*Tiana* -> RE: Majčice '08 - 3.del (4.3.2008 16:28:47)
|
Hvala vsem za dobrodošlico. Full sem se nasmejala že, ko sem vas prebirala, tako da sem se vam zelo rada pridružila. Estrella Z veseljem bom pomagala da se do 4. dela priklofamo. Moji podatki (res si zahtevna): - letnik 77 - ime še ni izbrano, ampak vodi pa Erazem - Kranjska porodnišnica - kilogrami +10 zaenkrat, pa gre zadnje čase full hitro gor - naslednji GP bo 19.3. - bušija pa niti enkrat nisem še pomerla, pa tud pravega metra za to nimam (bom ob naslednjem obisku mame, ki ima šiviljski meter, če se bom spomnila) Nisem veliko uporabljala foruma in še ne znam prav dobro pisat postov. Kakšen navaden smiley mi še gre, ker ga sam pritisneš, pogruntat moram pa še kako se citira, kako se da kakšen trakec v opis in ostalo, ampak kot sem rekla zdaj bom imela več časa za to, pa bom že počasi not pršla. Prej ste pisale o upoštevanju babičinih navodil ob porodu in rada bi povedala, da sem jaz ob prvem porodu jo full upoštevala, ker itak nisem imela pojma kaj se dogaja in sem samo čakala navodila. No najprej se je porodila glavica, potem naj bi počakali na drugi popadek za ponoven pritisk, ampak mi je babica nardila paniko, da moram takoj pritisnit, da se bo otrok zadušil. In seveda sem ubogala, hkrati sem mi je še sestra oz. pomočnica babice obesila na trebuh, da je otrok prehitro ven skočil in je moj presredek šel v franže. Ampak se je vse zacelilo in upam da ga ob drugem porodu obdržim celega.
|
|
|
|