|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ali res samo jamram?
2.3.2008 11:44:11   
Anonimen
Meni se pa res smiliš in čisto nič ti ne zavidam tvoje situacije. Malo si si res sama kriva, ampak mislim da boš v taki družini res samo kratko potegnila če boš trmarla, ker te očitno nihče ne upošteva, na žalost niti tvoj mož ne. Ampak on je bil očitno tako vzgojen in bi se po njegovem morala ti prilagoditi njim in ne oni tebi. Žalostno da se še vedno gremo tovrstne hiearhiheuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
2.3.2008 11:48:49   
Anonimen
Je...t ga. Sem imela vzgojo, da moram biti tiho in delat. Je kaj čudnega, če me je leta nazaj izdal želodec, imela angine, bila sesuta. Da pa pri tej bajti ženska ni nič vredna je pa dejstvo. Bom mislila na vas, ko me bodo spet okol prenašali, da mi stojite ob strani. Sicer pa če tast ne pokapča, dost žalosten. Jaz osebno ne bi nikoli pustila, da me nekdo tako pedena. Lp

< Sporočilo je popravil decembrka -- 2.3.2008 11:53:52 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
2.3.2008 11:58:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Živimo v najbolj razvitem koncu Slovenije in moj tast celo misli, kako je napreden človek in razume mlade. On je GOSPODAR. Ja, tako je. Mož ga zagovarja da je tako mrk, ker živi z mamo (tašča je res hud bolnik, ki jo je težko prenašati). Ko so oni živeli pri njegovih, dokler niso naredili hiše, seveda še zdaleč ni bilo tako. Tast pravi, da tisti, ki ostane doma, mora skrbeti za starše. Ok, to se strinjam, ne strinjam pa se, da zaradi tega trpi naše družinsko življenje, ker se že tako ali tako z možem malo vidiva. Tast misli, ker je zgradil veliko hišo, in se jo seveda še zdaj obnavlja (s tem, da dava krepke pare tudi midva), da nama je naredil vse. In kadar sem kaj pojamrala, mi je dal vedeti, da mi še zdaleč ni slabo. Če se mu mož ne upa (kar je resnično, čeprav trdi, da ni res) upreti, se mu ne bom tudi jaz. Sem predpražnik, manjši sigurno kot sem bila, kajti (upam, da sedite tisti, ki to berete) leta nazaj sem še pomivala njihovo stanovanje. Sedaj so moje samo stopnice in garažo. Imam pa sedaj tri otroke. Ko sem hodila še v službo, zadnjo leto sem nadomeščala  eno porodniško in ker sem hodila pozno domov, je večinoma kuhal tast, vendar zame ni bilo nikoli kosila. Kuhal je zase, za taščo in mojega, ki je prej pišel iz službe, da sta šla še delat. Bova pa povečala kuhinjo, kamor bo šla tudi večja miza.
Še to; Niti enkrat ne vpraša nihče od njiju, zakaj jaz ne kosim z njimi, ampak vedno vprašajo po tamali, kje je, čeprav točno vedo, da pride po 3 uri iz šole, jemo pa približno ob pol 2h. Lp

Razmišljaš o tem mogoče, da je tvoj mož na istih stopinjah kot njegov oče? In zgodba se bo ponavljala, dokler jih boš gutala še naprej. Razmisli o drugačnem življenju, o življenju, ki ga ima lahko vsaka družina, če se le odcepi od tastarih. In ko se odcepiš, jim še vedno lahko pomagaš. S to razliko, da te ne bodo imeli pod kontrolo in za večno služkinjo.

Razumem situacijo, vendar to ne bo peljalo dolgoročno. Si se vprašala,koliko si ti vredna za tvojega moža?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
2.3.2008 12:04:53   
Strawberrie Cherrie
Ja, smiliš se mi. Zelo.
Ampak razumem te pa ne. Sploh tisto, da jim sok dolivaš, nosiš stvari pod nos, pospravljaš za njimi. Halo ženska, vzami se v roke, dobi malo samospoštovanja, ker delajo s teboj kot s hlapcem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.3.2008 12:05:53   
najina pikica*
absolutno NE!
razumem te da hočeš spoštovati svojega moža in njegove starše zanima pa me kje pa je tvoje samospoštovanje?
ponavadi je tako da če ne spoštuješ samo sebe in se zase ne postaviš tako kot je treba,te tudi drugi ne bodo ...
sicer pa glede na to da tudi tvoj možiček ni na tvoji strani se boš morala vprašati ali si še naprej želiš živeti tako življenje in al ni morda tvoj možiček prav takšen kot njegov oče oz tvoj tast?
želim ti da to neprijetno situacijo kar se da najbolj ugodno rešiš zase in za svojega sončka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.3.2008 12:20:45   
bskrle
Že zaradi otroka ne sme biti tako. Vi ste svoja družina in jejte skupaj, onadva pa skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
2.3.2008 12:43:13   
Anonimen
Sicer pa če tast ne pokapča, dost žalosten.

Bolj zalostno je, da TI ne....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
2.3.2008 13:11:21   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
1. kupite večjo mizo

-------------------
Evo, to je meni najprej prišlo na misel user posted image !

Potem pa bi tasta ob prvi pripombi vprašala, kako se mu zdi nasplošno hrana, ki jo kuhaš. Če mu ni všeč, nekako nima smisla, da kuhaš še zanj, ker če se potrudiš in skuhaš, pričakuješ, da se ljudje zahvalijo in v miru pojedo...
Ja res, s tem bi vrgla šibico v seno, ampak ali misliš it narazen s tvojim možem zaradi nergajočega tasta?!

P.S.: Saj si v bistvu lahko tudi prijazna in poveš tastu, da se neprijetno počutiš, ko nonstop teži zaradi tvoje kuhe. Predlagaj, da se lahko abonirajo na kosila pri najbližji restavraciji in da jima bosta (poskušala!) vidva z možem hrano pripeljat, vendar plačilo bo pa njun strošek. Aja, to je tudi šibica v seno, ne?

V glavnem močno udari po tisti vaši MALI MIZI! Nekaj se bo premaknilo user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
2.3.2008 13:21:30   
Anonimen
Ko je tast dajal pripombe sem mu seveda odgovorila, da naj ne pričakuje, da bo skuhano tatamata, ker moje delo ni samo kosilo. Danes kuha on, moj je obljubil, da gremo jesti k njim. Punci seveda njegove kuhe ne marata (juha, krompir, solata, čeprav okusno skuha, nimam kaj rečt), ampak sem skuhala za nas posebej tisto, kar imata radi onidve.  Moj pride sedaj domov, pa vem, da bo šel jesti dol, ker je že včeraj rekel, da tudi, če me ne gremo, on bo šel. Itak sem pa že bila kriva, da jaz otroke nagovarjam, ampak onidve imata tudi jedi, ki jih imata rada ali jih ne marata. Zato posledično kuham nemalokrat celo dvojno kosilo. Pa ne me spluvat, ker sem itak  budala. Lp

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
2.3.2008 13:25:12   
Anonimen
Veste  pa, kako pohvali kuho. Da v usto, zacmoklja naglas in reče, u, to je pa dobro. user posted image user posted image user posted image  Poznam njegovo obnašanje že na pamet. Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
2.3.2008 13:27:21   
LoCa
mislim oprosti ne bit užaljena, tale mož tuki je en navaden froc. on brez slabe vesti odpiše svojo familjo in gre jest k njegovim. pluus, splh ne vem, kaj imata njegova starša tolko za delat v vašem družinskem življenju. je že res da ne vem kako to zgleda, sem pa mnenja, da će ustvariš družino, pol živi življenje te družine. za začetek pa najprej začni ti tvoje življenje živet. meni se zdi, da si ti napol sužnja tudi lastnemu možu. s to ustrežljivostjo  bojo samo dobili potrdilo, da te lahko izkoriščajo, ti boš pa tiho. vi jejte doma, za vikend pa mejte družinsko kosilo. js osebno ne bi kuhala. a tvo možek pa se ne bi zganu in še on kaj postoril user posted image . pogovori se z njim in repta tale tvoj podredljiv odnos. pol pa še s tastarimi nadaljuj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
2.3.2008 14:10:10   
MAŠKA

Ko je tast dajal pripombe sem mu seveda odgovorila, da naj ne pričakuje, da bo skuhano tatamata, ker moje delo ni samo kosilo. Danes kuha on, moj je obljubil, da gremo jesti k njim. Punci seveda njegove kuhe ne marata (juha, krompir, solata, čeprav okusno skuha, nimam kaj rečt), ampak sem skuhala za nas posebej tisto, kar imata radi onidve.  Moj pride sedaj domov, pa vem, da bo šel jesti dol, ker je že včeraj rekel, da tudi, če me ne gremo, on bo šel. Itak sem pa že bila kriva, da jaz otroke nagovarjam, ampak onidve imata tudi jedi, ki jih imata rada ali jih ne marata. Zato posledično kuham nemalokrat celo dvojno kosilo. Pa ne me spluvat, ker sem itak  budala. Lp

Punca, delaš napako za napako:
1. Ob takem nespoštovanju tvojih bližnjih do tebe, jaz ne bi kuhala niti za tasta niti za taščo, ker ji lahko tast skuha, ti imaš ob treh otrokih najbrž že dovolj dela... pa da ne pomislim še na pripombe tasta o tvojem kuhanju, ki jih omenjaš.

2. Tudi z možem bi se pošteno pogovorila, ker res gre po stopinjah tvojega tasta, kot so že pisale predhodnice.

3. Kuhaš posebej kosila za otroke - zakaj, da te bodo še oni izkoriščali, kot te že vsa moževa familija? Imam hčerko staro 2 in pol leti in NIKOLI ne kuham za njo posebej in navadla se je jest vsega (tudi zelja, vampov, krvavic, fižola in ostalih jedi ob katerih se dosti maldine zmrduje) Vsaj otroke navadi, da te bodo vsaj malo spoštovali.

Aja, kaj pa ko bo konec porodniške? A boš poleg službe prav tako vse pedenala?

Mislim, da boš nekaj morala spremenit, drugače se boš prehitro izčrpala. Se sprašujem od kod še ob vsem tem črpaš energijo, da sploh zdržiš...

Pa srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
2.3.2008 15:49:19   
Anonimen
Ja, saj vem. najprej moram začeti delati na sebi. Saj sem si sama zakuhala, še marsikaj drugega. Pač sem naivnež, ki misli, da mu bo dobrota poplačana in da bo nekdo kdaj hvaležen za to. Hvaležnosti pa ni, ampak se v bistvu limajo name taki ljudje, ki potrebujejo samo korist. Tako je bilo tudi, ko sem bila še doma, pol sem dobila pa prst v r.. in globok dihat. Se strinjate z mano, kajne?

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
2.3.2008 16:05:11   
trnuljčica

No, naj povem, da se je zgodilo celo že to, da je tast kuhal zase in jaz za nas, pa je moj šel jesti dol, ker nas je tast povabil in mu je moj obljubil. Pol pa pride gor, pa začne, da ve, da ni prav, ker je šel dol jest in če mislim, da bom s svojimi forami ga skregala z njegovim, se motim. Jaz sem pa samo še tiho. LP

Sem prebrala vse in mislim:

1. Tvoj mož je brez hrbtenice
2. Ni dobro okolje za vzgojo otrok. Otroci se bodo naučili tistega kar vidijo.

Za prvo mislim, da si že ugotovila.  Drugo še boš.
Želim ti vse dobro.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
2.3.2008 17:01:09   
LoCa
ma js mislim, da se nisi šla dobrote, čeprav si to verjela, ampak podrejanje. verjamem, da si mislila samo dobro. samo veš kako je, če verjameš v karmo al ne. bedaki se nate limajo zato, ker se ti tako vedeš, da jih k sebi privedeš. to sm tudi pr sebi že opazila, in to je ultimativna resnica (btw, poglej si dokumentarc The secret, al pa knjigo preberi). je res škoda energije, da upaš da se ti bo čez neka določena leta poplačalo. ti kr bodi še naprej dobra dušica, samo meje se nauči postavljat, da te ne bojo izkoriščali user posted image . upam, da se bo vse dobro izteklo user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
2.3.2008 18:29:42   
Anonimen
Sploh ni problem v temu, da kuhaš za njih, pa da je/ni okusno, da (ne)jamraš, problem je v temu, ker za svoj prispevek ne dobiš niti malo pohvale, spodbude in predvsem niti malo SPOŠTOVANJA. In da ti tega tudi ne zahtevaš!!!! Imaš pravico to zahtevati. Od sebe, moža, tasta, sosede, zadnjega človeka na svetu. Nič ni narobe, če nekdo rad skrbi za družino, vse sam skuha, naredi in ima na koncu občutek zadovoljstva. In mu družinski člani rečejo, super je bilo, res si se potrudila. Hvala ti, ker skrbiš za nas.... Tega po moje ti nikoli ne slišiš. In dokler ne boš tega začela sama zahtevat, bodo s tabo pometali vsi po vrsti.
Imej se rada, ceni se, ker si vredna veeeliko več, kot ti kdorkoli daje. Ti se drugim razdajaš, za tebe ne poskrbi nihče. Niso te vredni!
To, kar sem napisala, mislim na najlepši možni način. Ne si vzet tega kot žaljivko, ampak kot spodbudo. Vzeti si moraš čas zase, za svoje potrebe, za svojo dušo. Človek, ki se samo razdaja in ničesar ne dobi v zameno, se zelo hitro iztroši.
Srečno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LoCa)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
2.3.2008 18:42:56   
nasmejani

Pozdravljene/i.
Stvar je sledeča; živiva pri njegovih, v zgornjem nadstropju. Trenutno sem na porodniški. Ker je tašča zelo bolna (kar sem zvedela šele, ko sem bila 6 mesecev noseča-ima hudo bolezen), tast pa veliko dela zunaj hiše, kuham za vse. Imamo pa zelo majhno mizo, za mizo nas pa ponavadi sedi 6 članov. Kuham tiste stvari (ponavadi kaj s prilogo), ki jih ima povečini rad tast, saj je on gospodar pri hiši in ga pač upoštevam, je pa tudi precej zbirčen, čeprav on pravi, da ni. In ker je majhna miza, nas pa veliko, je potrebno, ko vsi vzamejo jed na krožnik, dati npr, krompir in zrezke na kuhinjski pult, da je na mizi še prostor za solato. In tako sem morala med jedjo večkrat vstati (tudi do 6x), da sem še naknadno ponudila jedi ali jim nalila sok. Poleg tega imam še dvomesečnika, ki je najbolj siten nekje takrat, ko kuham kosilo (včasih sem skuhala do minute natančno). In posledično je kaj preveč razkuhano, premalo itd, za kar se ne sekiram, ampak tast bo to pri kosilu povedal. Npr. krvavice so pa premal pečene, ker ne mara špagetov je januarja dejal, da jih ima za letos zadosti itd...Naj omenim, da sem med kosilom tiho, saj tudi če sem kaj rekla, me tast sploh ni poslušal ali pa hitro komentiral nazaj, čeprav so bile besede namenjene možu, ker pač tak je, da on govori, drugi ga pa poslušamo. Upošteva edino mojega moža. Jaz sem se s tem sprijaznila, posledično pa sem naredila tako; dam vse na mizo, kozarce s sokom h krožniku, jih pokličem na kosilo,  zaprem vrata dnevne sobe in se tisti čas crkljam s tamalim, če pa spi, grem obešati cunje, likati, saj takrat lahko nekaj naredim. Mojemu seveda to ni všeč, je rekel, kaj naj naredi? Rekla sem, da mi ni težko kuhati (pripravim jedilnik za cel teden naprej, verjemite, lažje je), ampak naj ne pričakuje, da bom jedla z njimi, ker nimam miru, ampak jem, ko vsi odidejo in pospravim po mizi. Pravi, da ne ve, kaj naj naredi, da se bomo kar odselili (to začne s svojimi forami, saj itak nimamo kam iti, pa še vse smo v stanovanje vložili). Vprašal me je , če mi niso njegovi starši všeč. Rekla sem, da nas drugače čisto pri miru pustijo, ampak vem, da od njih nimam za pričakovati nobene pomoči, itak sem se pa sprijaznila, da je tako, kot je. Naj omenim, da svojih nimam, tako, da sem odvisna sama od sebe. Omenila sem mu še, da me moti, ker sem slišala komentirati ljudi (v službi, ki me čaka v domačem kraju), kako mi mož pomaga, tast in tašča mi gresta pa tudi na roke. Moj pravi, da če se človek hvali, so mu fouš, če pa jamra, mu pa privoščijo. In pravi, da jaz samo jamram, in da sedaj ne ve, kako bo zaspal, ker sem mu to povedala o njegovih, čeprav sem mu rekla v bistvu edino to, kar je res. Naj omenim, da tudi pomoči moža kaj dosti nimam, ker ga cele dneve ni, dela. Npr, po porodu sem že tretji dan skuhala za vse, čeprav sem prosila moža, naj bo tistih 14 dni očetovskega dopusta, ki ga koristi pri meni in mi pomaga. Ampak njega ni bilo po cel dan, ker je bil kao v zamudi z delom, čeprav sem rodila 5 dni po roku. Prej mi je pa  obljubil, da bo poskrbel, da bo do PDP vse naredil.  Lahko bi še marsikaj napisala, pa bom predolga. Povejte mi, res samo jamram?

Jaz mislim da res sam jamraš.
Glede na dolžino tvojega prispevka,ti pa res maš velik svobodnega vremena.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
2.3.2008 18:47:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nasmejani

Glede na dolžino tvojega prispevka, ti pa res maš velik svobodnega vremena.

Ti tudi, a ne, če imaš čas vse to prebrat user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu nasmejani)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
2.3.2008 18:50:04   
Anonimen

Mislm intelekt res. Jst tak sestavek spišem v dveh minutah. Nismo vsi tako počasni pa verjetno si ti več časa porabla/il da si ga prebral, k pa ona za napisat. Glede na tvoje razumevanje jezika. Bi blo pametnej da greš ta cajt kaj delat, k pa da kle cajt izgubljaš.

Neposredna povezava do sporočila: 44
2.3.2008 18:56:20   
nasmejani
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Mislm intelekt res. Jst tak sestavek spišem v dveh minutah. Nismo vsi tako počasni pa verjetno si ti več časa porabla/il da si ga prebral, k pa ona za napisat. Glede na tvoje razumevanje jezika. Bi blo pametnej da greš ta cajt kaj delat, k pa da kle cajt izgubljaš.

Me preseneča tvoj intelekt, in mal sem ti fouš.
Ko bom velik mogoče bom kot ti.
In res je da nisem uspel v dveh minutah prebrat stavek.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
2.3.2008 19:00:10   
nasmejani
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Ti tudi, a ne, če imaš čas vse to prebrat user posted image user posted image user posted image ?

Pa zapravljeno ni velik časa.
Eni to napišejo v dve minutah.
Jaz pa preberem v 30ih sekundah.
Ah kak se hvalim.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
2.3.2008 19:03:40   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Pa zapravljeno ni velik časa.
Eni to napišejo v dve minutah.
Jaz pa preberem v 30ih sekundah.
Ah kak se hvalim.user posted image user posted image user posted image user posted image

Če te to tolaži...

Zdaj pa nehajmo smetiti,  prav?

Neposredna povezava do sporočila: 47
2.3.2008 19:16:27   
Rubin.
Pač sem naivnež, ki misli, da mu bo dobrota poplačana in da bo nekdo kdaj hvaležen za to.

Sej ti bo, samo ne pri tastu, ampak kje drugje user posted image .

Sicer pa je tvoja situacija res žalostna, kljub temu, da si se nanjo navadila. Lahko ti samo odg. na tvoje vprašanje: tudi če kaj pojamraš imaš do tega vso pravico, malce se sprosti napetost a ne?, če druga nič.

Rešitve iz tvoje situacije, glede na tvojo vzgojo in karakter pa ne vidim. Sploh če nimaš svojih, pa tri otroke...., ampak mislim, da rešitve itak ne iščeš, samo malo podpore a, ne?

Sej bo bolje, če ne prej, ko boš šla v službo in ne boš cel dan doma, da bi jih pedenala.

user posted image  pa drži se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
2.3.2008 19:21:25   
vaney
Jaz na tvojem mestu ne bi več kuhala za njih in konec debate...ali pa bi jim nosila dol jest, pa če hočejo, naj pojejo, če ne, pa naj bodo lačni. Mislim, to ne moreš verjet, kaj se dogaja.
Pa moža malo v red spravi, ker tole njegovo razmišljanje je najmanj 100 let za leseno žlico (saj ne rečem, tudi moj ni popoln, ampak kar je preveč, je pa preveč...kot da te ima samo za kuhanje, popsravljanje, pedenanje in rojevanje otrokuser posted image ). Pa srečno.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 49
2.3.2008 20:42:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

...kot da te ima samo za kuhanje, popsravljanje, pedenanje in rojevanje otrokuser posted image ). Pa srečno.

Imam ta občutek, ja. Sicer pa hvala vsem za odgovore, sem se ornk zamislila nad tem. Lp

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?