Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Taula sej občinski denar lahko uveljavlja tud oče. Vsaj na moji vlogi je tko napisano. Zakaj pa sicer ne bi? Občina v kateri je oče..Lj nič ne da. Zato. Aaaaaaa ...vse jasno. **** ja sej zato sm vprašala za Postojno, ker zaenkrat vem samo za Celje. In sm nekak upala, da je tud Postojna radodarna s tem. kasso hvala za obrazložitev glede Postojne, hmmm žal nimam nobenih vez . Ja no še dobr res, da majo tisto prodajalno tam. aurora histeroskopijo in laparoskopijo sem imela, ker je moja prejšnja G sumila, da mam endometriozo. Mela sem ful neredne M, pa bolečine v trebuhu sploh po . Pol je pa našla še eno pikico na MV, ki bi bla lahko žarišče endometrioze, pa me je poslala v bolnico. Ampak hvalabogu niso nič našli in ne moreš verjet....po tistem so moje M postale čist redne na 30 dni!!! Ne bi verjela, če ne bi videla. A ti si tud mela pa če, zakaj? narava sm te hotla prej že vprašat pa dvakrat pozabla... a tebe tud vse srbi pa pika pa zato ne moreš spat??? Ker men sploh ni jasno zakaj bi se mi to dogajalo . Predvsem po nogah, pa nimam suhe kože. Ne pomaga tuširanje, ne mazanje s kremo, z oljem...prav grozno je včasih. Tud pred tv-jem ne morem ležat, skoz se prestavljam. katy82 izkušenj nimam, ampak glede na ženske s katerimi sem se pogovarjala, mleko sploh ni odvisno od velikosti prsi. Niti približno... edina sej sm ti rekla... možna odstopanja, pa še ti si drugač suhcana, pa bo tvoja Anja tud, sej ne more bit drugač . Aja pa veš....dons pa mene vest peče, ker sm bla ful smotana cel dan do mojga. Čist skoz sm ga žrla zarad tistga pogovora o porodu zjutri pa še tist odgovor od kasso sem mu pokazala in pol mi cel bogi reče, da me je hotu sam potolažit, ker ve, da me je strah ... Mah sej vem te hormončki pa neprespana noč pa še slabo mi je cel dan... pol se pa nad njim znesem. Sej smo že razčistle, da je to tko ane .