RE: bodoče mamice študentke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

brbrb -> RE: bodoče mamice študentke (13.4.2013 8:30:54)

Pozdravljene punce!

Pred kratkim sem pisala v to temo, da si doma želimo dojenčka, vendar si zaradi študija ne upamo storiti tako velikega koraka. No, 1 teden nazaj sem na CB zagledala [sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Hvala bogu so mi ostali samo še 3 izpiti, 2 kolokvija in 3 seminarske, tako da, če bo šlo vse v prvo, kot do sedaj bom v 2.polovici junija praktično konec z študijskimi obveznostmi za 1.stopnjo :) Kar se tiče diplome pa tudi že zaključujem laboratorijsko delo potem pa veselo na delo v obdelavo podatkov, spisati diplomo in jo pospraviti omaro do naslednjega leta :) Tako da gremo naprej z veliko dozo optimizma, da mi v letu 2016 uspe uspešno dokončati še magistrski študij. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] In po resnici povedano me sploh ne skrbi več tako kot prej ko je obstajala samo velika želja in hrepenenje po [sm=duda.gif], tako da punce, kar pogumno!!

Definitivno pa se najboljše stvari zgodijo spontano [sm=bravo.gif]

Kaličopka6 -> RE: bodoče mamice študentke (26.4.2013 10:25:33)

brbrb [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]!!! Uživaj, srečka [sm=nosecka.gif] ;).

Jaz imam pa trenutno stimulacijo s femaro, ker mi operacije niso pomagale. Zdaj sem 10. dan cikla in v ned imam uz, da vidmo, če se odzivam na te tablete. Upam, da bo tokrat uspelo in da bo konec s tem trpljenjem!

Lepo se mejte vse skp in veliko uspeha pri [sm=sloncek.gif]!

papa

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]