Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kopanje - kdaj z milom? 31.1.2005 10:38:47
|
|
|
|
malika
|
Jaz sem uporabljala milo od prvega kopanja dalje, prav tako ga je patromažna prvič skopala z milom. Uporabljala pa sem Johnsons. Uporabi katerega koli otroškega. Glavno je, da je trdo. LP:racka:
|
|
|
|
kopanje - kdaj z milom? 31.1.2005 11:26:19
|
|
|
|
PIAF
|
Tudi mi že od rojstva oz. ko smo ga prvič kopali, uporabljamo trdo milo od Niveje in še sedaj (5.mes.), tudi za glavico.
|
|
|
|
kopanje - kdaj z milom? 31.1.2005 11:43:38
|
|
|
|
babylove
|
Mene so v porodnišnici kopanja naučili, in to s tekočim milom Saugella, tako da ga že od prvega dne vsak dan umijem z milom, potem pa splahnem v čisti vodi. Star je pa 3 tedne. Lp!
|
|
|
|
kopanje - kdaj z milom? 31.1.2005 11:55:34
|
|
|
|
Natas@
|
Našega je patronažna skopala prvič pri 4 tednih z milom. Ga pa uporabljam prbl. 3x na teden oz ko se pokaka do vratu.
|
|
|
|
kopanje - kdaj z milom? 31.1.2005 12:10:02
|
|
|
|
lidia
|
Živjo, moj dojenček je star tri tedne in pol, danes sem govorila s patronažno sestro glede kopanja z milom. Lukas ima nekoliko suho kožo, zato mi je predlagala, da ga vsak dan , če ga kopam, kopam v vodi z malo mandljevega olja, tako ga tudi mazat ne rabim. Z milom pa mi je predlagala, da ga umivam enkrat tedensko, ker drugače bi mu preveč izsušilo kožo. :metulj:
|
|
|
|
kopanje - kdaj z milom? 31.1.2005 13:22:41
|
|
|
|
Kenny
|
Jaz ga še nikoli nisem skopala z milom, pa je star 1 leto! Samo voda, občasno s kamilicami, enkrat na teden malo šampona na glavo, ene dvakrat na teden ga namažem z otroškim losijonom in to je to. Nikoli nismo imeli nobenih problemov s kožo!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2005 13:58:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
kopanje - kdaj z milom? 31.1.2005 14:11:20
|
|
|
|
kimi
|
Jaz ga uporabljam od 1 meseca naprej od Bibchen tekoče milo gor piše creme bath (nekaj takega) to milo sva dobila za darilo
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?