele dan? danes je bil tak lep sonček jaz pa sem imela zjutraj tolko opravkov, da sem kr utrujena prišla v službo. Sem pa zjutraj izkoristla sobček in spila kavico na terasi. Uživajte,
|
|
|
|
RE: a bi katera za�ela na novo? 25.4.2008 8:40:22
|
|
|
|
luka jan
|
Jutro drage moje, dans pa jaz vabima na , pa prosim hitro da se ne ohladi. Jaz sem že pokonci, ker moram do 12. ure vse porihtat in skuhat, pol pa grem z mojo prijatlco na eno kavo in šetnjo, pa po Lukca v vrtec. Sicer nisem nič kaj rada v hiši sedaj ko je tako lepo vreme, a kar je treba postorit je pač treba. Pa še moj ima danes in cel drug teden dopust, takrat pa res skor nič ne naredim, ker se bolj ali manj prestavljava iz ene sobe v drugo, pa ena kava, pa druga... Hujšam pridno, verjetno prvi teden ko nisem še nič grešila, tak da upam da bom v ponedeljek zadovoljna. Sicer pa se moram pohvalit da že lahko oblečem tiste hlače ki sem jih nosila 3 leta nazaj. Toliko, sedaj pa moram res začet delat. Lepo se imejte in veeeelilo sončka vam pošiljam z našega konca.
|
|
|
|
RE: a bi katera za�ela na novo? 25.4.2008 10:14:57
|
|
|
|
RAKICA1
|
luka jan hvala za kavico zelo je pasala in bila dobra no prinas pa je bolj švoh vreme nimamo nič sončka No jazt pa teden nisem preveč pridna ker ima hčerka rojstni dan in so okrok same in to že od srede in bo veselo do nedelje in same okrok Upam samo da nebom preveč grešila in in da bo vaga v ponedeljek dobro pokazala upam da ve preveč negrešite lep dan vam želim morm mal pospravit ker popoldne pridejo otroci iz vrca in morm še iti v šoping in po še eno se slišmo kasneje
|
|
|
|
RE: a bi katera za�ela na novo? 26.4.2008 20:42:48
|
|
|
|
luka jan
|
Dober večer drage dame, pa kje ste vse? Saj imate prav da ste na sončku, je treba sedaj izkoristit vsaj teh nekaj sončnih žarkov, kaj?
|
|
|
|
RE: a bi katera za�ela na novo? 26.4.2008 21:05:45
|
|
|
|
RAKICA1
|
Dober večer vsem skupaj no jest sem pa danes malo grešila no za kasem sem pa šla lavfat tako da sem se odločila ko mam moža doma da hodim mal lavfat Kako pa vam gre hujšanje
|
|
|
|
RE: a bi katera za�ela na novo? 26.4.2008 22:36:32
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Hujšanje , kaj je že to ?! Matr nisem resna, v ponedeljek je pa vaganje , pa lahko noč od mene in sladke sanje:
|
|
RE: a bi katera za�ela na novo? 27.4.2008 9:58:43
|
|
|
|
RAKICA1
|
no dobrojutro vsem skupaj no pa eno sem vam skuhala svežo upam da vam bo všeč Debeluška30 men se je pa splačalo včeraj it lavfat ker danes ni bilo nobene spremembe ni kazalo nič več tako da danes spet lavfat upam potem da bo jutri kaj manj pokazalo na vagi in danes pom zelo pridna
|
|
|
|
RE: a bi katera za�ela na novo? 27.4.2008 13:55:26
|
|
|
|
luka jan
|
Rakica1, hvala za kavico. Jaz bi vas pa povabla na kosilo, sam kaj ko imam danes sadni dan. Sicer pa vam pošiljam veliko sonca in upam da boste izkoristile ta dan za kaj lepega.
|
|
|
|
RE: a bi katera za�ela na novo? 28.4.2008 8:38:05
|
|
|
|
RAKICA1
|
dobrojutro vsem skupaj no ker sem prva se spodobi da skuham in postrežem z eno upam da vam bo pasala No danes je bilo vaganjein jast sem zelo vesela ker imam 79,80kg to pomeni da sem zgubil-0,80 kg , no zelo dobro ker sem vmes grešila Upam da tudi vam vsem pokaže manj
|
|
|
|
RE: a bi katera za�ela na novo? 28.4.2008 8:47:18
|
|
|
|
luka jan
|
Rakica1 hvala za kavico, je zelo dobra, čeprav virtualna. Tudi jaz sem vesela, saj mi je tehtnica pokazala-0,9 kg, torej jih imam sedaj 73,1 kg. Jaz nisem veliko grešila, čez teden sem ful pridna, čez vikend pa katastrofa. Sploh včeraj je bil problem, sem imela sadni dan, moj pa povabi družbo na piknik. In sem se seveda mal pregrešila, sem mogla probat kako je spekel, sem pa vse jedla brez kruha, pa res tolk da sem poskula. Sedaj sem še 3 dni na dieti, v četrtek pa bom začela grešit, saj grem na morje in tam res ne mislim študirat kaj jest. Tak da naslednji ponedeljek sigurno ne bom javla kil, ker jih bo preveč. Želim vam lep sončen dan, pa čim manj lakote.
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.4.2008 11:19:46
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Za tiste, ki ste pridne Pri meni je danes kazalo 107,80, kar pomeni +0,70
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.4.2008 12:55:58
|
|
|
|
_andreja_
|
-3,3 fulll fino, samo mislim da je vaga kej narobe pokazala prejšnji ponedeljek, ali pa ne?? kakorkoli zunaj je sonček in še enkrat sonček, tak da sem velikoooo zunaj in malo notri, posledično imam vse razmetano katastrofa.... ampak sem fullll vesela..... lep dan vsem skupaj
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.4.2008 18:15:21
|
|
|
|
*erika*
|
alo hijsarice se malo oglasam,sem pri tasci na racunalniku ker me moj neki zjbava in noce povezat z internetom tko da me neki casa nebo.no moja kilaze so 81kg tako da sem kar zadovoljna no lepo se mejte pa se javim ko bom lahko
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.4.2008 19:28:27
|
|
|
|
Hema
|
Kako ste pridne. Jaz sem se pa danes pozabila vagat. Se bom jutri in prav čudno bo če bo šlo kaj dol ker sem ga zadnje tri dni tako srala da ni res. Začela se je sezona sladoleda in povsod so nekaj znižani in poceni in ne splača se kupit samo ene lučke je treba ono banjico od kilograma ....najmanj . pol pa žlica in me ni za ustavit....Bom videla jutri. Zdele sem bila ravno na kolesu.... Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.4.2008 20:33:16
|
|
|
|
diddlina
|
Tudi jaz javljam kile za tabelo. Zjutraj mi je vaga pokazala 61 kg. Sem kar zadovoljna. Drugače pa sem veliko zunaj na sončku in se tudi veliko gibam. Na kavbojkah se mi že malo pozna in jih veliko lažje zapnem. Tudi ostalim želim veliko izgubljenih kg.
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.4.2008 20:45:45
|
|
|
|
RAKICA1
|
Hema ne banjco sladoleda ampak eno lučko ali kornet pa bo tko kot jaz danes en kornet Čestitke vsem ki ste shujšale tiste pa ki niso in so bile malo poredne pa naslednji teden naj bojo bolj pridne držim pesti za njih
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.4.2008 21:04:01
|
|
|
|
tropical
|
Kaj delaste tu ločevalno?
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.4.2008 21:16:00
|
|
|
|
luka jan
|
Ja Tropical, bolj ali manj ločevalno, lahko pa tud katero drugo dieto. Bistvo je da se shujša.
|
|
|
|
RE: a bi katera za�ela na novo? 28.4.2008 22:14:23
|
|
|
|
bibyzan
|
Bravo za tiste, ki ste kaj dol dale-špehca mislim. No, jst sem bla tud mal pridna, pa je šlo dol za pol kile. Se mi zdi da je zdaj po porodu bolj težko hujšat, grejo kile manj hitro dol. Ma, samo da grejo. No, hujšarice, lepo hujšate, toplo vreme se bliža, pa kratki rokavi, pa kiklce.........pa mormo bit sexi!!!!!
|
|
|
|
RE: a bi katera za�ela na novo? 28.4.2008 22:21:22
|
|
|
|
RAKICA1
|
tropical vsaka hujša po svoje, ene z ločevalno ene pa ne no jest osebno ne samo manj žri in gre
|
|
|
|
RE: a bi katera za�ela na novo? 29.4.2008 5:28:26
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dobro jutro, no, dekleta, kako ste kaj? naj vam postrežem z , ravnokar skuhano in dišečo. Evo, po parih dneh se vam spet oglašam, kaj se je vmes zgodilo ah, turizem in izjemoma, ker je ena zbolela sem delala cel vikend durh marš (pet 13ur, sob 9ur, nede 12ur), lahko pa si mislite kako in kaj sem jedla. No mene je tehtnica pokazala -0,40 kg (imam jih 88kg). Glede na to kako sem se prehranjevala (beri: nezdravo) zadnje dneve je šlo kar veliko dol. Drugače pa sem rahlo žalostna, v nedeljo sem dobila kar pomeni da nisem , . Sej morda je to, ker sem si tako močno želela, sedaj pa gremo v 2.krog ampak ne bom mislila na in bo kar bo. Z Žigcem smo bili v četrtek na ORL in je naročen 01/09 na operacijo žrelnice... Se vam javim pol iz službe, grem še Žigca zbudit in peljat v vrtec, Lep dan, Pozdravček z
|
|
|
|
RE: a bi katera za�ela na novo? 29.4.2008 6:00:23
|
|
|
|
Hema
|
No da javim kile in se upišen v Debeluškin klub: 89,8 ---beda. Ta teden bom pa tako resna da bo joj. lepo se imejte. Ja hvala za kavico sem mislila da jo bom jaz kuhala pa vidim da si me prehitela
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?