|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo aprila!
2.4.2008 9:17:41   
aqua77
Gremo punce!!! April je tukaj!! Ta mesec bo vse roza!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 626
2.4.2008 9:19:59   
D.Mateja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej me pa že roke bolijouser posted image .Pridem še pol navijatuser posted image .

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 627
2.4.2008 9:22:36   
aqua77
Ti si kar spočij roke, ker je mesec še dolg, nosečke se bodo pa vsak dan bolj pojavljale na seznamčku!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 628
2.4.2008 9:52:36   
D.Mateja
Sej zdej bom jaz za druge navijala potem bodo pa druge zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Evo, spet navijamuser posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 629
2.4.2008 9:55:33   
Tanik
si pa hitro spočila roke user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 630
2.4.2008 9:58:01   
D.Mateja
Za takole navijanje pa ni nikol problem.user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 631
2.4.2008 10:36:11   
tinči25
no mi se pa spet selimo, kot vsak mesecuser posted image , sedaj je ne pričakujemo 26.4.2008 in upam da se nehamo tudi selit in meseca v mesecuser posted image , no pa naj bo april rozast;)

7.11.2005 se je rodil moj sonček TAJ

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 632
2.4.2008 10:44:24   
Anonimen
tinči25, drži se, saj bo!user posted image

witto, zate se mi pa kar zdi , da bo to to! Kdaj ti bomo lahko čestitale?

anonimnauser posted image , jaz bom tudi s testom počakala do vikenda...ga zanalašč ne bom kupla, da zaprejo lekarno ...pol pa v ponedeljek! Stiskajmo pesti!

anonimnauser posted image

(odgovor članu tinči25)
  Neposredna povezava do sporočila: 633
2.4.2008 11:12:07   
witto
Anonimna, nevem, če bo to to. Tako me nekaj čudno špika, kot, da bo vsak čas tuuser posted image . Popoldan, bom naredila še en test, pa bo kar bo. Če me nebo prehitela packauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 634
2.4.2008 11:39:47   
Anonimen
witto, mene je ob prvi nosečnosti ves čas špikalo in včasih prav močno...tako da ni nujno da špikanje napoveduje menzes.
držim pesti zate!

(odgovor članu witto)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
2.4.2008 11:42:48   
D.Mateja
anonimna user posted image a pa te je špikalo od ovulacije naprej al samo par dni preden naj bi prišla user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 636
2.4.2008 11:48:42   
tinč407
DMateja, mene špika od ovulacje naprej!! Pa to res močno, ne glih čez cel dan, tako po premorih. user posted image
Me pa danes tak glava boli, da več ne vem kaj naj. Pa včeraj sem mela vročino. Saj ne upam vzeti nobene tablete.user posted image  Ma kera kako idejo, kako na naraven način pregnati res ful močen glavobol?
Pa še učiti se morem, ker mam v torek izpit user posted image
Danes mi je res kriza!!!!

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 637
2.4.2008 11:52:04   
D.Mateja
Ojla. Pri meni gre pa za rahlo špikanje od O naprej. Za glavobol pa meni najbolj pomaga, če si masiram senca. Mislim pa da aspirin ali lekadol ne bi nič škodil. Poglej na navodila. Pa lepo ležat pa temno naredit pa bo počasi.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 638
2.4.2008 11:52:15   
witto
Sej, edino kar mi je čudno, ker me špika že od prejšnje srede, ampak je skozi eno in isto, se ne stopnjuje, zdaj pa me ob špikanju spremlja taka slabost, da se mi že meša. Nevem, ali mi je res toliko slabo ali je psiha tako močna. Kar je tudi  možno. Dragemu sem naročila, da mi kupi test, ko se vrače iz službe, sej bi sama ga kupila, ampak moram ležat, že od petka nisem bila odzunaj,meni se bo zmešaloooooooouser posted image

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 639
2.4.2008 11:53:53   
D.Mateja
ojoj kolk je že ura. Mam fizio ob enih pa še zrihtat se je treba. Te tipkamo še popoldan. Saj zaradi enega izgubljenega dneva izpit ne bo ravno trpel. Boljš da preležiš in si jutri kot nova.user posted image

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 640
2.4.2008 11:56:44   
tinč407
Hvala za vzpodbudo! Grem malo leža, pa bomo vidli kak bo...

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 641
2.4.2008 11:57:50   
liam
Ojej... si pa res boga tinč407... mam jst podobne probleme, tako da te čisto razumemuser posted image . Sicer sm mela ovulacijo od 27.3.-29.3. (tu nekje v glavnem), tako da ne pričakujemuser posted image  11.4., pa mam full probleme od takrat: kr neki me glava boli, ob 18.00 bi rabla zobotrebce da bi mi oke odprte držali... ne vem kaj mi je, (mogoče me matra migrena, sprememba ura al bom pa bolana....). No ja, za povrhu vsega mam pa 16. en dost težek izpit in se sploh ne morem spravit zram knjig...pa bi blo zelo dobr ko bi seuser posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 642
2.4.2008 12:01:58   
tinč407
Tudi mene nonstop nekaj mantra od O. Mela sem jo 22.3. sicer pa tak več ne vem, kaj je normalno. Al so vsi ti problemi zaradi user posted image   ali zaradi user posted image  ali pa je res samo prehlad user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 643
2.4.2008 12:03:24   
tinč407
Nič, grem jaz. če ne mi bo glavo razneslo. Saj ne morem niti več gledati.
Uživajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 644
2.4.2008 12:08:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja

anonimna user posted image a pa te je špikalo od ovulacije naprej al samo par dni preden naj bi prišla user posted image ?

ja ja me je spikalo od ovulacije naprej oz. nekaj dni po ovulaciji, ko naj bi prislo do vgnezdenja

(odgovor članu D.Mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 645
2.4.2008 12:14:53   
Anonimen
Bravo punce, ki imate se izpite...ste pridne...jst sm se tud prvic noseca  se ucila...navijam za vas.
glede ynakov pa je full razlicno...eni nic eni full...ene imajo napete joske...jaz jih nisem imela...sam malo spikanja in to je blo to...takrat.

Punce srecno s testi...in pa sporocte! Jst tudi se upam!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
2.4.2008 12:37:40   
Hator
Punce, hvala vsem za tolažilne user posted image , ste mi dale novega upanjauser posted image
in če sem že na začetku april pobarvala z modro, ga bom skušala ob koncu popraviti na roza. Imam bolj kratke cikluse (ok. 25 dni), tako da naslednje user posted image ne pričakujem recimo 26. 4. in me daste lahko kar na senam, ker moj user posted image je že napovedal, da se bova max. potrudila, čez dva dni spet začnem jest Klomifen (2. ciklus) in potem akcija in upanje na najboljše. Kaj pa čmo drugega?

Čestitke pa vsem nosečkam in držim pesti za vse, ki jim sledite!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 647
2.4.2008 12:41:50   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Bravo punce, ki imate se izpite...ste pridne...jst sm se tud prvic noseca  se ucila...navijam za vas.
glede ynakov pa je full razlicno...eni nic eni full...ene imajo napete joske...jaz jih nisem imela...sam malo spikanja in to je blo to...takrat.

Punce srecno s testi...in pa sporocte! Jst tudi se upam!

ojla!no kar se tiče znakov tudi ena moja kolegica nima nč slabosti in tudi nč ji ni slabo boli pa je že v petem mesecu.pa pa ji nkol ni bilo slabo.kak srečka.je zvedela šele v 2 mesecu da je noseča saj se je tudi matrala 2-3 leti.zdaj je pa srečna,ji je uspelo v zadnji rundi klomifena.user posted image user posted image user posted image user posted image
še malo pa bo moj dan d  ko je ne pričakujem.user posted image user posted image user posted image user posted image dajmo aprilke veslo slončkat in teste delat,da bo velikouser posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 648
2.4.2008 12:43:17   
aqua77
Hator,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  boš vidla konec meseca te čaka user posted image !!!!! Držim pesti zate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 649
2.4.2008 13:10:50   
Anonimen
Hator, kako dobro da imas kratke cikle...ti bos v aprilu kar dva krat cakala ...in drzim pesti da drugic ne docakala!!...pa bos se ta mesec sreckauser posted image . Jaz imam pa dolge cikle...34 dni... in tudi cakanje je dooolgo...ceprav verjamem, da je za vse nas doooolgo ne glede na dolzino cikla ...se vleeeece kot smrkelj...user posted image

lunica85 cestitam tvoji prijateljicuser posted image ...dajmo se ji tudi me pridruzit!

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?