SSheila
|
Ejla punce! se morem še jst oglasit in dat kake podatke :-) stara bom 24 let, doma iz Goriške, pregled imam 12.3. v Šempetru, to je moja 2. nosečnost, prva se je slabo končala. Hm, še kakšen podatek? Al sm povedala kaj preveč? moji znaki.... občasna slabost brez bruhanja, danes pa me že cel dan matra levi jajčnik - sej je normalno, ne? prejšnje dni sem bila tudi bolj trudna, danes sem pa kar ok (še). Aja, pa hrana... zdi se mi, da sem lačna, oz. imam prazen želodec, pa mi kar ne gre in ne gre... no, ko se pa lotim kar gre aja pa še obiskov na wc da niti ne omejnam! No, to bi bilo kar vse.. nestrpno čakam 1.pregled, da vidim kako je in če je vse ok - me je kar malo strah tega. sem malo razmišljala... a je res, da če si v prejšnji nosečnosti imel splav (ali meni osebno je odmrl plod) da te da večina gin. na bolovanje in predpiše ležanje? ker če je to to.. bi lahko tudi zdej vedela, da bi mogla ležat... ker po eni strani se mi zdi neumno, da bi zdej tekala okrog in bi mi čez en teden rekla, naj počivam - ni res? no, kot sem rekla, mogoče malo pretiravam, ampak v bistvu bi samo rada, da bi blo vse ok Ok, dovolj :-) mejte se fajn in veliko smeha... kljub čudnemu vremenu....
|