|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: a bi katera začela na novo?
22.4.2008 22:30:47   
luka jan
Debeluška 30 odlično gre temule hujšanje od rok, pa katri dieti pa hujša?
Sem dobila kar voljo ko vidim kak se pozna. Jaz po kilah res ne pridem nikamor, sicer po hlačah se mi že kar pozna, škoda ko se nisem prej slikala.user posted image  Jemljem pa hormonske tablete, a mislite da zaradi tega ne morem fajn shujšat?
Sicer pa sem si danes kupla še shujševalni čaj, pa eno kremo ki kao topi maščobe. Nič ni blo zelo drago, pa sem rekla da škodit itak ne more, lahk samo pomaga.user posted image No

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 976
22.4.2008 22:32:20   
RAKICA1
no pomen ko bom dala 19 kil dol se mi bo prov fino poznalo no nesmem pa reči da se mi že sedaj pozna pa sem jih dala že 9kg dol komaj čakam da bo navagi pod 80kg no jazt sem pa grešila in sem pojedla en konček torte pri Debeluški30 upam da nebo kaj več mi pokazalo jutri

Neposredna povezava do sporočila: 977
22.4.2008 22:36:19   
mama_milchy
ma ste vidle to žensko, svaka ji čast user posted image . zdaj pa se grem zares, jutri speti telovadba pol ure in Š dan, imam že idejo pečen riž z zelenjavo in juhica

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 978
22.4.2008 22:45:51   
DEBELUŠKA30
Rakica, tu klikni in si tole poglej:
http://www.rina.si/joomla/index.php?option=com_content&task=view&id=270&Itemid=267

Ta ženska je imela ravno toliko kot imam jaz!!!!!!

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 979
22.4.2008 22:47:24   
RAKICA1
a ne vsaka ji častuser posted image user posted image user posted image user posted image  da je tok shujšala in da se drži diete še naprej no sedaj mi je dala še več volje za hujšanje

Neposredna povezava do sporočila: 980
22.4.2008 22:52:05   
mama_milchy
in to kakšno voljo sem jaz dobila tako da grem zdaj domov spat user posted image user posted image user posted image

lahko noč, se beremo jutri,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 981
23.4.2008 9:00:30   
mama_milchy
Dobro jutro, dober dan,

sonek je ni ve zaspan, naj vam user posted image  polepa dan....
kako ste? jaz sedaj akam gospoda policaja, ker imamo neko zadevo od leta 2003 za reit, ma ne vem kam jaz v to paem...moram it zdaj posikat ene papirje e jih sploh najdem.

Se javim ve ksno,

lep danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 982
23.4.2008 9:01:16   
mama_milchy
kje pa so umniki (sumniki) user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 983
23.4.2008 9:27:40   
RAKICA1
mama milchy hvala zauser posted image user posted image  zole pae upam da bo vse dobro utimala
pri nas je tudi danes malo bolje vreme vsaj zaenkrat nepada de lep dan vam elim

Neposredna povezava do sporočila: 984
23.4.2008 11:13:44   
mama_milchy
Ma punce kaj vam tudi sumnikov ne pise????user posted image

RAKICA, sem podala izjavo in zdaj naj resujejo naprej sami, ma zadeva seze v leto 2003, ko sem delala v enem podjetju in kot kaze je prislo do nepravilnosti pri izplacilih preko studentskih servisov....kaj ces?

jaz sem ze izkoristla soncek in dala cunje ven susit, upam, da je konec dezevnega obdobja...

danes kuha moj user posted image  rizi-bizi, njami, njami....

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 985
   RE: a bi katera zaela na novo?
23.4.2008 11:32:47   
luka jan
Evo, konno so tudi umniki tu!

Jaz pa imam danes sadni dan, tako da ne bom ni kuhala, mojemu bom pol naredila pinao, krompir in jajko, sama pa bom na sadju.
Sem rekla da ta teden ne bom ni greila in zaenkrat mi kar gre. Veraj lepo sladko, danes pa sadje. Mi prav pae, sem si kupila sadne rezine ki so res odline, pa e nasitijo me zelo fajn. Sicer pa oboujem oreke, tako da mi res ni hudo preivet tega dneva. Sedaj bom e pridna, drug teden ko grem na dopust bom pa itak greila, sem se kar odlola. Ko pridem domov pa veselo naprej. Pa e telovadim vsak dan, tako da res naredim nekaj zase in ne samo govorim kaj bom, pol pa ni.user posted image

Pridne bodize, jaz grem sedaj na kavo, pol po tamalega, nato pa kosilo za mojegauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 986
   RE: a bi katera za�ela na novo?
23.4.2008 12:59:10   
*erika*
halo hujsarice no da vam sporocim da sva z malim danes bila v pediatricni kliniki u ljubljani,in so mu vzeli kri in naju ponovno narocili 20.5 na ultra zvok trebuha in gastroskopijo ker bo takrat tudi prespal.js res upam da bo vse ok.no drugace sem pa malo pozabila hujsati tako da morem se malo spet vzeti v roke.

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 987
23.4.2008 13:16:07   
RAKICA1
Erika upam da bo vse vredu z tvojim sinom držimo pesti za njega
No jezt pa imam danes šparglevo juho za kosilo
No kako ste pa ve vse skupaj danes lep dan vam želim

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 988
23.4.2008 15:21:12   
A.N.J.A.
*erik* tut jaz držim pesti za tvojga fantka...

Pri nas je pa zdaj še starejši fasal norice, upam, da pri njem ne bo šlo nič narobe!!!user posted image

Lep dan še naprej...
A

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 989
23.4.2008 16:01:32   
Hema
Debeluška, tale Vida iz Rine mi je pa pomagala da nisem zdajle sledila svojemu in si šla namazat en kos nutele. Ravno ob pravem času. Danes imam sladko za jest. pa se še odločam kaj bo.
Erika, a.n.j.a.upam, da se vajini srčki čimprej pozdravijo......
Rakica, a Ali bo morav imeti pa očala?

Sem se danes zjutraj tehtala pa nisem prav zadovoljna .....bomo vidli    

(odgovor članu A.N.J.A.)
Neposredna povezava do sporočila: 990
23.4.2008 16:30:51   
RAKICA1
Hema ja tko je rekla da zgleda da bo 25.5.08 mava spet pregled pa bomo vidl kaj bo
Ta tvoj dragi pa je dobr glih sedaj te izaziva z nutelo user posted image user posted image bravo  da nisi še sebi namazala user posted image user posted image

(odgovor članu Hema)
Neposredna povezava do sporočila: 991
23.4.2008 17:38:25   
mama_milchy
Erika, upam, da boste dobro opravili na pediatricni user posted image

A.N.J.A. upam, da se cimprej oba tvoja pozdravita in da ti je kdo v pomoc pri/z bolanimi otroci,

otrockom posiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da cimprej ozdravijo

Hema, meni je Debeluska s to Vido tudi dala mislit; danes se mi je iz omare smoki smejal ma ga nisem niti taknila

RAKICA, a tako hitro dajo otrocku ocala?

No, moj  user posted image  je pa danes kuhal rozoto z piscanckom in zelenjavo, sem kr odmikala meso iz kroznika in se mi je moj brat tako smejal.

Jaz delam in se jezim user posted image  ko en ris, ker nam racunalnik nagaja kot user posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 992
23.4.2008 20:47:06   
RAKICA1
mama milchy ja tako hitro dajo očala če jih otrok rabi upam da ti služba hitro mine

Neposredna povezava do sporočila: 993
23.4.2008 21:02:31   
mama_milchy
seminar: medicinske sestre user posted image  ravno prej sva s kolegico komentirale, da ni čudno da so v službi sitne, tečne, neprijazne; tukaj se kr zdirajo kot da bi bile same user posted image
ah, mineva dokaj hitro, če nam ta škatla ne bi nagaja, bi bilo bolje

a je imel kake glavobole? kako si pa opazla, da slabše vidi?

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 994
23.4.2008 21:35:31   
RAKICA1
ne ko je imel sistematski pregled je ugotovila in nama dala napotnico za naprej

Neposredna povezava do sporočila: 995
23.4.2008 21:36:55   
luka jan
Ej mama_milchy, pol bo pa ena moja žlahtnica tud prišla k tebi. Bratrančeva žena je medicinska sestra in vem da gre jutri v Portorž, sam ne vem kam. Po moje kar v vaš hotel, lahk pa da jih je tok velik, da so jih razporedil po hotelih.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 996
23.4.2008 21:44:53   
mama_milchy
rakica, upam, da ni tako hudo, pa sej se pol alhko tudi vid kaj popravi...

luka jan, ja pri nas je seminar: konferenca o ranah, s kje pa prihaja ta tvoja žlahtnica, ime - da ji dam lepo sobo (zs)....samo ne razumem kako lahko nekatere delajo v tem, ko so pa same sebi tečne in sitne,....

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 997
23.4.2008 22:27:33   
DEBELUŠKA30
Mili, a še nisi šla domov?

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

Neposredna povezava do sporočila: 998
23.4.2008 22:41:23   
mama_milchy
debeluška, ma kje še skoraj uro dokler končam, se preoblečem in pridem do doma user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 999
24.4.2008 7:42:03   
RAKICA1
dobrojutro vsem skupaj no namizi jeuser posted image  ki vas čaka da jo prijetno spijete
upam da vam bo pasala ker meni zelo prija
No prinas pa zgleda da bo danes vsaj nekaj  sončka da bom lahko šla malo ven na sprehod lep dan želim še vstalim

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?