Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pomaga, ko peče zgaga? 13.2.2009 16:10:23
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: andie Najbolj mi je vedn pomagal mleko-kratkotrajno sicer ja ravno zato mleko ni proti zgagi. veliko ljudi ga pije, ker mislijo da jim pomaga. sej pomaga ampak kratkotrajno, potem začne zgaga še bolj pečt.
|
|
|
|
RE: Kaj pomaga, ko peče zgaga? 24.2.2009 12:49:49
|
|
|
|
SAŠA77
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Joj, kako vesela bi bila za en pameten nasvet. Donat proti zgagi več ne pomaga, rupurut tudi ne (itak se ga poskušam izogibat), ampak ta zgaga postaja tako huda, da mi gre od sile celo na bruhanje... Kaj naj jem? Trudim se, da bi bila hrana čim manj mastna... Po sadju je vsa zadeva še hujša... pozdravljena, tudi sama sem imela podobne težave v prvi nosečnosti v tej pa hvala bogu malo manj,meni najbolj pomaga srov korenček jaz sem ga pojedla veliko in je res pomagalo,kadar pa nisem imela korenja sem si pomagala z malo sode-bikarbone v vodi in popila,upam da se ti težave odpravijo ker vem kako zna to bit nadležno,lp
|
|
RE: Kaj pomaga, ko peče zgaga? 24.2.2009 14:39:29
|
|
|
|
rj1808
|
Kisela smetana..Pa domače olivno olje!Pol žličke in si kot nova!!!!(Če se ti ne gabi seveda..)
|
|
RE: Kaj pomaga, ko peče zgaga? 2.3.2009 19:31:04
|
|
|
|
Bubble
|
Hja vidim da je tudi drugim pomagalo mleko...Meni je zadnja dva meseca mleko gledalo iz ušes Težave sem imela že leta prej in mi je pomagal samo Gastal. Ampak tega ne smeš jemati med nosečnostjo tako da sem popila 1 - 1,5 litra mleka samo ponoči, nekaj pa tudi čez dan. Zanimivo da je bilo najhuje ponoči in ugotovila sem tudi, da je po pici bila zgaga zelooooooooo moteča, tako da sem vsake pol ure pila mleko....Raje to kot pa tablete zaradi otroka pa naj rečejo da lahko jemljemo te ali one tablete...Srečno
|
|
|
|
RE: Kaj pomaga, ko peče zgaga? 2.3.2009 20:08:00
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubble Težave sem imela že leta prej in mi je pomagal samo Gastal. Ampak tega ne smeš jemati med nosečnostjo Gastal lahko jemlješ med nosečnostjo - meni je rekel zdravnik, da ga lahko, in to tudi po 2 skupaj, če je treba, poleg tega pa tudi v navodilih piše, da ne škoduje, pa še dr. Pušenjak je na MON-u rekel, da se ga sme jemati.
|
|
|
|
RE: Kaj pomaga, ko peče zgaga? 14.3.2009 15:53:56
|
|
|
|
Joob
|
Mene je zgaga pekla vsakič ko sem jedla agrume, jedla sirne namaze, pila mleko, jedla jogurte...in pomagal mi je zelo hitro le Donat.
|
|
RE: Kaj pomaga, ko peče zgaga? 15.3.2009 10:33:40
|
|
|
|
Lidy
|
V 1 je bilo full hudo Rupurut sem jedla kot bonbončke, pomagalo je 5 min potem pa ne več. Zdej v 2 so se težave pred kratkim ponovno začele in sedaj mi pomagajo JAGODE!!!!!! Po jagodah nimam teh težav več.
|
|
|
|
RE: Kaj pomaga, ko peče zgaga? 17.3.2009 23:28:10
|
|
|
|
niwaj
|
Meni pomaga al Rupurut, al pa PREŽGANKA! Vem da se cudno sliši ampak meni pomaga. Druače pa je mami svetovala, naj jem kuhano PROSO. Baje ful veže kislino nase oz. jo nekak izniči. Tudi proso je pomagalo.
|
|
|
|
RE: Kaj pomaga, ko peče zgaga? 18.3.2009 9:57:07
|
|
|
|
bjondi
|
Jaz sem imela težave z zgago-kiskino že kako leto pred (kandida) .Tako da že od takrat prakticiram ,da imam mandlje pri roki,pojem jih pet,ko jo začutim in je v redu.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?