|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo aprila!
2.4.2008 18:46:40   
witto
Če se do petka ne pojavi, grem v laboratorij

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 676
2.4.2008 18:51:25   
D.Mateja
Zakaj pa bi čakala do petka?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 677
2.4.2008 18:59:06   
witto
Nevem, lahko se še pojaviuser posted image do jutri. ji dam še kak dan fore. Scer pa imam še en first sign v rezerviuser posted image

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 678
2.4.2008 19:02:14   
tinč407
ja, vem kako je ko zamuja za brez veze. Meni je prejšnji mesec zamujala 14 dni.user posted image
sem naredila en kup testov, ki so bili vsi negativni user posted image  in zapravila skoraj vse živce. Ampak ni bilo takšnih znakov kot so sedaj! user posted image  
Še malo....

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 679
2.4.2008 19:03:03   
D.Mateja
Kolk časa ti pa zamuja?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 680
2.4.2008 19:08:52   
_ancica_
meni tudi rada zamuja...zdaj mi ze nekaj dni, ampak bom se pocakala do konca tedna, potem pa testek, ce je se ne bo user posted image user posted image user posted image
drzim pesti za vse vas da bo koncno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 681
2.4.2008 19:12:11   
miklarom
lunica85- vse najlešše želje za rojstni dan,pa naj se ti izpolni tista stvarca, ki si jo sama najbolj želišuser posted image     user posted image user posted image user posted image

jaz vam morem povedan da mi je danes prišlauser posted image , sicer zelo malo vidna,ampak user posted image user posted image user posted image user posted image . pa kaj si morem, pač nimam sreče in nikakor ne more pritiuser posted image
ki si jo tako močno želim.

upam, da mi bo enkrat le uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 682
2.4.2008 19:12:56   
D.Mateja
Dobra si, da boš zdržala. Jaz mam testek že vpredalu in čaka na torek. Ker v ponedeljek ne bo prišlauser posted image user posted image . Me že malo mika, da bi jutri probala ampak je CB pa pravijo, na pokaže šele po izostanku M.user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 683
2.4.2008 19:14:29   
D.Mateja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne rabim nič besed pisat. en velik objemček

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 684
2.4.2008 19:14:44   
witto
D.Mateja, a te matra? Jast ti privoščimuser posted image  iz vsega srcauser posted image

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 685
2.4.2008 19:16:56   
D.Mateja
Itak da me matra.user posted image user posted image user posted image  K "znaki" so čist drugačni kot prejšnje mesece. Da ne govorim o umivanju zobuser posted image , joške, groza...
Je pa še 5 dni douser posted image  in je mal prezgodaj.....

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 686
2.4.2008 19:17:18   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja

Dobra si, da boš zdržala. Jaz mam testek že vpredalu in čaka na torek. Ker v ponedeljek ne bo prišlauser posted image user posted image . Me že malo mika, da bi jutri probala ampak je CB pa pravijo, na pokaže šele po izostanku M.user posted image

jaz cakam na najdaljsi cikel v zadnjih 7 ih mesecih (to bo pa jutri oz v petek)...nocem bit spet razocarana user posted image user posted image

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 687
2.4.2008 19:18:14   
miklarom
hvala ti za objemček, saj sem ga res potrebna, ker je zame to zelo veliko razočaranje.
pa saj bo se bomo borili še naprej da bo kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 688
2.4.2008 19:18:55   
witto
ja, očitno sem edina tu gor tak"ekstremist", ki se loti delat teste kar 8 dni pred user posted image . Me je kar malo sramuser posted image ,ker sem toliko neučakana

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 689
2.4.2008 19:19:34   
D.Mateja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.
A pa se ti zdi, da bi se prikazala? Oz. maš znake kot prejšnje mesece al je sedaj kaj drugač?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 690
2.4.2008 19:20:56   
D.Mateja
Prosim. Važno je, da se pokaže user posted image user posted image . Saj mamo čas in voljo. Enim prej enim kasnej. Že tako mora bit.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 691
2.4.2008 19:21:17   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

hvala ti za objemček, saj sem ga res potrebna, ker je zame to zelo veliko razočaranje.
pa saj bo se bomo borili še naprej da bo kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz ti posiljam par user posted image user posted image user posted image in ti zelim cimprejsnje ugledanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 692
2.4.2008 19:22:00   
D.Mateja
ehhh... ni panikeuser posted image user posted image . Saj bi ga jaz tud delala, če bi vedla, da bo pokazal +user posted image . Tko pa....

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 693
2.4.2008 19:23:23   
witto
Edini znak, ki mi je bil povsem drugačen od ostalih, je bil ta, da me je začelo šraufat že 10 dni pred izostankom. Res, občutek sem imela, kot, da bo zdaj prišla. To se mi v moji karieriuser posted image , še ni zgodilo. Poleg ostalih, slabosti, glavoboli, špikanje v križu, pa pekoča zgaga zjutraj ko sem vstala, je bil ta ko je izstopal. Sej pravim, še vse se lahko spremeni ponoči, ampak upajmo, da ne

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 694
2.4.2008 19:24:03   
lunica 85
MIKLAROM:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image IN NE OBUPAJ SAJ SE BOMO SKUPAJ BORILE ŠE NAPREJ.

BARBK:kako žalostno kar se vama je priprtilo.lepo se pozdravita in ciljaj na ta mesec da je ne dobiš.držim pesti.
D.mateja:  po moje si ti ena velika srečkauser posted image ,držim pesti

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 695
2.4.2008 19:24:04   
Anonimen
Joj ce bi jaz imela test v predalu, bi sigurno ze lulala goruser posted image ...zato ga raje ne kupim...do petka vsaj ko bo moj najdaljsi cikel....pol pa upam da zdrzim do ponedeljka...ma najbrz ne bom!user posted image

Dejmo ancica, dejmo witto!user posted image user posted image user posted image Jutri sta ve na vrsti za lepo novico...potem pa se jaz in D. Mateja!
anonimnauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 696
2.4.2008 19:24:42   
miklarom
seveda imamo čas in voljo, skupaj bomo premagali vse ovire , da čimprej dobimo naše maleuser posted image user posted image user posted image

sej bom pa ta mesec non-stop noge u luht držala, da ne bo kaj ve ušlouser posted image user posted image user posted image user posted image

vse, ki čakate da naredite teste pa želim fullll veliko sreče da bi bile čiprejuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 697
2.4.2008 19:26:02   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Joj ce bi jaz imela test v predalu, bi sigurno ze lulala goruser posted image ...zato ga raje ne kupim...do petka vsaj ko bo moj najdaljsi cikel....pol pa upam da zdrzim do ponedeljka...ma najbrz ne bom!user posted image

Dejmo ancica, dejmo witto!user posted image user posted image user posted image Jutri sta ve na vrsti za lepo novico...potem pa se jaz in D. Mateja!
anonimnauser posted image

jaz bom pomoje v petek delala test, ce hudobnice se ne bo  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 698
2.4.2008 19:27:09   
D.Mateja
user posted image iz tvojih ust na moj test v predalu.. bomo vidl...do takrat pa navijam user posted image user posted image user posted image  za naju z anonimno in za vse, ki čakate pa ne prideuser posted image . Ker aprila je sploh ne bo!user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 699
2.4.2008 19:27:34   
Anonimen
gremo aprilčice....1. april je mimo...nič več hecanja...samo še črticeeeee...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.