Čmrlika -> RE: Majčice '08 - 3.del (4.3.2008 14:05:31)
|
Čmrlika, tragične izgube so del življenja, tako jih moraš jemati. Sama se pogovoru o le-teh nikakor ne izogibam, se je pa treba dobesedno naučiti s tem živeti. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ to si mi zelo lepo povedla,sama pa to zelo dobro vem, in sem se do zdaj uspešno soočala s tem...do zdaj-je pa verjetno nosečnost, pa hormončki kriva, da zdaj trenutno prakticiram drugače...mi ni verkjetno za zamerit, če mi je tako lažje in enostavneje,ne?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] edinaos- sama sem kot že ptički čivkajo celo nosečnost na canestenu, in mi EN DREK pomagajo...sem pa zdaj po zadnji kuri čez nekaj dni začela si čez noč vstavljat tampon z navadnim probiotičnim lca jogurtom in ti povem, da sem že čez tisto magično mejo ponovitve-zaenkrat...bom pa poročala kako dolgo bo tako šlo, pa malo se pazim da mnja sladkega pojem- to je candidi, ki je v večini primerih kriva za vnetja super hrana, madtem, ko jogurtov in kislega ph ne mara, tako, da vsakič ko se mi zlušta sladko maznem nekaj navadnehga jogurta..... ]
|
|
|
|