|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako
6.3.2008 12:25:54   
*jasminika*
pozdravuser posted image ..povejte mi kaj bi lahko naredila s svinjskim mesom?imam šnicline..rada bi jih z nečim napolnila in dala v pečico peč..ampak ne vem s čim jih napolnimuser posted image .imate kakšne ideje??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako
6.3.2008 12:29:56   
novopecena
drugace je zelo fajn ce das malo sira in kos slanine notri ter z zobotrebci ali cim podobnim skupaj stisnes, da ne tece vn pol pa veselo v pecico in ti povem da obliznes vse prste mljask, mljaskuser posted image

(odgovor članu *jasminika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako
6.3.2008 12:36:29   
mojsoncek
prsut in sir
kisle kumarice in prsut


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako
6.3.2008 12:52:11   
nuala
Premaži s pesto genovese in daj gor kakšno rezino bučke. Potem pa zvij.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu *jasminika*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako
6.3.2008 13:13:28   
Čupka
Lahko narediš ljubljanske zrezke. To sicer ni v pečici, ampak je vseeno njami. Napolniš s sirom in šunko (oz. pečenim pršutom), spaniraš in ocvrešuser posted image  Potem pa laufat čez rožnik, da skuriš kalorijeuser posted image

(odgovor članu *jasminika*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako
6.3.2008 20:03:15   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: *jasminika*

..povejte mi kaj bi lahko naredila s svinjskim mesom?imam šnicline..



Lahko jih daš na G točkouser posted image !















Sori user posted image user posted image user posted image user posted image ..............................

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu *jasminika*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kako
7.3.2008 13:57:09   
*jasminika*
Lahko jih daš na G točko !

sem dala...delujeuser posted image ..user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...
Ta živila so nevarna za otroke, mlajše od ...
video
Pri nekaterih živilih velja biti previden, ko gre za mlajšega otroka, saj predstavlja tveganje za zadušitev. Preverite, ...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?