|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtosedež 9-36kg???
5.3.2008 10:55:56   
piamaria
No sedaj sem v pravem forumu,ane?
..kje kupiti malo boljšega...mislim na Britax ali CAM...je pri nas kje?
Hvala in mnenje o teh sedežih...aja pa vsaj dva nagiba naj ima, ker moj mucek še rad pančka v avtku......
Ali pa, kater avtosedež ste ali imate za otroka starega 2 leti in paše v JEEP-a zadaj, da kaj vidi naprej?

Res sem čist obupala s tem iskanjemuser posted image  HELLLP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avtosedež 9-36kg???
5.3.2008 12:12:30   
nova sloncica
Najlažje je da greš v otroško trgovino, ki prodajajo sedeže in ti bodo svetovali, kateri sedež pa še tvoj malček ga lahko poizkusi, da vidiš kako leži v njem. Jaz sem najprej pogledala teste varnosti, nato pa sem se odloćila.

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2008 0:03:48   
frufru
Ta kategorija sedežev ponavadi nima nekega naklona. Naklone imajo v glavnem sedeži do 18kg. Drugače se pa dobi potovalni povštrček tudi za male otroke, da jim glavica ne opleta

< Sporočilo je popravil frufru -- 8.3.2008 0:04:32 >

(odgovor članu nova sloncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.3.2008 22:16:27   
taška30
Mi imamo Concord Trimax 9-36kg. Ima 5-točkovni pas, kasneje se odstrani hrbtni del in se spremeni v jahača. Naklon se da regulirat. Meni je super. Prodajajo ga pa v Pikapolonici.

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2008 9:44:00   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Mi imamo Concord Trimax 9-36kg. Ima 5-točkovni pas, kasneje se odstrani hrbtni del in se spremeni v jahača. Naklon se da regulirat. Meni je super. Prodajajo ga pa v Pikapolonici.
Trimax je od lani registriran v skupini 9-18kg. Ga mamo tudi mi. Jahač je pa za precej kasneje. Kasneje lahko dokupiš naslonjalo od lift evo, samo se cenovno skoraj ne splača.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?