|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   orhideja - suhe korenine
1.3.2008 17:22:05   
tititi
Bom kr novo temo odprla, ker o tem še niste pisale.

No jaz sem decembra dobila novo orhidejo. Lepo mi je cvetel do konca januarja potem pa se je posušila (najprej odpadli cvetki nato pa še steblca posušila) in sem jih odrezala, tako da imam sedaj samo tri velike liste na vsako stran. Kaj pa zdaj? Videla sem da ima zelo malo zračnih korenin. Ene dve sta"živi" ostalo je pa suho. Ali jo presadim in porežem te suhe zračne korenine ali jo pustim na miru?!?

Hvala za nasvet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: orhideja - suhe korenine
1.3.2008 17:27:09   
Una
Hej!

Zdaj orhideja "počiva". Pusti jo pri miru, vsake toliko jo zalij in ko bo čas, bo znova pognala. Uporabni nasveti za orhidejo

LP, Una

(odgovor članu tititi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2008 18:45:15   
tititi
hvala za link.

Ni blo časa za informacije zbirat, ko je blo treba ukrepat in sem poslušala nasvete drugih namesto malo po netu pobrskala in sedaj sem na tem linku vidla, da bi morala "tazdravo", čeprav odcvetelo deblce pustit. Jaz sem ga pa porezala, ker je iz tega deblca skori na dnu raslo še eno, ki je pa se posušilo...

A sem ga biksnla močno? Al je še upanje da zraste novo steblce?!?

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2008 19:38:00   
Una
Ne vem, počakaj, pa boš videlauser posted image Če se deblce posuši do konca, po moje ne zraste več. 

LP, Una

(odgovor članu tititi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2008 9:53:52   
urskas
Bodi potrpežljiva in bo spet cvetela, samo prave pogoje ji moraš dati:

Če ima rastlina dovolj močne in zdrave liste zacveti, ko jo prestavimo v hladnejši prostor. Razlika mora biti vsaj 5˚C. Minimalna temp. je 16˚C!!!

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?