Bety upa
|
Dobro jutro! Pri nas nič od napovedanega snega, dežja, slabega vremena....Samo eni oblaki se valijo... . Jaz sem izračunala, veste, da bom mogla kar nekaj časa biti na dopustu. Imam še 10 dni lanskega dopusta, potem moram izkoristiti 32 dni letošnjega dopusta do 15 oktobra najkasneje....hmmmm...kar nekaj kombinacij moram narediti. Ne pozabite ženske, če ste več kot 3 mesece neprekinjeno na bolniški, vam 1x na leto pripada še ena plača zaradi izpada dohodka. In jaz to računam dobiti v tistih treh mesecih, ki se jih računa za porodniško, da bom imela porodniško malo večjo. Upam, da mi bo uspelo. Moji možgani delajo 100 na uro... no... Pa še nekaj sem zjutraj razmislila.....Ne grem na amniocentezo. Naredila bom sano nuhalno in upala na najboljše. S Bogom se ne gre tako pogajati, daj mi prosim te in če mi ne bo všeč, ubijem, potem te pa še enkrat prosim, da mi daš...... Nisem kaj preveč verna (po merilih te naše družbe, da hodim v cerkev, molim vedno isto litanijo....) samo nekje, globoko v duši pa kar verujem, da obstaja On, Bog. In, ne morem jaz proti njegovi zapovedi NE ubij. Ne zamerite, če pišem o tem....Veliko bolj mirna sem, če tako razmišljam in prav morila me je misel, da bi bila postavljena pred to odličitvijo. Hmmm... Nisem tako močna.....Nažalost.... . Pa tudi delam v sociali......in, verjetno je tudi to pustilo svoj pečat na mojem videnju.... . Moram vam priznati, da se zelo dobro (psihično) počutim, tokrat. V prejšnji nosečnosti pa ni bilo vse OK z mano, ker sem delala BC teste zelo pogosto in se poskušala umiriti, da je vse v redu. Zdaj pa......slabše, kot se mi je že zgodilo, se pa res ne more zgoditi. In to že vse poznam. Boljše je uživati v trenutkih, ki so.....Pravijo, da obstaja samo današnji dan.... . Na seznam lahko napišete moje podatke: PDP 13.11.2008 starost: 42 let 4. otrok Kraj: Postojna In.....Prav veselim se, da bomo čvekale celih 8 mesecev...... Lp
|